CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: CARI-HBZ

“Kepala Ban* Untuk Kau, Untuk Follower2 Kau” – Ibu Puteri Balqis Bengang Blog Sengaja ‘Up’ Video Anak Bersenam

  [Copy link]
Post time 6-3-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata morosechild tu kadang2 penulisan dari si ibu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2024 10:10 AM | Show all posts
heran iols dgn ummah bodgos ni
bahasa ummah porom cari  bukan ke lebih kurang je dgn mak aqish ni..
malah ada bahasa yg lebih teruk lagi dr mak aqish ni...
dan2 la uols semer bertukar watak acah2 bahasa jiwa bangsa bila ngutuk mak aqish berbahasa ummah porom cari
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai bahasa Inggeris tu bagus Kalau kita nak carik kerja, nak travel around the world. Tapi netizen Jgn lah taksub melampau…

Tapi cara ko ckp mcm dibuat2…


  
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon dalam rampas cintaku 2 ntah pape je. Naseb baik jenjo hensem. Tu je penguat semangat utk tengok sampai habis episod. Sekali tgk gf jenjo mekap mcm patung opera terus turn off.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 7-3-2024 12:43 PM
Pandai bahasa Inggeris tu bagus Kalau kita nak carik kerja, nak travel around the world. Tapi netize ...

Apa ko menipu belekis oooiii. Sekolah pun xpergi. Kemain nak cakap psl education pasal kerja. Pergi Spain ko ingat kena fasih English ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 09:41 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-3-2024 11:17 PM
Apa ko menipu belekis oooiii. Sekolah pun xpergi. Kemain nak cakap psl education pasal kerja. Perg ...

ntahnya.....aku gi France...masuk restaurant minta menu yg ada english...terus kena halau kot....suruh cari restaurant lain....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-3-2024 09:57 AM | Show all posts
novlin replied at 7-3-2024 10:10 AM
heran iols dgn ummah bodgos ni
bahasa ummah porom cari  bukan ke lebih kurang je dgn mak aqish  ...

ini aku setuju
acik2 forum punya bahasa
ada yg lg rempit dari mak aqish
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
justchu replied at 8-3-2024 08:57 AM
ini aku setuju
acik2 forum punya bahasa
ada yg lg rempit dari mak aqish

Walau benar tapi ni forum membawang and porumer adalah anons. Ada bezanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2024 01:34 PM | Show all posts
alesandra replied at 1-3-2024 03:46 PM
Dok ratib2 anak aku berkerja...anak aku berkerja.ko la patut berkerja utk anak kau.suruh dia belajar ...

dia kan kekonon ada mental health issue..
tak boleh bekerja la kot..
aku rimas la semua dok tumpu kat dua beranak ni..
yg si anak tu speaking ada accent sikit pun para netizen dah kagum..
bagi aku poyo ja..cakap je la melayu..
bila dia speaking mcm ayat susah benor nak keluar dari mulut..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 02:02 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-3-2024 12:59 PM
Walau benar tapi ni forum membawang and porumer adalah anons. Ada bezanya.

betul la tu tp acah2 terperanjat
mcm copan santun sgt
lawak plk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-3-2024 11:17 PM
Apa ko menipu belekis oooiii. Sekolah pun xpergi. Kemain nak cakap psl education pasal kerja. Perg ...

Oh yelah, cakap English with accent tu kira dah habis pandai n terpaling educated la ye?

Entah entah darab bahagi pun tak tahu. Eee
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian kat acik² yang menderma kat deols dua beranak ni. Si morosechild nieyh dapat sajork derma, terus masuk segala mala kelas private sampai speaking berhabuk, manakala anak² acik yang menderma bertabah di sekolah gomen taraf b40.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sheolls ni try hard sgt nak berbunyi british accent..dekat telinga meolls fake sgt bunyinya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 8-3-2024 01:07 PM
Oh yelah, cakap English with accent tu kira dah habis pandai n terpaling educated la ye?

Entah en ...

Part yg dia cerita tulis kat dinding tu kemain pprt rempit punya perbuatan.
Part yg konon kena sebut semua perkataan bermula huruf A dan seterusnya. Cerita pun tak meyakinkan. Lagipun dah kenapa nak buat gitu kalau belajar BI pun. Yih sangat yg puji2 belekis pandai. Yg cakap cantik pun pelik je taste.
Pelik juga dia dok cakap education is important tapi basic ke sekolah pun kau tak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-3-2024 05:51 PM
sheolls ni try hard sgt nak berbunyi british accent..dekat telinga meolls fake sgt bunyinya..

Sangat2 fake and forced. iols tahulah sbb husband iols brit.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
wannoorazlina replied at 8-3-2024 01:34 PM
dia kan kekonon ada mental health issue..
tak boleh bekerja la kot..
aku rimas la semua dok tumpu  ...

Alaa fake accent kan? apalah nak kagum.peghak sgt la netizen pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Perawankota at 8-3-2024 09:42 PM

Ada netz ckp yang aqish ni guna British accent sebab sapa2 yg study Kat British council mmg diajar accent mcmtu.. Aku Dulu pon Ada amik course business English kt situ tapi tak der pon cikgu2 aku tu suh ikut accent dorg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 7-3-2024 05:43 AM
Pandai bahasa Inggeris tu bagus Kalau kita nak carik kerja, nak travel around the world. Tapi netize ...

Cakap english british accent tu katanya education. Biar betul.. patut lah netizen kagum benor dgn omputih sbb pandai ckp english. Language ni skill. Tak melambangkan level edukesyengggg.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai ckp english = u r educated?
Udah ler beli buku kt KK MART. Ada buku tahap ABC je sana. Cuba bg contoh kedai lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.242743 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list