CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Bekas Madu Miera Liyana Puas Hati Menang Kes Nusyuz - "Bila Sudah Ditolak Ini Membuktikan Adibah Bukan Isteri Derhaka"

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti komen forummer diats..lelaki juga ada  gelaran nusyuz bkn utk perempuan semata2...

Cth nusyuz lelaki..termsklah pengabaian kpd isteri dan keluarga...tidak adil dlm berkasih sayang...maka kata den utk acik ni...pe kata acik saman bls blk dekat bekas suami hansuang acik dgn kes nusyuz pula...biar die menggelupur dgn bini yg acah bg nama omputih dekat anak pompuannya yg errrrrrr biasa2 saja rupa parasnya... kehkehkeh den bkn nak ejek..tp errrr hakikat dek.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 12:28 PM | Show all posts
Miera liyana, teruskan bertungkus lumus didapo memasak untuk laki kertu mu itu. Hari ni buat kuih apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:41 PM | Show all posts
I tau isteri pun boleh filekan nusyuz untuk suami sbb kes sol-ps. PS filekan nusyuz kat Sol too, pastu both tarik balik. Before that, I ingat isteri je boleh kena nusyuz.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tumpang happy utk kak dib ni

jantan notelo ni mmg kau sembunyi je la belakang mak mertua kau yg mcm syok giler ya amat kat kau tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...tahniah. iols tmpng gembira.
antara kes paling celaka...ko merenyam meghela dgn betina lain, lepas nikoh tak balik2 ujung2 bini yg nusyuz. dah la tak bg anak jmp mak dia. ehhh celaka nau peel laki dgn bini baru+mil pun hazabedah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Celakanya jantanz ini
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Gamak nya jantan celaka tu file nusyuz utk exbini yang dah berbelas malah berpuluh tahun menghambakan diri dalam perkahwinan...

Ni mesti sbb berniat jahat nak halang tuntut nafkah tertunggak or harta sepencarian je ni

Celaka punya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:58 PM | Show all posts
Betul2 mcm kain buruk dibuat ex bini ekk. Semoga tuntutan2 lain deeb akan berjaya lps ni. Jgn pndg blakang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ditunggu dari semalam benang ni sebab iols malas (dan noob) utk bukak sendiri

Tahniah kak dib..and with this, tiada halangan utk kak dib tuntut nafkah selama ni dan tuntut jgk harta sepencarian bagi pak lan tinggal spenda je utk dikirai ML sambil berebut² dgn mak ML.

InsyaAllah yang baik² je buat kak dib anak beranak lepas ni. Dan semoga Allah tunjuk kebenaran dan beri balasan setimpal utk pak lan dan ML.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:52 PM | Show all posts
bestnya baca berita ni....
tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:57 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 1-3-2024 11:50 AM
dgn kemenangan kes ini, maka tuntutan2 harta sepencarian etc tu insyaallah akan berjaya. di hari Jum ...

sama ku tumpang bahagia sgt
go go kak deeb

uncle land pic atas tu...tua nya dengan nampak bongkok
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. ada jugek org buka topik.
moga lps ni kak dibah dpt tuntut semua nafkah dan harta sepencarian.
itu je tujuan tuduhan nusyuz ni. sbb tk nk berbahagi harta. mmg siyal dan tamak.
ko bina kekayaan dgn kak dibah. boleh plak bila bercerai tk nk berbahagi harta
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:17 PM | Show all posts
alhamdulillah....semoga tuntutan lain berjaya dgn cemerlang, biar bekas toklaki tu tinggal spenda jah!  
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:18 PM | Show all posts
green~tea replied at 1-3-2024 12:53 PM
Gamak nya jantan celaka tu file nusyuz utk exbini yang dah berbelas malah berpuluh tahun menghambaka ...

jantan kabaret mmg perangai mcm ni...haromjads!

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:19 PM | Show all posts
zehra2 replied at 1-3-2024 02:04 PM
Alhamdulillah. ada jugek org buka topik.
moga lps ni kak dibah dpt tuntut semua nafkah dan harta sep ...

jantan bertelor tembelang mmg mcm tu.....pookemon!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah kak deep. Semoga lepas ni uncle land tinggal spender je. N terpaksa lah bini muda dia masak kuih lebih untuk jualan bg menyara anak hasil cinta mereka.. Pak land nnt jd rider la delivery jualan mereka.. Kak deep pulsk nnt dah menang n kaya, tour around the world lah untuk konten2 tiktok kak deep.. Im a proud follower.. Kurma itu manis gaiss.. Rasain lho
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata pujangga ivanna trump.. Dont get mad.. Get everything.. Tahniah kak deep.. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Konpiden acik Roseland hidup panjang siap kawin lain anak kekecik. Orang lain dah rileks2 hidup ko sibuk menjaga anak kecik
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dibah ni mcm byk berlembut sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:10 PM GMT+8 , Processed in 0.896146 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list