CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
Post time 14-4-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpengun aku tgk muka jah. Tapi lagi terpegun tgk kebodohan dak jenny
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu sbb aku nak tahu siape jennie ni sebenarnya. Bukan biasa2 bodoh dia tu.
Dari dulu, sebelum2 ni lagi aku nk tahu siape jennie dan multinicks dia kat forum ni. Kalau jadilah pihak faz nk saman hari tu, mesti dh tahu siape jenie.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Klate panas tu yg dia tkut bwk baby kecik kut… n klu ada org yg dipercayai jaga apa salahnya. Mcm la acik2 x pnh tgal anak sbb nak g bjln khuens..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah jd pelakon, pengacara tp x pernah dpt award terbaik penjurian juri professional.. setakat award popular yg undi sendiri hahaha.. sedihhhh... Xde produk lakonan yg memorable pun setakat berjoget seksi dlm videoclip caprice n duk terlentok atas peha awie dlm movie..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 14-4-2024 02:24 PM
hmmm... iols ada bbrp kenalan yg buat procedure sinus ni... bentuk hidung sama jer lps buat... tak ...

i tak rasa hidung jadi gitu sebab buat procedure sinus.

i speku jidung jadi gitu ankara nose job went wrong.remember nek rosmah?ada similarity, kann?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Terpaling berhadis
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gamaknya Jah takut ramai2 tu risiko tinggi kena cobid…Abas kecik lagi…
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 14-4-2024 03:42 PM
Klate panas tu yg dia tkut bwk baby kecik kut… n klu ada org yg dipercayai jaga apa salahnya. Mcm l ...

Xdenye dia taknak sedara mara dia dok rekod and upload ig story muka abas je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 14-4-2024 03:29 PM
ada ka dak billie join sekali jadi ayam kutip dedak tu?
kesian tak geti bergaul. patut umur mcm da ...

Billie tengah menghafal surah sajadah..maklomla mak pak terpaling islam
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:54 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-4-2024 10:56 AM
Datin2 kt msia ni mmg ada kasta
Kalo Datin 1st tier/1st class, ialah Datin yg educated dan pernah  ...

kita pulak.. ikut negeri... kalau dari negeri2 yang tak beraja tak bersultan (dan boksit sebelum ni), biasanya kita tak bagi muka..kalau dia sembang jenis forex/biz langit/tu ni tu ni, tu serta merta pangkah ban angkat kaki walaupun dia tan sri.... kalau yang dari federal, gitu2 je la layan.. tapi kalau time kita2 aja, bahasakan abang akak je asalkan bukan auntie/uncle...

tak malu ke nak jaja title kalau bukan dalam urusan rasmi/kerja......
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 14-4-2024 07:57 AM

.
.
walaupun rupamu tidak dikenali tetapi
lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hati benak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-4-2024 10:08 AM
Hahahaha apa nk heran dgn idolat benak ni..ckp suka menipu. Byk dh kantoi.

Kata suka jaga anak baca ...

Bukan dia berlangsir hidung ngan mulut jer? Sejak bila pulak berpurdah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
.
.
.
idolat benak pernah ciplak tudung org dan terus paten sendri punya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Naftalena replied at 14-4-2024 03:47 PM
i tak rasa hidung jadi gitu sebab buat procedure sinus.

i speku jidung jadi gitu ankara nose job  ...

yer... nose job went wrong ... dh sm cam hidung nek Mah ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 02:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Salah benang ni jeni pos ni...

Sat g saya tolong sikirinsot, dan tepek kat benang kaka faz... Oteyyyyyy???

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 14-4-2024 06:45 AM
Masing2 kan da ada fmly..cheryl pun dah tak active kn

Tu lah.. x ingat dah cheryl... lupa dulu dia pnh bff paz..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 04:10 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 03:13 PM
sape je yg miss fake ni x bawa gaduh ? ngak Cheta pun gaduh, ngan Zizi izatie pun gaduh, ngan Vivy ...

Neelofa Dan Rizalman Perang Dingin Gara-gara HashtagInstagram?
Sayabuat HASHTAG rizalmanforzalora ni sbb senang saya nak lihat pemakai2 rekaansaya bergaya sakan dengan belian mereka, jadi janganlah share page ini ok.Kalau meniaga tudung buat cara meniaga tudung… Jaga peradaban perniagaan dalamIslam sebagaimana tudung itu menjaga kehormatan seorang insan.#hanyamenegurbukanmarah

Walaupunsecara teknikal perkara ini bukanlah kesalahan Neelofa disebabkan ia dilakukanoleh agen tudungnya, Neelofa tidak berhubung terus dengan Rizalman bagi membuatpenerangan. Sebaliknya dia membuat komen di akaun Instagram rakannya yang jugaseorang pereka fesyen muda terkenal, Fizi Woo. Rizalman menganggap kata-kataini ditujukan kepadanya lantas memuatnaik screenshot komen Neelofa ke akaunInstagram miliknya.


