CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
Post time 14-4-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dalam banyak2 cara yg kreatif dan fun utk bagi duit raya, tabur duit singgit macam bagi ayam makan jugak dibuatnya. no class, humanity dan grace langsung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MadameOnion at 14-4-2024 01:40 PM
codenamedream replied at 14-4-2024 12:36 PM
hjh niqab kesayangan ramai.IGS yg ada muka hjh dh didelete mokcik dia  

Yang tabur duit Ni sapa? M ...


Seropa nate beghuk anak2 sskjp..jgn marah kalau org mengata anak korang sbb sskjp yg mendidik anak2 jadi camtu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 mati meragan jugak si jennie ni kang.. jenuh dia sekor nk kene pkai perisai. Dah2 la tu jennie. Bwk2 la pi solat mintak ketenangan jiwa. Terok sgt sakit jiwa tu semata mata mmpertahankan idolat munafik dia tu. Idak jugak org ti bayor gaji ko jennie. Ko tetap miskin. Miskin duit takpe lagi. Ni pakej miskin jiwa skali.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Kena dengan muka KO Jennie.. X abis2 menunggang..bila tang KO mengata fattzura.. X ada plak pikir Hadis bagai.. munafik... Iols syak uols Dari kalangan diaowg jgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
yuyoi replied at 14-4-2024 01:35 PM
dalam banyak2 cara yg kreatif dan fun utk bagi duit raya, tabur duit singgit macam bagi ayam makan j ...

Kan..xpdn dgn berniqab berjubah tp treat org mcm bg dedak ayam..akhlak dan adab kelaut.. susah aku nk husnuzon dgn sskjp ni..sbb tu aku xpernah rasa wow bila tgk depa berniqab sbb hakikatnya perangai masih xbrubah… dlm islam bkn ibadat je Allah pandang tp akhlak adab pun no.1 tau…
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik TT. Puas hati dgn penulisan comel tu masih ada tp mmg menyerupai omak tinipap tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 01:42 PM | Show all posts
cikmouse replied at 14-4-2024 01:19 PM
Aku tgh tggu pencapaian cemerlang jah thn 2020 ke atas....

pencapaian jah utk 2020 ke atas, berjaya menilai karpet semasa pkp...pastu melawat langkawi beberapa hari lps nikah utk tgk tapak chatime di gunung mat chincang...dan keputusan mahkamah dilepaskan tanpa dibebaskan...

https://www.hmetro.com.my/utama/2021/12/791336/neelofa-suami-kekal-dilepas-tanpa-dibebaskan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:42 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:08 PM
like sikit tu aib ke bongok ? like sikit tu menunjukkan idolat kau SENDU XDE SAPE KESAH DAH KETING ...

Engko dh sendh kat social media, lagi nak pungpang lagi relevant kat real life ? Its 2024 already just admit NEELOFA alone is bigger than both Fake and Kayu - helojennie

Islam adalah agama yang sangat memperhatikan adab (etika) sesama manusia, salah satunya adalah dengan syariah (aturan) mengenai panggilan kepada orang lain. Dasar hukum dari haramnya memanggil orang lain dengan panggilan yang buruk atau yang tidak disukai oleh orang yang dipanggil adalah firman Allah Ta’ala:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَى أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَى أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
“Wahai orang-orang yang beriman, janganlah suatu kaum mengolok-olok kaum yang lain (karena) boleh jadi mereka (yang diolok-olok) itu lebih baik dari mereka (yang mengolok-olok). Dan jangan pula wanita-wanita (mengolok-olok) wanita-wanita yang lain (karena) boleh jadi wanita-wanita (yang diperolok-olok) itu lebih baik dari wanita (yang mengolok-olok) dan janganlah kamu mencela dirimu sendiri (maksudnya, janganlah kamu mencela orang lain, pen.). Dan janganlah kamu saling memanggil dengan gelar (yang buruk). Seburuk-buruk panggilan ialah (panggilan) yang buruk (fasik) sesudah iman. Dan barangsiapa yang tidak bertaubat, maka mereka itulah orang-orang yang dzalim.” QS. Al-Hujuraat [49]: 11.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-4-2024 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang tepek Hadis Fitnah pun menabur fitnah
Seteru X puasa


Ini orang ada sewel.
Kena contohi idolat dia, nak Tahajjud up IG story ya.
Kalau tak up IGS, malaikat Jennie tak catat.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:45 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Menang la maciem2.. tapi jaga anak tak pandai.. kami surirumah time anak sakit le paling tak boleh tidoq.. takut tarik ke apa.. boleh jadi oku hoi
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:29 PM
still x ubah fakta yg idolat gaza kau ni dulu kaki clubbing

Nak ke org bukak kesundalan jah dulu Jennie.. pakai Baju bunny Dalam video clip.. ahahah.. past is past la jennie..jangan jadi munafik sampai la nie..kiki..panas weooo... Mahal la duit Raya jnnie kena backup raya2 nie
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuyoi at 14-4-2024 01:52 PM

betul cakap jennie

neelofa is bigger than fattzura. memang sangat tepat. bigger dari segi saiz badan dan saiz hidung.
jennie 1- forummer 0

marilah kita sama2 doakan supaya idolat jennie terus menjadi bigger dengan jayanya dan membesar bagaikan juara. mendapat zuriat yg tak putus2 saban tahun nanti boleh mudik raya ke pasir mah naik mini van. amin
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 14-4-2024 01:53 PM

Naikkk kan segera thread ni hari..
Happy aku dgn thread nih...
Hope tt tukar  tajuk ..artis paling terpaling alim bukak nikab utk beraya..anak sanggup ditinggal..suami ustqz celopnyaa tak leh tinggal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2024 01:51 PM | Show all posts
sora13 replied at 14-4-2024 01:45 PM
Sama perangai, tak ada adab.

Meols tolong tepek




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 14-4-2024 01:42 PM
pencapaian jah utk 2020 ke atas, berjaya menilai karpet semasa pkp...pastu melawat langkawi bebera ...

Oooo no wonder laaa dak jenie stop di thn 2019 jerrrrrr.....mcm2 kejadian lps tuuu arrr....
Ehhh jgn dilupai kes denda sbb tetamu berhimpit berlaga2 buntut ms mjls kawen diaa tuuu haaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidung dia memang mcm tu ke dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:54 PM | Show all posts
....... she looks different.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:54 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:08 PM
like sikit tu aib ke bongok ? like sikit tu menunjukkan idolat kau SENDU XDE SAPE KESAH DAH KETING ...

dulu kata niqab tu tak wajib

so apedehal kalau org sebarkan gambar jah tak berniqab? still tutup aurat

bukan sebarkan gambar dia pakai skirt pendek

ke ko sentap sbb lepas dua tahun berniqab ...tgk tgk muka dia tua mcm kembar mamatin
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 14-4-2024 01:52 PM
Hidung dia memang mcm tu ke dulu?

Hidung dia lain dah sejak asyik buat pembedahan disebbkan sinusss

Dedulu ada forumer kata..dia bernikab sebb hidung dia dah jadi pelik sebb dia kan kesan sinus kerap buat pembedahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.241042 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list