CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Bekas Madu Miera Liyana Puas Hati Menang Kes Nusyuz - "Bila Sudah Ditolak Ini Membuktikan Adibah Bukan Isteri Derhaka"

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 03:55 PM | Show all posts
alhamdulillah....jantan ni tau kak deeb tu baik sbb tu laa d pijak2 nye smpai tersembam...ingt org tu xkn bangkit balik...sial punye jantan...ko dh dpt betina lain..yg lame ko lupe kan mcm tu je ek...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak dibah
Tuntut harta sepencariannn kak...
Tuntut semua
Saman balik ke...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:45 PM | Show all posts
alhamdulillah.

ya kak. tuntut kak. tuntut habis2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:47 PM | Show all posts
matjerk replied at 1-3-2024 02:44 PM
Depa tuduh nusyuz sbb nak elak tuntutan harta pencarian ke? Kalau itu tujuan nya, if kalah pun.. har ...



Dalam thread sebelum ni ada forumer yang arif cakap itulah motifnya kalau jantan buat tuntutan nusyuz

Memang nak aniaya isteri betul.
Mesti ada tangan-tangan kat belakang yang menyucuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:58 PM | Show all posts
meols mengaminkan segala doa2 yang baik buat puan adibah di hari Jumaat mulia ni.

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:20 PM | Show all posts
Alhamdulillah.. moga kak deeb terus maju ke depan.. sambil sambil tu tuntut apa apa yang patut.. 28 tahun perkahwinan tu bukan usia yang sekejap ye.. banyak onak duri dah lalui bersama.. bila dah berjaya, sedap sedap si pelakor yang menikmati hasil
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kak adibah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak lan tu elok bebeno dah dgn kak deeba tu..apa la di carinua dgn umo tua2 mcm nihhh anak dah besar..tak paham guee..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rosalan ni lagik jahat dari Samsol Sop.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga pak land stroke terbaring sampai ajm lepas kak deeb berjaya utk kes tuntutan n lain2. Harap mil dia terbuka hati utk basuh berak menantu pujaan dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:42 PM | Show all posts
becir replied at 1-3-2024 05:38 PM
Moga pak land stroke terbaring sampai ajm lepas kak deeb berjaya utk kes tuntutan n lain2. Harap mil ...

Amiiiin YRA.

Boleh, kan? Kalau kita doa untuk orang teraniaya on behalf on Kak Deeb? Doa orang teraniaya (walaupun on behalf) tetap makbul, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:43 PM | Show all posts
asma87 replied at 1-3-2024 03:45 PM
Kak deeb ni ranking no 1 contoh janda teraniaya yg bagus perangai...

setuju..dia paling teraniaya, tapi paling diam

tu pun ramai yg komen kenapa dia tak merempan buka aib laki di socmed

buat apa nak bising? keputusan hakim tak ambil kira pun ko kecoh ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:49 PM | Show all posts
Kena plan next move...jantan taguna biasanya akan cari jalan sampai bulu terakhir gugur utk elak kena share harta...lepas ni heol akan failkan rayuan maybe?? Dah termalu disitu of course heol akan bersungguh2 nak buktikan adibah nusyuz..

Semoga adibah menang dlm setiap tuntutan..alang2 tu go for the max amount jgn bagi muka

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
  



Mommyyyyyy...kak deeb menang ,jantan tua ni kalah mommyyy...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat, harta dia ada, sbb usaha dia sendiri? Mungkin dapat dari doa si isteri solehah sebelum ni. Harap lps isu harta selesai melingkup land bersama team jahat dia. Bini dgn mak mentua yg kuat menempel tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:02 PM | Show all posts
mana pic mak mertua yang gigih ke court segala tu???
hahahahhaa...
makcik makcik... duduk diam2 sudeh la....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuntut semua harta sepencarian dgn jantan musibat ni. Semoga melingkup la dgn bini baru yg xguna tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:15 PM | Show all posts
i pernah terbaca satu group dalam pc kawan opismate i.kawan lelaki la.dalam tu ada seorang mamat ni geram nak bercerai dengan bini sebab nak kawen dengan kendak dia. tapi satu benda mamat ni sakit bila dia bercerai adalah.dia dan bini ada aset dan set up company bersama yang stable. one of member dalam group tu bagi suggestion begini. "alah kau caj nusyus je kat bini kau tu, gugur la semua hak"nafkah iddah pun kau tak perlu fikir" bila i baca ni terus menyirap darah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 1-3-2024 06:15 PM
i pernah terbaca satu group dalam pc kawan opismate i.kawan lelaki la.dalam tu ada seorang mamat ni  ...

Ni kawan dia ke syaitann..nak bg hancur rumahtangga org.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 1-3-2024 05:43 PM
setuju..dia paling teraniaya, tapi paling diam

tu pun ramai yg komen kenapa dia tak merempan buka ...

Dia ada bff yg tlg rempankan utk dia..Mona Din yg fight utk dia ritu..jgn dilupo

Tu pun acik mona ada kena kutuk gak terlebih over dr member dia yg cerai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.116415 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list