CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7761|Reply: 5

Askar dedah ada syarat nak dapat tandatangan V BTS, kalau salah kena halau

[Copy link]
Post time 29-2-2024 04:22 PM | Show all posts |Read mode
                    
                                                                                        Ada syarat jika anggota tentera ingin dapat tandatangan Jin.


            
        
SEORANG anggota tentera yang berkhidmat di kem sama dengan ahli kumpulan BTS iaitu V mendedahkan ada syarat perlu dipatuhi jika ingin mendapatkan tandatangan penyanyi tersebut.

Anggota berkenaan memberitahu V hanya akan menurunkan tandatangan jika mereka memenuhi syarat dikemukakan.

V akan meminta mereka menjawab beberapa soalan kuiz bagi menguji pengetahuan mereka tentang BTS.



V beri ujian soalan kuiz kepada askar yang mahukan tanda tangannya.

Soalan yang ditanya berkaitan tentang semua anggota BTS dan mengenai lagu kumpulan tersebut.

"V tidak kisah jika ada yang ingin meminta tandatangannya tetapi dia mejadikan perkara itu sebagai satu permainan.

"Bagi membuktikan mereka meminatinya, mereka perlu menjawab soalan berkaitan BTS," katanya.

Sekiranya mereka tidak dapat menjawab soalan diberikan, mereka akan dihalau keluar.

V menggunakan cara ini sekadar untuk mengeratkan lagi hubungannya dengan rakan-rakan askar yang lain.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... au-salah-kena-halau


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 06:27 PM | Show all posts
mmg wjaib ke masuk askar ni..syg helok2...knee bom plak nnt...
dh rugi sorg insan herlok kt muka bumi...
yg herann cm soebb ke litamm ke tknk plak apply jd askar
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 29-2-2024 06:27 PM
mmg wjaib ke masuk askar ni..syg helok2...knee bom plak nnt...
dh rugi sorg insan herlok kt muka bum ...

Ketinggian depa menjadikan depa tak layak..
Elok Jadi pelawak.bodo je depa tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:32 PM | Show all posts
sajer si V menyakat2 team mate tu.. in fact ada yg muda2 lagi dari beliau yg same batch masuk enlistment.

Taehyung tu umpama hyung depa lar..



Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:44 PM | Show all posts



Kim Namjoon, Kim Taehyung, Park Jimin, Jeon Jungkook Tomorrow, March 1st, 2024 , will be promoted to Private First Class . ???? ???? We are so PROUD of You
Congratulatiions!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:53 PM | Show all posts
elok la macam tu. dah la harga diri mahal, tt pun kena mahal lah juga. bukan senang2 nak dapatkan. fans army pun belum tentu semua dapat. mampu clap clap jerit jerit dari jauh je. tu pun ada yg berangan n fefeling jadi wife ahli7 bts.

lepas ni V boleh follow hyung dia, min yoongi yg paling banyak dapat lamaran 'YOONGI MARRY ME!!'
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:51 PM GMT+8 , Processed in 0.056732 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list