Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
92185
View
2160
Reply

Khas untuk Awak

[Copy link]

Author: iDputera       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-3-2011 02:39 AM | Show all posts |Read mode
Awak
Hari nie saya happy sangat
Awak datang call saya
Tapi saya buat2 biasa je
Egonya saya, padahal hati tue suka



Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak datang tempat saya,
Walaupun lambat tapi awak tetap datang
Tak kisahlah, janji dapat tengok awak satu hari tu



Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak kasi bunga,
Tapi saya malas nak tunjuk suka, egonya saya
Padahal dalam hati tue rasa nak melonjak je (seronok gila)



Awak
Hari nie kita makan semeja
Saya buat selamba je,
Saje biarkan awak dengan kawan saya
Tapi saya bangga
Awak dapat serasi dengan mereka



Awak
Hari nie saya dapat berita,
Awak demam, (rungsingnya saya)
Saya risau tak tau nak buat apa
Saya jauh tapi saya cuma dapat tanya kabar awak je?/font>



Awak
Hari nie saya berserabut sangat
Tapi saya tak tunjuk, saya terfikir
Macam mana keadaan awak
Awak senyap je, saya pun senyapla
Egonya saya



Awak
Hari nie saya tengok awak senyap je
Saya pun terfikir, awak ingat saya tak?
Saya ingat awak tapi buat selamba je
Dalam hati tuhan je yang tau (resah gila)



Awak
Hari nie saya tengok awak senyap lagi
Saya cuba hubungi awak
Tapi sekejap je cakap kononnya busy
Padahalnya tak, sebenarnya takut bos marah



Awak
Hari nie saya tengok gambar kita
Saya terfikir,
Awak selalu tak tengok macam saya?
What ever tuhan aje yang tahu



Awak
Hari nie hati saya meronta
Saya ingat nak call awak
Tapi saya takut ganggu mak awak
Kesian dia



Awak
Hari nie saya tak call awak
Bukan sengaja, tapi saya banyak kerja
Saya tau awak hampa
Maafkan saya?/font>



Awak
Hari nie saya tak call awak lagi
Bukan sengaja tapi
Saya tak tau mana lokasi awak (saya buntu sangat)
Tak tau macam mana nak hubungi awak



Maafkan saya lagi?..



`Harap tuan rumah tidak keberatan utk kita sambung rumah ini....  
maaf yer awak sbb saya suka disini..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2011 02:42 AM | Show all posts


awak, kita nk tanya ni
kemana awak menghilang..
kita suka kalau awak datang memeriahkan dirumah ini
seperti dulu2
kita juga berharap
dengan adanya rumah baru ini
awak terbaca
dan sudi2 kan awak kembali....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2011 02:43 AM | Show all posts
malam ini
kita seorang2 yang berkata2
memanggil awak2 yang telah lena
tapi tidak mengapa
esok2 lusa2
awak2 akan dapat kesan jejak ini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2011 03:09 AM | Show all posts


kita tak bisa menjadi
tanpa batas dimata awak
kita juga kadang kala tak bisa selalu ada di sisi awak
saat awak perlukan kita..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 10:30 AM | Show all posts
ada umah baru.....




...i like
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 10:31 AM | Show all posts
firstly....

terima kasih awak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 10:42 AM | Show all posts
utk awak..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2011 03:41 AM | Show all posts


cakkkkk........


`awak terkojut tak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2011 03:42 AM | Show all posts
ada umah baru.....

...i like
cmf_sweetLove Post at 13-3-2011 10:30


rumah untuk awak2.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2011 03:44 AM | Show all posts
firstly....

terima kasih awak...
cmf_sweetLove Post at 13-3-2011 10:31


terima kasih untuk apa awak...
atau awak maksudkan supaya terima kasih awak...


`apa2 lah awak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2011 03:45 AM | Show all posts
utk awak..
cmf_sweetLove Post at 13-3-2011 10:42


macam tak percaya jer awak yg buat...
tq yer awak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2011 03:57 AM | Show all posts


awak..
kita ingin jumpa dgn awak saat ini
kita amat merindukan awak
kita rindu senyum manis awak
kita rindu lirik mata awak
kita rindu hidung mancung awak
kita rindu lembut bibir awak
kita rindu lentik jari awak untuk kita cium
Kita rindu hitam rambut awak utk kita belai
awak dengar tak....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 08:21 AM | Show all posts
cakkkkk........


