CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2039|Reply: 7

Akshay Kumar cari masa ‘me time’ bangun pukul 4 pagi, tenang isteri dan anak tidur

[Copy link]
Post time 28-2-2024 12:43 PM | Show all posts |Read mode

Akshay bangun seawal pukul 4 pagi untuk mencari masa bersendirian.

PELAKON Akshay Kumar mendedahkan rutin hariannya bangun seawal pukul 4 pagi bagi mendapatkan masa bersendirian.

Mengulas mengenai rutinnya itu, Akshay, 57, turut menasihat peminat untuk mencari masa beberapa jam dalam sehari untuk diri sendiri.

Kata pelakon Bollywood itu, dia akan tidur sekitar pukul 9 malam dan bangun awal pagi sewaktu isteri dan anak-anaknya masih terlena.



Akshay bersama isterinya, Twinkle.

"Hari saya bermula pada pukul 4 pagi atau 4.30 pagi. Saya tidur awal pada pukul 9 malam atau 9.30 malam.

"Itulah satu-satunya masa lapang yang saya dapat dengan diri sendiri kerana waktu itu isteri dan anak-anak sedang tidur. Tiada tekanan!” katanya kepada IndianExpress.

Dalam pada itu, pelakon filem Singh Is Bling ini memberitahu setiap lelaki memerlukan dua hingga tiga jam, di mana mereka perlu masa untuk bersendirian.



Tambah Akshay, dia tidak akan bermain telefon bimbit ketika itu dan mengambil peluang meluangkan masa sepertu bersenam.

"Tiada telefon, tiada Instagram (media sosial). Kemudian saya akan bersenam selama sejam atau sejam 30 minit sebelum isteri dan anak-anak terjaga.

"Apabila keluarga saya sudah bangun dari tidur, saya akan bersarapan dan pergi kerja seperti biasa," ujarnya.

Untuk rekod, Akshay mendirikan rumah tangga dengan pelakon Twinkle Khanna pada 17 Januari 2001.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Aarav, 22, dan Nitara, 12 tahun.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... teri-dan-anak-tidur

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 02:09 PM | Show all posts
aku envious dgn org yg berdisiplin camni. aku nk buat lama dah tido awal bgn awal ni, tp blm lg berjaya. willpower kurang ler bila usia makin meningkat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 06:02 PM | Show all posts
teringat plak masa die nak kawen ngan twinkle ni family mertua dia tak sudi, yelah dia ni kira marhaen gak orgnye. skali tu marriage die paling bertahan lama.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rembesan jugek heol ni…daddy choke gittew…byk dah hero bolly yg dah kertu ek..iols pon mengertu jua kekdahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 28-2-2024 06:02 PM
teringat plak masa die nak kawen ngan twinkle ni family mertua dia tak sudi, yelah dia ni kira marha ...

Ms dorang kawen ak plak rase eh knp twinkle.. Dia hensem kot hahahhaa... Ex dia smua lawa2...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 28-2-2024 02:09 PM
aku envious dgn org yg berdisiplin camni. aku nk buat lama dah tido awal bgn awal ni, tp blm lg berj ...

Hehe...
Iols dah Cuba.
Memang tenang uols...
Sebab bila Buka tingkat Ada angin2.sikit..
Tutup balik..buat koje...
Sampai subuh then lepas tu kalut dah sebab anak2 iols dah bangun
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 03:00 PM | Show all posts
shernazz replied at 29-2-2024 07:33 PM
Hehe...
Iols dah Cuba.
Memang tenang uols...

best eh? tu la, nk cuba gak la nnt. kena disiplinkan diri ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 1-3-2024 03:00 PM
best eh? tu la, nk cuba gak la nnt. kena disiplinkan diri ni

Best..
Sekali sekala.boleh la uols..
Kalau time Anak sekolah iols.takde la buat
Kalau cuti cuti.boleh.la...
Sebab mmg tenang
Pagi pagi rumah iols Ada bunyi burung2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 230695 Replies : 4175
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 16017 Replies : 40
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 18535 Replies : 114
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32177 Replies : 172
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 50172 Replies : 87
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 12372 Replies : 2
HILANG kawan, sakit ke?
fahdramliHILANG kawan, sakit ke?
Views : 43935 Replies : 85
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28704 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35641 Replies : 35
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92354 Replies : 1008

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.386705 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list