CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
Post time 14-4-2024 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 14-4-2024 11:09 AM

A+ essay artikel... Jennie lembam x nk komen kat thread ni ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 14-4-2024 11:02 AM
A+ essay n artikel... Jennie lembam x nk komen kat thread ni ke

Adaaaaaaaaaaa kt page dpn...siap kuar hadis bagaiii....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo jennie ada komen... Perangai kau pun mcm iblis ada hati nk tepek hadis Rasulullah... Munafik!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
TT apak nya neelopakk mohd noor kan ?
Mana dtg abd halim khan plakk
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
wow, sebijik muka mak dia ya..tunggu kembang sikit lagi memang boleh jadi twin terua
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Panasss .. ape ko rasa sekarang .. puas hati ..dapat CASH .. buruk ye idolat ko sekarang pelik hidung dia .. sanggup tinggai anak , tu yg ko cakap jaga anak laki sampai takde job tu ..tp kantoi plak laki dia hari2 setiap pagi minum kat kedai ... selama ni ko menipu la ek ..sian ko.. ko tau tak jennie balasan utk ko yg busuk hati ni ..aib si lopa ni bukan haters yg cari sedara mara sendiri yg canang ..mungkin dorang pun menyampah agaknya dengan penunggang agama mcm ko ngan idolat .. dah2 la jennie ..BALASAN utk org mcm korang ni sikit2 terbukak ..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa Binti bertukar ke ayah tiri? Apalah penulis pun. Please get your facts right.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 14-4-2024 11:10 AM
Oo jennie ada komen... Perangai kau pun mcm iblis ada hati nk tepek hadis Rasulullah... Munafik!!

Sembang jennie semua kelaut ..dah kantoi busuk guna hadis la nama pun PENUNGGANG kan ..sian dia ..patutla idolat tutup muka hidung ke bawah peginya .. bila idolat takde job jennie kata sebab nak jaga laki ngan anak ...skali dapat CASH laki kantoi setiap pagi minum kedai , tinggal anak tp dia balik kg merayap sana sini ..susah sgt jennie nak terima hakikat lofake tu SENDU ..jaga anak laki konon ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 14-4-2024 11:13 AM
Kenapa Binti bertukar ke ayah tiri? Apalah penulis pun. Please get your facts right.

Lurus betul bila bacanya...faham2 ajelah sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 14-4-2024 11:21 AM
Lurus betul bila bacanya...faham2 ajelah sendiri..

#ytjt ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepupu jahlop beranak dua terus bukak
Tudung… lahhh dlu kenmain berlitup bagai.. handsock segala..jah coming soon lahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Terus keluar aib
Kau bagi la hadith tu kat family idolat kau
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Wei sebelum buka thread ni iols mati2 ingat dalam gambar tu tinipap. Patut menonggeng agama berniqob depan netizen, cepatnya usia tua jahlop. Tu la banyak menipu menonggeng agama lagi. Bab tinggal anak tu memang jahlop dgn bini dia selfish namatey anak tu prop je utk deme ni dulu sembang vavi terbang terpaling jaga anak hujung2 pergi raya tinggal anak. Kang Tuhan tarik balik nikmat anak tu baru tahu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-4-2024 10:17 AM
Kn..hahahhah. Finally perangai jah terbukak sdri dri makcik sdri hahahahha. Xyh nk canang aib sgt  ...

Jah ni munafik. Org munafik je yg buat pemakaian niqab camni. Da tak mmpu nk berniqab tu tanggal jela. Tapi upsss nk tanggal takleh. Muka da mkin kertu. Malu plak nk hadap masyarakat muka da ke arah acik pakyu. So tutup jela wpun main2. Padan muka ngan jennie jugak. Beria kluar hadis bgai. Idolat dia jadi penonggeng munafik tak sedar. Ni la the real penonggeng agama. Laki bini sama je. Laki check pemakaian bini konon. Puihhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 14-4-2024 10:31 AM
Ada yang terbakar

Hahahahaha! Jennie tgh menggelupor
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-4-2024 10:56 AM
Datin2 kt msia ni mmg ada kasta
Kalo Datin 1st tier/1st class, ialah Datin yg educated dan pernah  ...

Pandai you buat ulasan. Ada logiknya. Thanks tulis ni. Ada modal I nak sembang ngan adik I. Dia jarang baca. I suka baca baca.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
haha npd munafik berwajah pinocio evil pemalas jaga anak walaupun terpaling parenting
lihatlah dunia lagi byk kau scam pastu menipu je kerja kau lagi panjang besar hidung kau tu npd oiiiii

dan2 keluar semua hadia si sekor lembam tu eh hahahhaha..ni kau tak nak up berapa likes views ke tuan sembahan kau punya kalini...penakut siap delete igs story tuan sembahan lagi aib katanyer....buduh nak mampuihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennie lembam dan cacat otak bleh gi korek lubang kubur sndiri. Pastu menyorok la dlm tu. Takyah susah2 org bongkar kemunafikan idolat ko jennie. Ni mak sedara dia sndiri yg bongkar kemunafikan penonggeng agama sekor ni. Da la jadi mak useless tinggal baby sndiri demi nk berseronok. Jadi mak pun fail. Btol la npd ni mmg buat ank utk jadi trophy je kot. Itu yg benak banggakan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 14-4-2024 11:50 AM
Pandai you buat ulasan. Ada logiknya. Thanks tulis ni. Ada modal I nak sembang ngan adik I. Dia ja ...

Hahahaa ni mmg based on my observation
Kalo datin 1st tier tu, normally diorg x depend sgt pd hasben..diorg empowered themselves...highly educated and keje bagus.
Bleh tgk datin2 mcm ni in formal sector
Diorg jd decision maker dan pegang jwtn penting dlm organisasi besar etc etc
Yg ni kalo mamatut join, sah2 dia x tahu apa yg datin2 tu sume tgh borakkan yg mamatut bleh sembang hanyalah psl anak2 cucu2, kisah dia digilai ramai ms zmn muda sbb bermata hijau, anak2 kawen cerai je kejenya
Ingat datin2 1st tier ni tak muntah ke dgr topik2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat muka neelopa dah mcm makcik2....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.326304 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list