`awak terkojut tak..
iDputera Post at 14-3-2011 03:41



    .....isk3




`tak terkejut sangat la....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 08:22 AM | Show all posts
rumah untuk awak2.....
iDputera Post at 14-3-2011 03:42



    kita2 boleh join tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 08:23 AM | Show all posts
terima kasih untuk apa awak...
atau awak maksudkan supaya terima kasih awak...


`a ...
iDputera Post at 14-3-2011 03:44



    amboi....takut awak je yg tak nak terima kasih kita...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 08:26 AM | Show all posts
awak..
kita ingin jumpa dgn awak saat ini
kita amat merindukan awak
kita rindu senyum manis a ...
iDputera Post at 14-3-2011 03:57




sepi seorang perindu..

Bilaku rindu padamu
Terasa kuatnya cintaku
Terbangkit resah terpandang wajahmu
Bertambahlah kasih sayangku

Sesaat kau tak ku pandang
Terasa sepinya jiwaku
Tertunggu aku hadirnya dirimu
Walaupun sekelip mata

Betapa sepinya hidup seorang perindu
Dihanyut oleh keresahan
Rindu hatiku tak jemu padamu
Selagi kau masih ku cinta

Biar apa pun yang memisahkan
Namun ku tetap menyintaimu
Selagi hidup belum berakhir
Selagi itu ku merinduimu

Ku seorang perindu sepi
Tak jemu ku terus menanti
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 04:23 PM | Show all posts
...aNdAi Ini sEBuAh mIMpI...

Andai hanya dalam mimpi kita bertemu,
jangan ada matahari untuk ku..
biarkan ku terus lena beradu,
bersama mimipi-mimpi ku..

Andai hanya dalam mimpi kita merindu,
jangan ada siang untuk ku,
biarkan malam terus bertamu bersama
rindu-rindu ku..

Andai hanya dalam mimpi kita berjanji..
jangan biarkan malam itu pergi,
izinkan aku terus di sini,
menanti malam yang sepi.

Biarkan aku terus di ulit mimpi,
andai di situ kau setia menanti..
biarkan aku terus menanti andai di situ..


~!..sumber : blog pungguk's santuary...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2011 03:08 AM | Show all posts
.....isk3

`tak terkejut sangat la....
cmf_sweetLove Post at 14-3-2011 08:21


hahaha..

`ingatkan awak takut..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2011 03:10 AM | Show all posts
kita2 boleh join tak?
cmf_sweetLove Post at 14-3-2011 08:22


mos welkom...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2011 03:11 AM | Show all posts
amboi....takut awak je yg tak nak terima kasih kita...
cmf_sweetLove Post at 14-3-2011 08:23


sama2 terima kasih awak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2011 03:14 AM | Show all posts
sepi seorang perindu..

Bilaku rindu padamu
Terasa kuatnya cintaku
Terbangkit resah te ...
cmf_sweetLove Post at 14-3-2011 08:26


seperti awak menghitung jutaan bintang di malam hari
juga seperti menghitung rinai hujan yang jatuh ke bumi
tidak akan habis dan awak lelah nanti
bila awak simpan rindu itu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2011 03:18 AM | Show all posts
...aNdAi Ini sEBuAh mIMpI...

Andai hanya dalam mimpi kita bertemu,
jangan ada matahari untuk ku. ...
cmf_sweetLove Post at 15-3-2011 16:23


dah kuat tidoq
kuat ler bermimpi...


`bole kita datang dlm mimpi awak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 10:20 AM | Show all posts
Bolehkah Bintang turut menempel?


Hujan mencurah
Langit kelam kelabu
Saya mengaduh.


Hujan melirih
Angin mendesah lembut
Hiba memintas.

Hujan meliar
Dingin memeluk jiwa
Tangis di hati.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 10:21 PM | Show all posts
hahaha..

`ingatkan awak takut..
iDputera Post at 16-3-2011 03:08



  `..takut kat orang tu je...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 10:22 PM | Show all posts
sama2 terima kasih awak..
iDputera Post at 16-3-2011 03:11



tak abis2 ngan terima kasih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055678s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list