CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 43203|Reply: 135

"I’M So Sorry, I Tak Nak Komen Pasal Tu. Minta Maaf Sangat." – Khabar Angin Sudah Bercerai Tular, Ini Jawab Irma Hasmie

  [Copy link]
Post time 28-2-2024 09:32 PM | Show all posts |Read mode






Sebelum ini, timbul spekulasi rumah tangga pelakon Irma Hasmie bersama suami, Redza Syah Azmeer sedang goyah selepas aktres itu memuat naik hantaran sedih di akaun media sosialnya.


Untuk mendapatkan jawapan daripada tuan badan, pihak media telah berjumpa dengan Irma untuk bertanyakan tentang kesahihan mengenai berita itu.


Namun begitu, Irma memilih untuk tidak memberi sebarang komen dan memohon agar orang ramai tidak membuat andaian sendiri.


"I’m so sorry, I tak nak komen pasal tu. Minta maaf sangat."


  



Kata Irma, hantaran yang dimuat naik olehnya sebelum ini tidak semestinya tentang hal-hal negatif dan merasakan ia sekadar petikan biasa untuk dikongsikan bersama yang lain.


Dalam pada itu, Irma turut berkata dia akan lebih berfikir dua atau tiga kali selepas ini jika mahu membuat sebarang hantaran di akaun media sosialnya.


Sebelum ini, nama Irma Hasmie jadi perhatian selepas dia memuat naik pesanan seperti mengingatkan si suami untuk ingat pengorbanan yang dilakukan oleh isteri dalam rumah tangga.




SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai jgk akhirnya..Klau xde angin masakan pokok bergoyang kn..x nk komen pun,  klau dah ada gosip2 bertebaran tu biasa betul..laki tu pun dah duda 2 kali..die yg problem la tu..Jodoh kat mekah pun restu mak si lelaki meminang pun x bertahan lama ye x kekal abadi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah memfailkn perceraian tu natizen pun paham dah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 28-2-2024 09:46 PM
Cerai jgk akhirnya..Klau xde angin masakan pokok bergoyang kn..x nk komen pun,  klau dah ada gosip2  ...

Cara sheol jwb pun nmpk dh cerai. Dia akn jwb psl dia jer. Bukan psl kami. Pastu reporter tnya husband u ok ke. Dia x jwb. Nmpk dia reluctant utk jwb psl kami.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape susah sgt nak jwb?
Kalau dlm proses, bagitahu je la.
Huk alohhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Punyalah sepadan bak.pinang dibelah dua. Bercerai jugak

Apa lah masalah yg besar sangat smpai bercerai

Anak dah ada sepasang. Lengkap dah kehidupan rumahtangga. Cerai jugak yg masing² pilih
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-2-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 28-2-2024 09:48 PM
Kalau dah memfailkn perceraian tu natizen pun paham dah..

Dalam geng usrah fitrah retis bertudung time tu diana amir je rumah tangga ok..Yg lain semua problem..cerai la, rampas laki org jd no 2 ..Yatt mengayat tu curang pastu cerai..Yg si salima jd no 2..Si salima ni bajet betul ye..dah la yg no 2, skrg mcm die the only one...kesian tgk yg no 1 kat singapore mcm sedih je laki jarang balik..time raya pun duk berkepit dgn no 2..i follow ig no 1 bkn senang die nk berdamai dgn takdir..heliza plak laki scammer penonggeng agama..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dh byk aktiviti dgn kwn² tu faham² aje lahh.
Muka irma semacam ada iras dgn anak nabil pula.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua2 pun nak bercerai ke. Acer rilek sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki die byk aktiviti dgn kawan2x... Lepas tu irma pon byk aktiviti sgn kawan2x... Aktiviti depa 1 family xde penampakkan dah lame... Busy sgt ke depa laki bini... Mcm irma dulu jasi host alhijrah mmg la ko kene keluar pagi2x buta sebelum subuh.. Mane xnye ddk jat shah alam.. Opis kat kl.. Laki die pon same 2x 5
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:05 PM | Show all posts
Kalau jawab macam ni betul la tu. Cuma belum sah di mahkamah je lagi.

sebab kalau happy, akan cakap semua baik2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:06 PM | Show all posts
menjad replied at 28-2-2024 09:56 PM
Punyalah sepadan bak.pinang dibelah dua. Bercerai jugak

Apa lah masalah yg besar sangat smpai ber ...

Kadang2 memang sepadan, tapi tetiba jatuh hati kat orang lain. Lepas tu pasangan dapat tahu, no more trust in the marriage.

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:10 PM | Show all posts
kalau dia cerai, ramai kot nak masuk line
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Irma ni post apa2 just tag ig anak2 je lamaaaaa sgt da tader tag ig suami dia tuh..

Memang da lama kan porumer syak depa ni mmg something wrong
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm tgk skrg lelaki tu post muka anak2 dgn famili dia je. I tk rsa dorg sorok sweet2 sbb sblm ni dh lama la dulu sblm posting sedih2,elok je dorg sambut bday. Irma siap2 lentuk2 kat bahu lakinya. Mmg nmpk bahagia la masatu. Tup2 skrg no komen.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 28-2-2024 10:01 PM
Dalam geng usrah fitrah retis bertudung time tu diana amir je rumah tangga ok..Yg lain semua probl ...

Lopa plak dpt laki gila glemer dan suka buat video terencat. Lpstu dk meroyan kt igs kne beli tiket bisnes sbb tiket ekonomi dh habis..kesiannnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 11:59 PM | Show all posts
Nampak manis dan positif je...cuma dlm hati Tuhan aje yg tau..to me kalau nak keep private life away from limelight, tak payah la post apa2 yg org boleh speku..nak sindir2 atau 'educate' suami guna socmed all these nonsense are a no no..once org speku, mulalah menggelabah nak cover up..

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:16 AM | Show all posts
kl jadi janda ramai je laki lain nak buat bini..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia start active berlakon balik tak?
Itu je lah mesin indicator utk retis "Bujang-Kembali"
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 28-2-2024 11:59 PM
Nampak manis dan positif je...cuma dlm hati Tuhan aje yg tau..to me kalau nak keep private life away ...

So true..nampak sgt tak cerdik merempan kat socmed..ingat laki tu nak baca..nak insaf..memang tak lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.071694 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list