Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
92175
View
2160
Reply

Khas untuk Awak

[Copy link]

Author: iDputera       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-6-2011 11:33 PM | Show all posts
...mencari damai di hati..
cmf_sweetLove Post at 11-6-2011 23:29


mengapa awak ingin mencari damai dihati...  spt ada sesuatu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2011 11:34 PM | Show all posts
peace and love adalah penuh dengan misteri kadang meyakitkan dan
kadang pula menyenangkan.....: ...
iDputera Post at 11-6-2011 23:30



'misteri cinta'...jadikan yang sakit sebagai teladan...yang menyenangkan sebagai ingatan..

`..nk kena report nie...main2 je ya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2011 11:35 PM | Show all posts
mengapa awak ingin mencari damai dihati...  spt ada sesuatu...
iDputera Post at 11-6-2011 23:33



biar saja tak perlu diungkapkan
..biar saja tak perlu dinyatakan..

........................rahsiaku..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2011 12:21 AM | Show all posts
'misteri cinta'...jadikan yang sakit sebagai teladan...yang menyenangkan sebagai ingatan..

...
cmf_sweetLove Post at 11-6-2011 23:34


awak,
kehadirannya pasti akan menceriakan
dan ketiadaan seperti kehilangan...i
   
`report ler, piat tinger tu nnti.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2011 12:23 AM | Show all posts
biar saja tak perlu diungkapkan
..biar saja tak perlu dinyatakan..

....................... ...
cmf_sweetLove Post at 11-6-2011 23:35


ikut awak lah...
kot2 kita dan awak2 lain dpt membantu....

`byknya resia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2011 02:45 PM | Show all posts
awakkk..
masih ingat lagi awak kat rumah ini yer
terharu kita
lamanya awak xsinggah walau kel ...
iDputera Post at 11-6-2011 00:53



   
Hi Awak,
Maaf x dpt jumpa Awak hari tu,
Kita makin jauh awak..
jauh sgt2....

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2011 02:46 PM | Show all posts
Reply  iDputera

Tahu ke awak
Yg tersirat & yg tersurat
Sukarnya utk dirungkaikan?
masarju Post at 12-5-2011 23:30



   
Hi Awak,
Ingat kita lagi tak...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2011 03:18 PM | Show all posts
awak,
kehadirannya pasti akan menceriakan
dan ketiadaan seperti kehilangan...i
   
`report ...
iDputera Post at 12-6-2011 00:21



tepat sekali awak..
'ketiadaan seperti kehilangan'...


`baru je siapkan report...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2011 03:23 PM | Show all posts
ikut awak lah...
kot2 kita dan awak2 lain dpt membantu....

`byknya resia..
iDputera Post at 12-6-2011 00:23



awak..
mesti tengah tekun belajar tu...

jangan nnti mata jd juling plak
bila slalu tengok angka2...

`...letih tengok nombor...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2011 01:06 AM | Show all posts
Hi Awak,
Maaf x dpt jumpa Awak hari tu,
Kita makin jauh awak..
jauh sgt2....

:flex ...
lily_kama Post at 23-6-2011 14:45


slmt mlm awak..
xmengapa awak, kita selalu hadir tak tentu masa..
tinggalkan jejak pun sudah memadai....


`memang jauh pun, satu disanun dan satu disini.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2011 01:08 AM | Show all posts
Hi Awak,
Ingat kita lagi tak...
lily_kama Post at 23-6-2011 14:46


kita jwb wakil kan dia...

`ingat,,, mana bole lupa kat lily......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2011 01:12 AM | Show all posts
tepat sekali awak..
'ketiadaan seperti kehilangan'...

`baru je siapkan report...
cmf_sweetLove Post at 24-6-2011 15:18


hi awak..  harap wak sihat selalu..
hilang seketika lebih bahagia dari hilang selamanya.....

`apa yg nk di `report`  kan tu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2011 01:18 AM | Show all posts
awak..
mesti tengah tekun belajar tu...  

jangan nnti mata jd juling plak
bila slalu  ...
cmf_sweetLove Post at 24-6-2011 15:23


hey awak, mana awak tahu ni....
awak mimpi ttg kita bermain angka2 ker.....

