CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tumpanglalu74

[Jenayah] Lelaki Tergamak Tolak Kekasih Jatuh Dari Tingkat 23 Apartment, Mangsa Sempat Je ...

  [Copy link]
Post time 29-2-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti trauma dengar dia jerit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Perh.. Mcm drama tamil.. Gado. Main tolak2 balkoni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:46 PM | Show all posts
betulla mcm bunyi filem hantu thailand.. seram...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:49 PM | Show all posts
alamak tanak la tgk video kang terngiang2 erkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:56 PM | Show all posts
aiyoooo scary gila.....jahat betul kekasih dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dgr suara dia menjerit
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-2-2024 02:14 PM | Show all posts
scary tgk video...........huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 baca ingatkan berita luar negara.. rupanya kat sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 02:25 PM | Show all posts
bawak lori apa mamat tu..siap ade gelfren tahi..ase jeles sket
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 29-2-2024 11:16 AM
pompuan simpanan ke?
driver lori pun mampu duduk trefoil..

driver lori pon pilot kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ayoooo serammm nya malam2 kalau kedengaran sebegitu lepas ni.
kuar giler la dia menjerit tu dah blh dgr loud&clear.

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
So lps ni kalau dengar nangis mendayu2 kat situ, tau dah puncanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:39 PM | Show all posts
cmf_PariS replied at 29-2-2024 01:49 PM
alamak tanak la tgk video kang terngiang2 erkkkk

takyah la chuolsss.. sebab memang jelas dgr suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 02:59 PM | Show all posts
KENYATAAN MEDIA KETUA POLIS DAERAH SHAH ALAM BERKENAAN TULAR SEORANG PEREMPUAN  JATUH DARIPADA TINGKAT 23 DISYAKI DITOLAK OLEH TEMAN LELAKINYA

▪️ Kenyataan media ini berikutan tular dimedia sosial kejadian dimana satu perempuan jatuh daripada tingkat 23 disyaki ditolak oleh teman lelakinya di sebuah Kondominium di Setia Alam Selangor.

▪️Pihak polis telah menerima laporan berkaitan kejadian ini pada 28 Febuari 2024 jam lebih kurang 10.02 minit malam daripada satu lelaki melayu yang memaklumkan kejadian tersebut.

▪️Hasil siasatan pihak polis mendapati simati merupakan seorang perempuan warganegara Thailand berumur 32 tahun dan tidak bekerja.
Simati dan suspek merupakan  pasangan kekasih didalam kes ini.

▪️Menurut saksi semasa kejadian terdengar pergaduhan diantara simati dan suspek serta nampak simati ditolak daripada tingkat 23 dan jatuh ke tingkat 7 di Kondominium tersebut.

▪️Pada 28 Febuari jam 10.10 minit malam, tangkapan telah dibuat keatas suspek didalam kes ini di tempat kejadian. Suspek merupakan seorang lelaki India berumur 37 tahun yang bekerja sebagai pemandu lori , mempunyai 7 rekod jenayah dan 1 rekod dadah. Hasil ujian saringan air kencing dapati suspek juga positif dadah jenis Canabis. Suspek akan direman pada 29 Febuari 2024 jam 9.00 minit pagi di Makamah Shah Alam.

▪️Siasatan dijalankan dibawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan yang boleh membawa hukuman mati atau pemenjaraan bagi satu tempoh yang tidak kurang daripada tiga puluh tahun tetapi tidak melebihi empat puluh tahun dan jika tidak dijatuhkan hukuman mati, hendaklah juga dihukum dengan sebatan tidak kurang daripada dua belas kali. Mana-mana individu yang mempunyai maklumat lanjut bolehlah menghubungi Pegawai Penyiasat ASP Muhammad Khairi Bin Kamaruddin di talian 0122666025.

MOHD IQBAL BIN IBRAHIM (ACP)
KPD SHAH ALAM
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pg td tgk video kat twitter
Dia ada sebut hubby or help me 2 kali sblm ditolak tu
Suara ketakutan dia benar2 menghantui laaa sian betul
Apa yg ada dlm pala otak jantan tu masa nekad tolak dia tu??
Padahal mangsa merayu2 kot sblm tu, dia jerit cukup kuat sampai jiran2 dengar
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 29-2-2024 12:09 PM
Haiyooooo, dahla minah Thai. Hantu Thai seram wooo. Dahla masa dia menangis sebelum jatuh tu, men ...

Betul sedih dengar suara diaa merayu tuu
Iols simpati pada jiran2 pastinya kejadian ni beri kesan trauma pada mereka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat nak play video tu tapi lepas baca komen porumer kata bunyi mangsa nangis dengan menjerit macam dalam movie seram thai terus tak jadi nak play
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Terhempas tak apa, tak sengaja, dimaafkan di sisi syarak, selagi ada "ter" memang tak apa
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
baru balik dari tt, lelaki tu kene tangkap, rambut da botak sesambil kene gari meratap nangis sambil berkata "sakit kepala haku mak" nie yg org kabo dlm Komen tt
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:57 PM | Show all posts
haiyo..nampak helok pemandu lori tersebut
nasib la kome2 yg suka sgt pegi gym memalam kat situ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 10:48 PM GMT+8 , Processed in 0.070247 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list