CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

“Tak Tahu Pula Perlis Dah Liberal Sekarang, Oppss” - Kenyataan Pelakon Senior Bernama ‘N’ Cetus Tanda Tanya

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 11:24 AM | Show all posts
Iols tengok la luna ni dengan 0 expectation. Kalau tak beria sangat scene namron teruja nampak farah ahmad pakai bra merah tengah cuci baju, dalam bilik siaraya sampai bermesra2 sangat siap angkat g-string, rasanya ok. Less is more.

Sam kali ni nampak wangi & funny, pandai bawak watak single fathe yang too attach dengan anak, azura nampak too mature untuk budak sekolah menengah, however, i suka sangat suara dia..the rest of the cast memang best, iedil, wan hanafi, HH memang nampak dark aura dia dari awal cerita. tapi tak best bab SA je, macam banyak kali dah dia bawak watak & emotion yang macam tu, macam nothing new.

So 1 bagi 8/10, sb exaggerate sangat scene farah ahmad & namron tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
swateng1 replied at 1-3-2024 11:22 AM
aku teringin nk tgk movie ni.. tak nyempat2 lagi haihh.. setazah tu semua benda nk diliberalkan.. we ...

Ha ah kan...wktu kecik dulu klu prg pasar mlm, klu nampak bra2 disusun atas meja, tanya dgn kakak apa tu...kakak ckp, nnti ko dh besar ko tau...hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jebatmaspunyer replied at 1-3-2024 02:15 AM
Kalau Pusat Komuniti pun tempat awam. Mana boleh buat benda2 terlalu peribadi mcm aktiviti bilik t ...

Aiyoh uols pon ini filem cerita fiksyen ja kot.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 1-3-2024 10:18 AM
Aku geli dan jijik betul dgn Namron nih. Nmpk kt Rosma Bihun Sup itu hari. Kuat merokok, bibir hitam ...

Best dak makan kan rosma bihun sup? Ada bihun sup ja ka? Teragak-agak nak pi sana
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
swateng1 replied at 1-3-2024 11:22 AM
aku teringin nk tgk movie ni.. tak nyempat2 lagi haihh.. setazah tu semua benda nk diliberalkan.. we ...

Ntah aiihh... Tak dak pun jantan2 pandang serong ka pandang dengan pandangan seks ka,
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:46 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 1-3-2024 05:21 PM
Aiyoh uols pon ini filem cerita fiksyen ja kot.

Filem cerita fiksyen tapi Islam bukan fiksyen. Kalau dah sentuh bab agama kena berhati-hati. Jangan sebab nak berkarya sanggup nak memperlekeh agama sendiri.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jebatmaspunyer replied at 1-3-2024 09:46 AM
Filem cerita fiksyen tapi Islam bukan fiksyen. Kalau dah sentuh bab agama kena berhati-hati. Janga ...

Mana hada Islam punya fiksyen. Director bukan buat cerita Islamik. Just kebetulannya director dan pelakon2 majoriti Melayu beragama Islam dalam IC. Dia sentuh agama ka dia sentuh perangai orang yang claim beragama tu? Kena bedakan la 2 benda ni kalau aku.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Perbualan cerita ni tak best. Macam teks English direct translate cakap Melayu.

Suara & lakonan budak yg jadi anak Sam pun tak kena dgn cerita kat kampung ni. Tetiba suara dia seorang 'besar' banding org lain. Pastu english nak accent tebal2... Tak kena dgn cerita ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jebatmaspunyer replied at 29-2-2024 05:13 PM
Cerita La Luna tu aku x puas hati y scene laki bini buat projek kat bilik siaraya surau sampai 1 kam ...

Oh itu movie ke. Ntah mana aku tgk petikan tu. Aku confuse apa benda ni 2 mangkuk gatai awuuu awuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah...benda tu kan keperluan setiap wanita. Yg hang gatai nk pi masuk jgk buat pe
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-2-2024 09:44 PM
Caely bagus juga produknya.

Kilang kt teluk intan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lucky_peace replied at 2-3-2024 08:37 PM
Kilang kt teluk intan.

Suka cotton panty Caely. Rasanya ada petticoat. Rasanya dah lama brand ni sekak zmn sekolah.

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 29-2-2024 05:05 PM
Nyindir setazah le tu
Namron ok je…kalau takde la luna, dia nganga je tido depan tv

Kannn
Lps Bini pakai la luna, dlm surau pun die nak
Sengal betul

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 29-2-2024 04:12 PM
Dedolu ada.kedai.baju dalam Nama caely girl tak.silap
Letak patung pakai bra set lagi kat pintu...
H ...

Ada lagi kilang dia kat teluk intan..haritu iols lalu nampak besar jgk kilang dia..tapi tak tau depa jual kat mana skrg
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa jual bra pun liberal ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sorang je ke rasa cite ni biasa je… lakonan SA as usual.. sama je.. bosan.. walaupun jarang dah nampak dia belakon skrg ni.. tapi still bosan.. yg part si anak cakap pasal pregnancy test pun.. it’s not funny.. kalau anak aku yg masih bersekolah form 4 form 5 cakap mcm tu aku rasa rude.. very rude.. mcm dah takde rasa malu & seolah2 benda tu biasa & normal. Walaupun sekadar perli & bergurau gitu ngan ayah dia.. cite ni acah2 terpaling open minded… yg part penghulu tok imam acah alim tapi kaki rasuah, hisap rokok.. no komen.. aku memang anti org hisap rokok! Especially org yg acah2 alim pergi surau jd imam.. rokok tu haram! So jgn jadi imam kat masjid/surau kalau merokok.
Aku cuma boleh rate 6/10 je utk La Luna ni.. overrated
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 12:57 AM | Show all posts
Overrated? Siapa yg kasi promo eh? Bukan ke kentot faraj tu jugak. Macam nasi kandar babi lah...last2 orang non-muslim beratur berjela sebab viral.

Katakuncinye... OVEREACTED!


Tak sesuai untuk Islam konon...but then anak2 korang, belakang korang ngadap jugak porno, masuk socmed. Korang ingat anak korang dapat sumber dari Majlis ilmu ke? TikTok..X, berlambak porno....berlambak lucah, soft porn....ko ghaser?

Sedangkan konsert Coldplay pun jadi isu inikan cerita2 gini. Negara ni ada masaalah identity crisis yg sgt teruk.

Ada yg nak liberalisme... ada yang nak konservatif. At the end semua sama je....Bila agenda mengontrol tak jalan, ko petiklah ayat2 suci...jual agama..Yg paling sedih penunggang lah. Acik2 forem....pot pet pot pet ...


Bab tudung kelitup je konservatif....bab mulut, mengata orang, bergosip tak pulak "konservatif". Sedehhhh...puihhh..PODAHHHHHH!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
OT. Dulu kat suria mall klcc ada lingerie shop la senza.  Suka beli camisole kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 1-3-2024 10:57 AM
Aku x tgk cite psl jual coli ni .. tp ada tertengok scene namron dok ngesek dgn farah smbil pegang g ...

Aku setuju. Satu lagi aku rengsa dengar orang guna perkataan sosial untuk perangai liar. Yg salah guna tu graduate cikgu pulak tu. Bukan hakak kerani kaunter yg tunggu masa nak pencen.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bra selalu jarang benda yang wanita shopping
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 04:02 PM GMT+8 , Processed in 0.301653 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list