`masih nk study lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 08:15 AM | Show all posts
hi awak..  harap wak sihat selalu..
hilang seketika lebih bahagia dari hilang selamanya.....
...
iDputera Post at 27-6-2011 01:12



awak..
sihat dan sakit silih berganti..

~!..ada kala hilang seketika membuat jiwa lebih menderita..


`..banyakla report..itu ini situ dan sini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 08:17 AM | Show all posts
hey awak, mana awak tahu ni....
awak mimpi ttg kita bermain angka2 ker.....

`masih nk st ...
iDputera Post at 27-6-2011 01:18



awak tak tahu ke kita ada teropong ajaib...


`...teruskan belajar dan mentelaah ya...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 10:32 AM | Show all posts
slmt mlm awak..
xmengapa awak, kita selalu hadir tak tentu masa..
tinggalkan jejak pun sudah m ...
iDputera Post at 27-6-2011 01:06


Awakkk.......!!~

Kita nak bgtau awak..
Tapi kita x tau.. awak nak tau ke x...
Ntah2 kita je sibuk nak awak tau.. tp awak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 10:32 AM | Show all posts
kita jwb wakil kan dia...

`ingat,,, mana bole lupa kat lily......
iDputera Post at 27-6-2011 01:08



   
apa men wakil2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 01:47 PM | Show all posts
Hi Awak,
Ingat kita lagi tak...
lily_kama Post at 23-6-2011 02:46 PM


Awak..tak mungkin kita lupakan awak..awak kan penternak belut yg berjaya dulu


Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 02:42 PM | Show all posts
Reply 143# masarju

Belut? Erk...

UNTUK AWAK
awak..
awak adalah arca terindah
dalam sejarah
hidup saya
yang tak akan
saya lupakan
saya rasa gembira
berkawan dengan awak
rasa gusar dan takut
hilang bila salam perkenalan
yang dihulurkan
di sambut baik
terima kasih awak

tapi jauh disudut hati
saya bimbang
takut..
bercelaru difikiran
kerana satu hari nanti
awak pasti akan di miliki
dan ketika itu
perlahan-lahan
akan melupakan saya
dan saya kehilangan
arca terindah itu.

AD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 05:04 PM | Show all posts
awak..
sihat dan sakit silih berganti..

~!..ada kala hilang seketika membuat jiwa lebih me ...
cmf_sweetLove Post at 28-6-2011 08:15


betul awak..
wang tidak dpt memjamin kesihatan yg baik tapi
kesihatan yg baik selalu dpt memiliki wang........


`klu ilang lama2, mai ler sanun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 05:06 PM | Show all posts
awak tak tahu ke kita ada teropong ajaib...

`...teruskan belajar dan mentelaah ya... : ...
cmf_sweetLove Post at 28-6-2011 08:17


awak ni semua ada ekk.......

`belajar mencari sedikit pengetahuan yg xseberapa tu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 05:10 PM | Show all posts
Awakkk.......!!~

Kita nak bgtau awak..
Tapi kita x tau.. awak nak tau ke x...
Ntah2 kita je ...
lily_kama Post at 28-6-2011 10:32


hi awak...
nk bagitahu apa tu awak, suka kita mendengarnya....
silakan lah beritahu, jgn segan2....


`nk ajak kita mai sanun ker......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 05:23 PM | Show all posts
apa men wakil2 ni..
lily_kama Post at 28-6-2011 10:32


wakil kan dinda2 kita...  salah ker..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 05:38 PM | Show all posts


disaat awak ingin melepaskan seseorang, ingatlah pada saat kamu ingin mendapatkannya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 08:41 PM | Show all posts
betul awak..
wang tidak dpt memjamin kesihatan yg baik tapi
kesihatan yg baik selalu dpt memiliki wang........


`klu ilang lama2, mai ler sanun.....
iDputera Post at 30-6-2011 17:04



nk tambah lagi satu wak..
kalau tak sihat mcm mana nak tengok angka2...

`..sanun tu sinun ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051673s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list