CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: maklukpenggoda

[Dunia] Mawla warga Peranchis-Algeria, bukan Mahgribi

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekor lagi ayah pin and abuya the making
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:06 PM | Show all posts
Zep replied at 28-2-2024 07:28 AM
Selayaknya lah. sama spesis macam yebit dan setazah kentut faraj.

Sanggup berhimpit mcm tu sekali dikalangan lelaki2..Biar betul ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:07 PM | Show all posts
MissVixen replied at 27-2-2024 08:59 PM
Pendek je mamat scammer ni. Muka pun nampak macam bottom je. Siap berkot bagai macam drama tv3 pukul ...

Tak mustahil ramai wanita yang dah jadi mangsa ni.

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:08 PM | Show all posts
penmerah replied at 28-2-2024 12:19 AM
Macam mana rekyat senang tertipu?
Kalau betul keturunan Nabi Muhammad saw , at least sikit2 penampil ...

Ada orang janji ptptn percuma pun ada yang terpedaya. Apa nak heran..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:11 PM | Show all posts

Birds of a feather flock together.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:23 PM | Show all posts
Edited by nusaraya at 1-3-2024 03:25 PM

Bukankah terkonfirmasi bahwa  Mawla sekarang sudah convert dan layak menjadi bagian dari bangsa melayu .... IC warga negara malaysia bisa diproses soon  ... HEHEHEHE
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo die keturunan sekalipon, die x maksum. Sekian.

Cer pk, kalo kte ni sendiri keturunan baginda, nak ke buat mcm die buat? Mau lari akidah kalo org da stat puja die. X iman die lari, iman pengikut die lari. Susah payah Rasullullah SAW berdakwah, ko senang2 p pesong akidah org tanpa sedar.

Satu lg, bab keselamatan. Bape rmai org islamofobia, mau ke snipper die tang jauh. Die xde terpk ke bole buat musuh mcm ni. Musuh sedia ade, musuh akan tiba.

Ape level edukesen mamat ni??
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh pulak dia berbaju kot tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:56 PM | Show all posts
tengok maula ni teringat jaafar onn, tak tau kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 1-3-2024 04:01 PM

kes2 yg kata dia scam duit tu ade bukti ke idok. dh start pomot umrah togeder dgn maula. markiting ke ape smua ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kucing_gebu replied at 1-3-2024 03:47 PM
Hodoh pulak dia berbaju kot tu

Bila berserban pun tetap tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia betul2 keturunan nabi spt dia klaim, dia patut dah boleh tunjuk bukti berdokumen dan dispute dakwaan kerajaan morocco, jakim atau siapa2 yg tak percaya dgn menggunakan media. Ni tak, he choose to run away. Takde sepatah pun dia ckp to address issues being highlighted by majority.

Red flag sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:04 PM | Show all posts
Belum lagi dajjal turun...macam mana lah nanti umat Msia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.122493 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list