CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7574|Reply: 75

Vida belanja tiket penerbangan RM40,000 untuk Kacak

  [Copy link]
Post time 28-2-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Vida dan anak-anaknya, Kacak dan Cik B, meluangkan masa bersama bercuti di Switzerland baru-baru ini. - Foto Gempak

ANAK lelaki kepada usahawan sensasi, Datuk Seri Vida yang mesra disapa sebagai Kacak mendedahkan dia tidak mahu ibunya membeli tiket penerbangan untuk percutian sehingga berharga RM40,000.

Menerusi perkongsian video di TikTok, Kacak berkata, dia tidak mahu menjadi penumpang penerbangan kelas pertama kerana ingin duduk di ekonomi sahaja.
“Mama, Kacak nak naik flight biasa saja, ekonomi. Membazir saja Mama sampai RM40,000 harga tiket,” tulisnya.


Tetap mahu bersama anak lelakinya, Vida bagaimanapun membuat kejutan dengan membeli tiket penerbangan kelas pertama.

“Okay Mama belikan tiket ekonomi untuk Kacak ya. Surprise! Mama beli juga tiket business class untuk Kacak. Tak ada membazir Kacak, Mama nak kita duduk bersama,” katanya lagi.

Vida dan dua orang anaknya Kacak dan Cik B meluangkan masa bersama dengan bercuti di Switzerland baru-baru ini. - Gempak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 11:53 AM | Show all posts
Mcm beli tiket bas yek
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke tak mauuuu. Tak caya
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x nak kasi je kat aku.. Aku mahu ahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:28 PM | Show all posts
3, 2, 1.........content!!!!!!






Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:33 PM | Show all posts
Dia ni buat bisnes apa ye? Kaya sangat ke? Pelik2 la sskjp ni. Dah la muka menyeramkan dengan bibir macam lepas kena sengat tebuan. Ni kalau lemas, bibir sheol terapung dulu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-2-2024 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mau dok business class tu bagi Mai Kat Aku ..
Boleh makan2 dengan tenang

Kacak dok je kelas ekono



Ye ye je.siap.cakap harga ticket lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bio la dulu susah kan dia kemain dgn laki bewak..enjoy la the money..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ikut la mek...duit korang bkn duit kami...weols tmpg tgk je la smbil cerca sikit2

***iols baru tgk tokey avenys (??) dok suite SIA hoihhh dah gaya  6* hotel girtuhhh flightnya. kalau iols fly 3hari nonstop pun takpe
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:27 PM | Show all posts
yg penting holiday tetap bawak bekas salmon skin ke hulu hilir yach
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
T10 old money huh kan aje ank beranak ni
Rege semua nak inform ke public...xclassy lgsg!
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:41 PM | Show all posts
laku keras ke semua product dia ek?
xprnh plak kalangan kwn2 iols beli product dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:54 PM | Show all posts
ye la nk dok eko je utk long haul flt. klu diberi pilihan kt sesapa pun nk dok eko ka dok 1st cls (klu mampu/bg free), dah tentu la semua org akan pilih 1st class. selesa satu hal, layanan pun jauh beza weh klu duk 1st class tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:03 PM | Show all posts
mahainye bussness smpai 40k nyah.. flight ape tu
mcm hrga suite dh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 28-2-2024 01:03 PM
mahainye bussness smpai 40k nyah.. flight ape tu
mcm hrga suite dh..

KL-Zurich iols naik biz class Qatar baru RM12k je return.

London-Spore pernahlah naik 1st class suite abt £14k kot last year one way.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:41 PM | Show all posts
business dia masih laku ke? masih ada ke org beli produk2 dia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 03:57 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-2-2024 02:29 PM
KL-Zurich iols naik biz class Qatar baru RM12k je return.

London-Spore pernahlah naik 1st class  ...

yee tu laa...
bisnes tkde la smpai mahal cmtu..
1st class suite make sense... harga cmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 04:32 PM | Show all posts
Kisah2 camni mmg trend nk tunjuk kaya je.
Satgi kalau tibe2 sakit, or ape2 jadi kt mak korang, aku x tau la duit nnt korang nk cekau mana.
BTW, sape retis dalam artikel ni.
Adekah sbb hari terakhir FEB tp masih x cukup kuota?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 04:36 PM | Show all posts
Tapi kacak ni aku tengok memang tak mcm mak dia dengan cik b. Dia low profile aje, cuma mak dia yang suka tonjolkan dia. Aku percaya je si kacak tu nak duduk economy, pastu mak dia amik kesempatan buat konten.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
First ke business ke kalau terhempas berkecai juga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.360965 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list