CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

“Kepala Ban* Untuk Kau, Untuk Follower2 Kau” – Ibu Puteri Balqis Bengang Blog Sengaja ‘Up’ Video Anak Bersenam

  [Copy link]
Post time 29-2-2024 07:36 PM | Show all posts
kesian anak2 yang dapat mak/ bapak terumbang-ambing…  harap sangat ada sirna buat balqis ni…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas tgk rambut dia..ikatlah rambut kalau nk tunjuk tgh workout..

Dah dia yg upload video tgh bersenam.what do you expect from portal..mestilah drg repost..nak marah buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:38 AM | Show all posts
bekas bohsia ke mak mak cakap stail macam tu ???
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:39 AM | Show all posts
mana la org tu dapat kalau sendiri suruh rekod sendiri upload kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bersenam pun, kot ye pun ikat lah rambut tu kemas2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke bekas student tkc tu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
"Cakap dgn  dgn anak bini kau yg muka mcm cicak mengkarung tu" aku x tau dia ckp psl siapa..tp bila dia sebut perkataan cicak mengkarung tu..aku terbayang muka dia sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni nak bersenam ke nak memantat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mcm gini gaya mmg susah ler nk naik anak ko
Ptt ler anak dia susah nk naik terperasan palg lawa plg pemes
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersenam tapi rambut tu ikat la..ni dh mcm mak lampir tgh bersenam, serabut tgk rambut ti
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Gi gym dgn rambut mengurai gitu..
Baru ni ada 1 kes kematian budak singapore bercuti ke batam main gocart dgn rambut pnjang tak berikat.
mati accident sbb rambut dia tersangkut kat gocart tu, terkopak kulit kepala.
skeri kalau tenguk video tu.
Beringat la Qiss, malang tak berbau.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:14 AM | Show all posts
video tu datang dari sape? biasa ko dgn bf ko yg rakam kan, eh mak dia dah kawin ke dgn laki tu.. awat kat komen sume dok kata pak tiri dak aqis ni..

bf ke bapak baru? jawab ler mak aqis, kan rajin menjawab dan baca komen.. catat satu2 apa org tulis..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:10 PM | Show all posts
Terus hilang tulis english ye mak dia kahkah, sbelum ni semedang english 24 jam.. Marah terus cakap bm senang
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:18 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 29-2-2024 07:05 AM
Ya ampon ko bersenam dengan rambut mengurai gitu dah macam kak ponti nengokkan.. sejuk sangat agakny ...

avril lavingne malaysia katanya cuols, tu yg sampai bersenam pun kena rambut gitu tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:19 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 1-3-2024 06:58 AM
matjerk replied at 29-2-2024 05:15 PM
"Cakap dgn  dgn anak bini kau yg muka mcm cicak mengkarung tu" aku x tau dia ckp psl siapa..tp bila  ...

Dia tak ingat masa muka dia jual buku kehulu kehilir mcm mengkarung kering tu, skrg anak dah banyak job dah melawa maknya lupa muka dia mcm mengkarung dulu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So mmg ig ni ko punya la kannn.. ehh??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 12:28 PM | Show all posts
tgk mak aqish teringat Lola 2times night stand
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Akis buat video tu konten je kan bukan bersenam betul2 dia buat job paid review rasanya.
Sbb mak dia cakap semua video2 aqish tu semua utk bekerja sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 1-3-2024 12:19 PM
Dia tak ingat masa muka dia jual buku kehulu kehilir mcm mengakarung kering tu, skrg anak dah bany ...

Tu lah psl... x agak2 mengata muka org mengkarung... dasarr..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:56 PM | Show all posts
matjerk replied at 1-3-2024 06:22 AM
Tu lah psl... x agak2 mengata muka org mengkarung... dasarr..

Muka sendiri yg mcm cicak, kasi balik kat muka dia.. Mentang anak dah ada duit terus lupa diri masa masuk bersamamu dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:11 PM GMT+8 , Processed in 0.421061 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list