CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tumpanglalu74

[Jenayah] Lelaki Tergamak Tolak Kekasih Jatuh Dari Tingkat 23 Apartment, Mangsa Sempat Je ...

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
idase76 replied at 1-3-2024 04:55 AM
Nama start huruf D ke

D yg iols tau sumer pompan.. yg gayah ada ka hurup D? Hurup C ada la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 29-2-2024 10:23 PM
Kalau betul org sama, pompuan tu bodo la...dok hadap jantan sial mcm tu...patut lps kejadian tu dh ...

Dia tak keje.. sekadar ditanggung boipren drebar lori rasanya..

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 29-2-2024 08:04 PM
Lembiknya chuolssss sis. Akak simpati sis.

iols siap playback byk kali. Tak seram langsung. Lagi seram tgk cukai sst8% ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama lg ada lah bunyi mendayu2 camtu tgh mlm.. ada tak  yg berani nk mandi swimming pool pas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-3-2024 05:34 AM
Dia tak keje.. sekadar ditanggung boipren drebar lori rasanya..

Iols syak prmpuan tu prmpuan simpanan vvip vip..simpan kat kondo tu..yg laki yg tolak dia tuh lak  memg boipreng dia..
Maybe motif cemburu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
yg jerit tu perempuan tu ke.. ngerinyaaaa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-3-2024 08:23 AM
Iols syak prmpuan tu prmpuan simpanan vvip vip..simpan kat kondo tu..yg laki yg tolak dia tuh lak  ...

Vvip kena cari kondo lain utk simpan gundik la pasni..

Takde sapa nak CSI unit tu milik sapa ka?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 1-3-2024 01:37 AM
Rumah sewa tu sape nak duduk lepas ni.. kesian owner.

Dia mati kt pool..
Hopefully hantu dia xbalik umh sewa.. cukup la berlegar2 kt pool dan sekitar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 09:19 AM | Show all posts
keling mabuk todi memang bahaya
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Suara jeritan dia mmg terngiang2...mendayu2 sedih....sedih dgr..sakit hati pun ada..seram pun ada bunyi jeritan mcm tu...tp lebih kpd kesian
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap Qarin dia ganggu semua kat situ..padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:27 AM | Show all posts
apartment ni banyak yg buat staycation, murah je harga 1 malam.. adakah mereka menetap situ atau sekadar 1 night? sorry belum baca terus komen
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:29 AM | Show all posts
Carcosa replied at 29-2-2024 04:09 AM
Haiyooooo, dahla minah Thai. Hantu Thai seram wooo. Dahla masa dia menangis sebelum jatuh tu, men ...

awatnya tengok yg kena tangkap tu warga kelly botak tak sehensem gambar diblur kan ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:32 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-2-2024 12:23 PM
Patutnya yang nampak tu jerit ja dari kejauhan ugut jantan tu berenti. Mana tau boleh halang pembu ...

Rumah iols ramai kellyng mcm ni sis, dia dok bawah cakap syiapa rakam saya baling mercun dekat rumah u.. Kitorang pakat2 takut lah nak jengah kat tingkap, call polis pastu polis sampai udah lari pulak
Menyusahkan orang, tolong lah nak mabuk ke apa mabuk dalam rumah ke tak boleh ke? Ko mengganggu menyusahkan ramai orang tahu tak.. Kitorang pulak jadi tak selamat duduk situ.. Ingat senang ke nak main pindah2 rumah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:52 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 1-3-2024 09:29 AM
awatnya tengok yg kena tangkap tu warga kelly botak tak sehensem gambar diblur kan ni

hahhaa kann tgk gak kt mstar td. dah meracau2 plak lepas keluar mahkamah tu.. maybe kena kacau ngan roh pmpuan tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:57 AM | Show all posts
hanamunir replied at 29-2-2024 07:58 PM
ni macam orang yang sama gaduh dalam swimming pool hari tu je..
boyfriend dia tarik rambut, cuba lem ...

tak silap tu kes pmpn melayu n laki bangla. pmpuan tu pegnen tp bf bangla tu suruh gugur kan.. paling bodoh pmpn tu tutup kes n tanak gugurkan kandungan. tak tau la ape citer skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 11:12 AM | Show all posts
mane geng bani tenang kata kanabis ganja tak bahaya. dah tengah hi meme takkan fikir apa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 29-2-2024 10:23 PM
Kalau betul org sama, pompuan tu bodo la...dok hadap jantan sial mcm tu...patut lps kejadian tu dh ...

Biasanye org perempuan ni bl bercinta jd bodo..iolss dl sll nasihatkan kawan2..sanggup bg duit gaji kat marks,kad bank marka simpan..dia makan la nasi gan telur..marks p enjoy2 mkn mewah2,p clubbing...ade kwn Cina iolss sampai skrg x kawin2.. tersangkut gan crush dia dr zmn sekolah menenggah,siap ada anak kembar..tp lelaki tu x nk ceraikan wife dia..wife dia x tau tu..bukan marhain2...dlm golongan T20 ke atas.siap p kaunseling lg..berniaga berjaya tp tu la sangkut kat bahagian ni pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgr suara perempuan Siam Tu jatuh pun dah seram...berbelah bahagi nk tgk video dia ke x..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:20 AM | Show all posts
mizruncing replied at 1-3-2024 02:52 AM
hahhaa kann tgk gak kt mstar td. dah meracau2 plak lepas keluar mahkamah tu.. maybe kena kacau nga ...

drama je chuols, drama tamil.. nak lepaslah tu, konon sakit mental.. sbb kena sabit 302

sakit kepala mak konon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 06:01 AM GMT+8 , Processed in 1.128613 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list