CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Bekas Madu Miera Liyana Puas Hati Menang Kes Nusyuz - "Bila Sudah Ditolak Ini Membuktikan Adibah Bukan Isteri Derhaka"

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 1-3-2024 06:15 PM
i pernah terbaca satu group dalam pc kawan opismate i.kawan lelaki la.dalam tu ada seorang mamat ni  ...

Sial punya kawan..ya Allah menyirapnya iols baca
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 06:51 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 06:47 PM
Dia ada bff yg tlg rempankan utk dia..Mona Din yg fight utk dia ritu..jgn dilupo

Tu pun acik mona ...

mona din tu mana mana dia ada

suka naw nyibuk

tapi ada gak bagus dia dlm kes ni...dia yg buka cerita pokcik Land nikah guna alamat pelesu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 1-3-2024 06:15 PM
i pernah terbaca satu group dalam pc kawan opismate i.kawan lelaki la.dalam tu ada seorang mamat ni  ...

Ini bodo punya kawan...ko igt semudah itu nk nusyuzkan isteri...tlg brtau kat mamat bodo piang tu suruh rujuk kes Kak Deeb ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:58 PM | Show all posts
newyork replied at 1-3-2024 06:38 PM
Ni kawan dia ke syaitann..nak bg hancur rumahtangga org.

bila kita berkawan dengan yang suka makan luar dan menduakan isteri memang begitu la..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:59 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 06:48 PM
Sial punya kawan..ya Allah menyirapnya iols baca

jantan begini wujud. kawan jantan toxic pun wujud.jangan fikir betina je toxic.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:00 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 1-3-2024 06:58 PM
Ini bodo punya kawan...ko igt semudah itu nk nusyuzkan isteri...tlg brtau kat mamat bodo piang tu  ...

it was 6 years ago punya story. i rasa dah cerai la kot.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 1-3-2024 07:00 PM
it was 6 years ago punya story. i rasa dah cerai la kot.

Mmm..semoga bekas isteri dpt hak yg sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 1-3-2024 11:24 AM
lelaki2 bodoh jer yg x sudah2 meratib bini nusyuz ke sana ke mari.
asal bini keluar rumah tanpa izin ...

So true..claim bini nusyuz tu nak mengelak bayar nafkah & hadanah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-3-2024 11:56 AM
Smlm perasan berita ni tp awat tak tular?
Nak sgt baca komen2 lelaki yg suka guna perkataan nusyuz k ...

Kan. Aku pun tggu gak. Kat forum pun xnaik..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
soulmatte replied at 1-3-2024 07:12 PM
So true..claim bini nusyuz tu nak mengelak bayar nafkah & hadanah

Harap hakim2 syarie ni x bodo sgt asyik nk menangkan jantan dlm kes nusyuz ni..mcm lar suami2 sana tu bgus sgt ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah and tahniah kak dib
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 1-3-2024 06:51 PM
mona din tu mana mana dia ada

suka naw nyibuk

Ye ..tp sbb mona din kecoh la org tau betapa kejamnya babi rosland filter ni

Kalau tak...kita akan jumpa komen2 mcm ala2 kes kila koriri

"biarlah miratektek nk cari kebahagiaan dia"
" Bini 1st izinkan je dia kawin..nape netijen menyibuk?"

PADAHALLLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:07 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 07:55 PM
Ye ..tp sbb mona din kecoh la org tau betapa kejamnya babi rosland filter ni

Kalau tak...kita aka ...

actually kan
mamat ni dah lama cancelled
tengok saja  company  apa jadi dengan Serbaserbi tak dinamik
scandal macam mana kan

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 1-3-2024 08:07 PM
actually kan
mamat ni dah lama cancelled
tengok saja  company  apa jadi dengan Serbaserbi tak dina ...

Itu kita kt porem jah yg tau..acik fb acik ig..manatau meh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 1-3-2024 12:47 PM
Alhamdulillah tumpang happy utk kak dib ni

jantan notelo ni mmg kau sembunyi je la belakang mak mer ...

Iols speku zmn mudo2 dlu nenek rokiah ehhh rachel ni mmg crush kt menantu hantu die yg tua ganyut xsedor diri ni....mesti masa tu nenek rokiah dengki n sakit ati giler ngn kak deeb...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah……
Semoga yang menganiaya tu terima balasan Aamiin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gold999 replied at 1-3-2024 08:52 PM
Iols speku zmn mudo2 dlu nenek rokiah ehhh rachel ni mmg crush kt menantu hantu die yg tua ganyut  ...

mmg gitu la tgknya..
mengikut mcm saka kat belakang menantu tu...
takut pebenda tah macik tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 09:06 PM | Show all posts
Happy for You Adibah... Go Go all the way, tuntut hak you & jangan bagi muka kat mamat selenge ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 1-3-2024 11:50 AM
dgn kemenangan kes ini, maka tuntutan2 harta sepencarian etc tu insyaallah akan berjaya. di hari Jum ...

Harta sepencarian ni brp percent boleh tuntut? Separuh ke.. kalau si jantan tu dh transfer harta ke bini muda, still boleh tuntut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..semoga baik2 shj untuk urusan beliau..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.931130 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list