CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Bekas Madu Miera Liyana Puas Hati Menang Kes Nusyuz - "Bila Sudah Ditolak Ini Membuktikan Adibah Bukan Isteri Derhaka"

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 1-3-2024 02:17 PM
alhamdulillah....semoga tuntutan lain berjaya dgn cemerlang, biar bekas toklaki tu tinggal spenda ja ...

Since adibah dh menang, lawyer fees dia jantan tu kena bayar ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..sila tuntut harta sampai tinggal sehelai sepinggang..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 1-3-2024 10:05 PM
Since adibah dh menang, lawyer fees dia jantan tu kena bayar ke?

Mungkin..kna tya yg lbh arif...hrp x dia yg kna byar
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:43 PM | Show all posts
nw111 replied at 1-3-2024 10:05 PM
Since adibah dh menang, lawyer fees dia jantan tu kena bayar ke?

Sepatutnya Kak Dib kan diawardkan kos.

Tapi susah nak kejar hutang kos jugak.

Kawan baek mi, ex shuben sheol masih hutang court awarded cost sheol dekat 10 thn dah. Lakitakguna puiiiiiiiiiihhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepasni tuntut kak deeb sampai jantan tu tinggal spender je. Tengok bini muda dia sanggup tak susah sesama.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni tunggu antugigi pulak yg nusyuz.


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Camni boleh dijadikan contoh .. hilang satu beban berat.. semoga dipermudahkan urusan seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia: lelaki2 bodoh jer yg x sudah2  ...
spesis tu ahli sorga selamanya.. kalau kat FB, takdak lain diulangnya, betina kaum yang ramai kat neraka.. agaknya dia dah kira termasuk maknya sekali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah syukur atas keputusan ni..akak pasni happy2 je ye.. inshallah the truth will always prevail
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MeowPARSI replied at 1-3-2024 11:55 AM
Lelaki pun ada istilah nusyuz sis.. Kita sbg wife pun boleh file kn suami nusyuz dlm court

Under seksyen brapa ya
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kifarah utk pakcik lan. Go kak deeb go.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 12:42 AM | Show all posts
Edited by Incanto at 2-3-2024 12:49 AM
pocongkiutss replied at 1-3-2024 07:55 PM
Ye ..tp sbb mona din kecoh la org tau betapa kejamnya babi rosland filter ni

Kalau tak...kita aka ...

masa ML kawin Pokcik ni lagi ramai dah saspek dia sondol laki orang

nak sembunyi mcm mana...malaysia ni bukan besar pun

back to the original statement...bagi aku kaka dibah tetap maintain classy compared to PSL, shungai yg meroyan tak habis.

Kaka dibah ni pun bukan bodoh , ada degree, pernah kerja GLC. Ada kawan kawan yg supportive. Ada strategi. Talk to my lawyers kaedahnya

Mona Din berjaya menambah sensasi kes ni

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 12:48 AM | Show all posts
nw111 replied at 1-3-2024 10:05 PM
Since adibah dh menang, lawyer fees dia jantan tu kena bayar ke?

aku rasa kaka dibah kena bayar sendiri kos lawyer
ni belum kes pasal harta sepencarian lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 2-3-2024 12:42 AM
masa ML kawin Pokcik ni lagi ramai dah saspek dia sondol laki orang

nak sembunyi mcm mana...malays ...

Mana ada..cer gali thread ML tu balik..org siap husnuzon fikir bini pertama redhaa..puiii

Entahle..iols kesian je kt dia..nk kata classy sgt pun ..kalau yg betul2 classy simpan ketat2 takde nak bgtau kawan pun khen Bagi iols di sebalik kejayaan dia tu semua ada je bantuan dr kawan2 dia juga..yg menyorok sebalik tabir
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 2-3-2024 01:10 AM
Mana ada..cer gali thread ML tu balik..org siap husnuzon fikir bini pertama redhaa..puiii

Entahle ...

Anak bongsu still jantan tua jaga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 02:37 AM | Show all posts
dia nak bini muda and berjaya biasalah lelaki durjana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 06:47 PM
Dia ada bff yg tlg rempankan utk dia..Mona Din yg fight utk dia ritu..jgn dilupo

Tu pun acik mona ...

Tu sendiri yg nk tunggang isu.org tu lek2 ja.mcm kes notello..sekali enilia uturn.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 06:32 AM | Show all posts
airmineral replied at 1-3-2024 11:33 AM
kalau pompuan dipanggil nusyuz
laki dipanggil ape? dayus kah?

Di panggil Jantan Babi....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..semoga trs berjaya dgn tuntutan nafkah dan hadanah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah kak deeb.... Lepas ni boleh tuntut nafkah biar sampai terlingkup... Padan muka ML
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.122336 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list