CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

“Kepala Ban* Untuk Kau, Untuk Follower2 Kau” – Ibu Puteri Balqis Bengang Blog Sengaja ‘Up’ Video Anak Bersenam

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 03:30 PM | Show all posts
lahhhh..mak pakai ig anak ke?so selama ni konon speaking tapi type ayat2 bergulung gulung macam yenna mabok todi tu sebenarnya mak dadih ni la..yihhh sangat aku sampai lupa rupa mak dia sebab konfius dengan mak budak sorang ni baru form 3 da sibuk nak warna rambut jadi pink tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes dgn ex laki mcm mana??  Masa tu kan gembar gembur kisah bapanya kelaku tak senonoh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok ratib2 anak aku berkerja...anak aku berkerja.ko la patut berkerja utk anak kau.suruh dia belajar.tak malu sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:21 PM | Show all posts
Madel replied at 1-3-2024 08:01 AM
Gi gym dgn rambut mengurai gitu..
Baru ni ada 1 kes kematian budak singapore bercuti ke batam main g ...

uish...ngerinye uols
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 02:15 PM | Show all posts
sendiri post video sendiri koyak bila kena kecam
entah2 tengah post mendadih high
rimas tul tengok keluarga ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-3-2024 02:22 PM
Tu lah psl... x agak2 mengata muka org mengkarung... dasarr..

Mak dia ni dr dulu sepai rambut senget sebelah camtu. Mak dia botak sebelah kah kena comb over mcm tu sekali.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-3-2024 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlagak nak mampos anak beranak pprt rempit ni. Anak muka busuk kepam perasan hot
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak PB ni bakal rosak kan kerjaya PB
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tu hebat sgt ke?. Ank dia pun entah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 3-3-2024 06:11 PM
Mak PB ni bakal rosak kan kerjaya PB

Macamlah PB tu ada career.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aqish ni umur bape?bwh umur lagi kan? Kalu mak x benarkan mmg better turunkan bideo aqish di blog portal tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-3-2024 12:01 AM
Gi gym dgn rambut mengurai gitu..
Baru ni ada 1 kes kematian budak singapore bercuti ke batam main g ...

owhhhh tu rupanya kes org sg meninggal kat batam
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham aku.. ape yg mak dia beria marahkan website tu up video anak dia work out.. work out biasa je kan.. ke video tu ade contract dan terlepas??
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat anak kau belakon. Apa yg netizen sanjung sgt budak ni ntah.. malu la sorang ibu cakap Bahasa mcm ni depan anak. Jaga mulut jaga adab. Mat salleh kapir pun pandai cover mulut kalau dpn anak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 07:38 AM | Show all posts
aku xsuka sgt ank dia ni bibio lebo...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 03:08 PM | Show all posts
entahlah ramai lagi org malaysia yg lawa dan berbakat serta rajin bekerja..tu ja nak habaq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2024 04:12 PM | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 29-2-2024 04:59 PM
Mak dak ni dah kawin ke dgn faris tu??
Tgok faris tu up my wife bagai..tapi tutup komen

Dah kawin kan? sbab ada haritu pb post harap mak dia happy lepas kawin dgn faris
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:22 PM | Show all posts
Lulu_717 replied at 5-3-2024 08:12 AM
Dah kawin kan? sbab ada haritu pb post harap mak dia happy lepas kawin dgn faris

Rasanya bf je tu.. Sbb tanya dah kawin ke terus off comment
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:25 PM | Show all posts
mawarika replied at 4-3-2024 05:45 PM
Tak pernah minat anak kau belakon. Apa yg netizen sanjung sgt budak ni ntah.. malu la sorang ibu cak ...

Sebab tu anak dia pun mulut sama naik, dok mencarut mcm benda biasa je.. Tengok lah mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 04:40 PM | Show all posts
Mak dia ni cam sakit jiwa pun ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 191999 Replies : 3390
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32260 Replies : 87
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 26566 Replies : 29
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260446 Replies : 299
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29044 Replies : 100
Saya sokong penuh koc wanita. Tapi yang bengangnya, koc wanita masih banyak kosong, ke koc jantan juga masuknya.Netizen kiciwa koc wanita tidak dimanfaat sepenuhnya
YgBenarSaya sokong penuh koc wanita. Tapi yang
Views : 25779 Replies : 36
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91999 Replies : 829
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38489 Replies : 303
Bawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Amir, Nabila Razali, Nelissa Nizam, Amyza Aznan, Adam Malek, Kodi Rasheed, Riz Amin]
NekNgahBawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Am
Views : 29185 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 01:59 PM GMT+8 , Processed in 0.065420 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list