CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Bekas Madu Miera Liyana Puas Hati Menang Kes Nusyuz - "Bila Sudah Ditolak Ini Membuktikan Adibah Bukan Isteri Derhaka"

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pelakor yg dibenci ummah tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa tuduh nusyuz sbb nak elak tuntutan harta pencarian ke? Kalau itu tujuan nya, if kalah pun.. harap harta2 yg dia nak elak dari berikan kepada bekas bini tu.. setiap satunya menjadi mudarat kepada dia, isteri baru dan anak2 baru.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:49 PM | Show all posts
dlm byk2 kes penyondol... yg ni je yg iollss sokong & kesian...
yg lain tu mmg iolss rase mcm selayaknyee jee
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:03 PM | Show all posts
pembacagosip replied at 1-3-2024 05:57 AM
sama ku tumpang bahagia sgt
go go kak deeb

kan? moga doa kita didengar Allah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:14 PM | Show all posts
anak kak dib yang kena amik tu da balik ke kak dib belum?yihhh mira n tanah feeling mafia ke sampai amik anak tu senyap2 dpan sekolah?tau tanah tu ada hak tapi boleh x bagitau kak dib siap2??betul nak bermusuh dorang dengan kak dib..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:19 PM | Show all posts
Alhamdulillah. Tahniyah Deeb.
Moga terus maju jaya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni tuntut apa yg perlu di tuntut,  tak perlu kesian dgn si tua yg zalim dan kedekut ni adeeb.  Biar bini muda dia ada utk cuci berak kencing dia kalau dia uzur nanti,  u enjoy masa u dgn anak2, go holidays, pegi spa pamper kan diri that u so deserve since u byk korban lahirkan dan besarkan anak2. May Allah protect u dan murahkan rezeki dan mudahkan segala urusan. Aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 1-3-2024 02:04 PM
Alhamdulillah. ada jugek org buka topik.
moga lps ni kak dibah dpt tuntut semua nafkah dan harta sep ...

Siyel kan pokcik rosland filter & miratektek ni

Btw andaikata pokcik rosland fikter ni saja nk aniaya k deeb..contoh mcm tukar nama rete dia kat receljawa & miratetek..camane k deeb nk claim ye if camtu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 1-3-2024 02:49 PM
dlm byk2 kes penyondol... yg ni je yg iollss sokong & kesian...
yg lain tu mmg iolss rase mcm selaya ...

Apa maksud uols..uols kasihan kt miratektek kewwww
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 1-3-2024 02:30 PM
Dibah ni mcm byk berlembut sgt

Masa viral miratetek ni kawin pun dia diammmmmm je sampai la org ingtkn dia as first wife tu tahu & restu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudahnya cinta beralih arah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap kali keluar news court case kak deeb n ex hubs, ML mesti post igs diorang bahagia like nothing happened.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:40 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 03:27 PM
Apa maksud uols..uols kasihan kt miratektek kewwww

bkn chuolss..
kaka kesian kt janda die la...
mksd kaka, yg kes2 pnyondol lain cm jering ke, PS ke.. shuringai ke, seraa ke.. skit
pun iolss x kesian..,haha.. tp kes kak dib ni rase mcm dizalimi sgtt, cm drama tv3 ejaa blakon time bulan pose tu..

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..moga Allah bersama org yg benar...mmg lahanat jantan tu..semoga dpt kecelakaan ke atas prbuatan dirinya pd bekas isteri dan anak2...Aamiiiiin
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:41 PM | Show all posts
Alhamdulilah. kesian tgk laki gilakan pucuk muda. yg penyondol pon aman2 je menyalahkan bini muda
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kak deeb. Jangan kesian tuntut harta sepencarian biar si landak tu tinggal sepender.
Antra keputusan mahkamah yg achik forum tunggu Dan raikan. Aritu Kes liitam kalah. Perghhh best kenduri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:44 PM | Show all posts
Heydidle replied at 1-3-2024 03:39 PM
Setiap kali keluar news court case kak deeb n ex hubs, ML mesti post igs diorang bahagia like nothin ...

lg 10 thn post igs cuci berak & pkaikn pampers hubby plk. istri tpaling mithali kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak deeb ni ranking no 1 contoh janda teraniaya yg bagus perangai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..semoga yang baik2 saja utk pn adibah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat senang ke nak tuduh isteri tu nusyuz, mentang dah dapat pucuk muda, bukan main nak buat isteri pertama mcm takde value, lupa ke kuasa supreme power, tunggu je nanti  masa ko di letak di tempat yg sama, masa tu baru pulih semua ingatan tu balik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.159403 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list