CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 26193|Reply: 64

PM Israel Kini Hidap Hernia Selepas Alami Jantung Tersumbat, Warganet Harap Ketua Zionis Ini Mati Terseksa!

  [Copy link]
Post time 2-4-2024 11:05 PM | Show all posts |Read mode






Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu baru-baru ini dikhabarkan telah menjalani pembedahan hernia dengan bius sepenuhnya.


Netanyahu yang berusia 74 tahun disahkan menghidap hernia semasa pemeriksaan rutin pada hari Sabtu dan dijadualkan menjalani pembedahan pada Ahad baru-baru ini.


Bagaimanapun, perkhabaran penyakit yang dialami Benjamin Netanyahu ini telah menjadi khabar baik buat seluruh warganet yang rata-rata menolak sekeras-kerasnya tindakan zionis laknaktullah yang tidak henti membedil penduduk Palestin.


Bahkan, ramai yang “mendoakan” tahap kesihatan ketua rejim zionis ini bertambah parah dan mengalami komplikasi yang amat teruk disebabkan kejahatan yang telah dilakukan oleh zionis terhadap seluruh umat Islam.






Ini adalah pembedahan kedua Netanyahu sejak kembali ke jawatan Perdana Menteri pada akhir 2022.








Pada musim panas lalu, jantung Netanyahu disahkan tersumbat dan beliau menjalani pembedahan dengan memasang pemacu jantung (pacemaker).


Pada 2013, Netanyahu juga telah menjalani pembehadan selepas kali pertama disahkan menghidap hernia.


Hernia atau juga dikenali sebagai angin pasang berlaku apabila kandungan dalam satu ruang badan (kebiasaannya abdomen) membonjol keluar daripada kawasan yang biasa ia berada.


Kandungan itu biasanya sebahagian usus atau tisu lemak abdomen yang dilapisi oleh lapisan nipis (membran) yang juga akan membentuk kantung hernia.


Terkini, bangunan terbakar dan mayat bergelimpangan dilihat selepas tentera Israel berundur dari Hospital Al-Shifa, Gaza yang dikepung sejak dua minggu lalu.








Kementerian Kesihatan Gaza memaklumkan serangan udara Israel dan tembakan kereta kebal menyebabkan kemusnahan berskala besar di dalam kompleks dan bangunan di sekelilingnya.


“Puluhan mayat sebahagian daripadanya reput ditemukan di dalam dan sekitar kompleks perubatan Al-Shifa.


“Hospital itu tidak berfungsi sepenuhnya,” kata kementerian itu.


Sumber :murai.my
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia mati, perang akan stop? If yes, cepat sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat mampos masuk neraka jahanam terus.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan jadi arielsharon?


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimo.mimo replied at 2-4-2024 11:13 PM
Kalau dia mati, perang akan stop? If yes, cepat sikit.

Dah tentu ada pengganti.


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjahat biasanya umo panjang.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-4-2024 11:23 PM | Show all posts
skrip mcm Hitler jugak..

Hitler dikatakan mati bunuh diri dlm bunker

tp sebenarnya lari sembunyi kat Argentina lepas kalah WW2

--

Nento nyahuu ni dah accomplished mission dia..

start WW3 atau Regional War..

kalo ikut skrip..

Yis real akan kalah

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nk ameen jgk la..kt tiktok ramai dk ameen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Harus koma bertahun juga kalau nk mati die ni. Xkn terus kiok je
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan seksa mcm ariel sharon ke apa ntah nama tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-4-2024 11:17 PM
Penjahat biasanya umo panjang.

Biar panjang tp sakit lama mcm ariel sharon ke apa ntah pm lama israel tu. lama gila terlantar seksa sblm mampos
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-4-2024 11:23 PM
skrip mcm Hitler jugak..

Hitler dikatakan mati bunuh diri dlm bunker

Hitler naik kapal laut gi argentina ke?


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Org jahat slalu nyawa liat
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Slalu confuse hernia dgn buasir. Ni kecik2 mak x tuam ke bila tua kena hernia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Makan cabai byk ka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 01:00 AM | Show all posts
jangan percaya ini semua propoganda
Drama je ni.
mereka nak alihkan perhatian dunia.

samalah mcm DAPig banyak propoganda.


melayu jgn tertipu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ke nak simpati orang jer nie
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Mati pun sama jah perang teruskan je. Takde ape sgt yg berubah. Kabinet perang pun berjln mcm biasa. Tah2 lagi teruk gaza dgn tebing barat kena bantai.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
haha...tegelak tgk doa2 warganet
sungguh la hg semoga slow death
tersiksa dunia dan akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 3-4-2024 05:44 AM
haha...tegelak tgk doa2 warganet
sungguh la hg semoga slow death
tersiksa dunia dan akhirat

Netanyahu dah kena bius pun tergelak gak. Kalau doa melayu ni makbul dunia bukan macam ni. Fakta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.086079 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list