Pereka Fesyen Nurita Harith DakwaNeelofa Kurang Ajar


Sejakakhir-akhir ini banyak betul kontroversi yang dikaitkan dengan pengacara danpelakon, Neelofa.


Anzalna Dedah Kisah Neelofa YangBusuk Hati

Kata Anzalna:-

Walaupun saya tidak menang sebarangtempat dalam pertandingan itu, hanya menjadi finalis, Lofa tetap tidak berpuashati dengan saya. Menerusi laman social Facebook milik keluarganya, Lofamenghina keluarga saya dengan perkataan tak elok. Saya tak tahu apa motif Lofaberbuat begitu, sedangkan saya tak menang pun, mungkin dia busuk hati, samaseperti yang pernah diceritakan Tasha sebelum ini. Semua pengikut saya di FBtahu Lofa menghina keluarga saya. Lofa juga mewujudkan satu akaun “Kami BenciAnzalna”. Selain itu, saya turut menerima ugutan daripadanya sekiranya sayamemenangi pertandingan Dewi Remaja. Bagi saya walaupun perkara itu sudah lamaberlalu, apabila saya membaca pendedahan Tasha, saya dapat rasakan apa yangdilalui Tasha, saya lebih dulu merasainya. Cuma saya tidak pernah membuatpendedahan sebelum ini. Terus-terang, apa yang dilakukan Lofa amat menghirisperasaan saya. Saya nak semua orang tahu warna sebenar diri Lofa. Sampaisekarang saya masih dengar orang bercerita, Lofa terus bercerita benda burukmengenai diri saya, nak jatuhkan karier saya.

Ramai artis senior yang berceritakepada saya, seolah-olah Lofa tidak berpuas hati dengan saya. Ketika DewiRemaja dulu, saya tak menang sebarang tempat, tapi kenapa dia perlu busuk hati?Lofa pula ada ramai peminat, saya pula sebaliknya. Justeru kenapa dia perlubusuk hati? Sebelum ini ramai wartawan bertanya antara saya dan Lofa, tapi sayatak cerita apa-apa, takut dilabel bermulut jahat, namun selepas pendedahanTasha, barulah saya ada kekuatan untuk bercerita. Saya sedar diri saya initidak sepopular dirinya. Jadi tak perlulah busuk hati dengan saya. Saya masukindustri ini, tidak berniat nak kejar populariti, saya nak cari rezeki. Kalausaya nak kejar populariti, dah lama saya buat kontroversi seperti dirinya.Biarlah kita sama-sama cari rezeki dengan ikhlas, Lofa patut bersyukur denganapa yang diperolehinya hari ini.

Neelofa kaki gaduh?

MASAKAN tidak, belum pun filemsulungnya, Azura ditayangkan, Neelofa sudah mencipta polemik apabila'bertengkar' dengan Maria Farida gara-gara menjadi punca perpisahan Mariadengan Shahrizal Jaszle yang menjadi pasangannya dalam filem arahan Aziz M.Osman itu. Belum pun 'sejuk' kisah kontroversi tersebut, timbul pula ceritakononnya Neelofa 'bergaduh' dengan aktres Nur Fazura. Terkini, baru sahaja redakisahnya berbalah dengan Tasha Shila gara-gara kemenangan pelakon itumenggondol Artis Baru Wanita Popular, Neelofa dikatakan 'bergaduh' pula denganseorang lagi pelakon, Anzalna Nasir.


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain bebenor...
Teringat masa mula2 berniqab.. kenmain syahdu mamatini dgn "penghijrahan" anaknya.. padahal niqab bukan wajib pun....
Masa anak pampers dia si LMK tu pakai hijab..xde pulak dia berterharu sakan.. sebab dia tau kan.. anak LMK nya tu cuma berhijab olok2...
Yg si Nilopak.. mungkin dia pasti x kan bukak tunjuk kondisi hidungnya itu.. maka dia pun pura2 terharu anaknya berniqab

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 14-4-2024 09:04 AM

.
.
.
muka dia serupa ina naim kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 14-4-2024 04:28 PM
sora13 replied at 14-4-2024 04:10 PM
Neelofa Dan Rizalman Perang Dingin Gara-gara HashtagInstagram?Sayabuat HASHTAG rizalmanforzalora n ...


Hahaha... kaki gaduh, kaki ciplak, kaki perli dr dulu sampai sekarang ..perasan bagus tp sampah.. produk n kualiti kerja hauk.. betulla kata dato tu founder n stokis sama naik ..hahaha ..amacam jennie ..pusing2 lagi ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:40 PM GMT+8 , Processed in 0.286372 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list