CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
 Author| Post time 14-4-2024 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by codenamedream at 14-4-2024 10:34 AM

Ada yang terbakar


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bungarose at 14-4-2024 12:23 PM
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...


Yang buka aib jah itewwww bukan netizen yang pergi selongkar meluru masuk rekod jah tak tutop aurat depan sedara mara lelaki TETAPI yang buka aib jah is sedara mara jah sendiri

Ngko silap copy paste hadith kat sini, patut ngko copy paste hadith ni bagi pada sedara jah yang rekod dan upload iteeeewww dan copy paste sekali ayat Al Quran tentang munafik bagi ker jah kesayangan ngko
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia berjubah n pakai purdah utk jual je..dulu jual tudung, now jual purdah, jubah etc...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2024 10:35 AM | Show all posts
Orix replied at 14-4-2024 10:08 AM
Eh sheols dh ada 2 anak ? Laaaa bru iols tahu. Lama bethol x berkuntum di bodgos spjg bulan remdan : ...

Alhamdulillah, meols kagum
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Part nama penuh ngan datin tak penah join hi tea tu sikit lg nak tersembur kacang tempeyek aku tgh kunyah ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2024 10:40 AM | Show all posts
LaskarHijayu replied at 14-4-2024 10:38 AM
Part nama penuh ngan datin tak penah join hi tea tu sikit lg nak tersembur kacang tempeyek aku tgh k ...

Jangan sampai tersedak2 chuols.
Kawan meols pernah tersedak rempeyek, nasib baik X arwah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
weh kenapa buruk bebenau cetad karpet tanam jambang tu?aku nengok dah macam muka orix pun ado
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap bertukar nama ayah lofa hasil coretan berbisa codename.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya hantu bungkus tanpa niqab...dagu berlapis...pipi jatuh...semoga jahbungkus pregnant lagi tahun ni sbb purit asyik geram je..pastu lagi dan lagi biar anak sampai 12
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
KidiX replied at 14-4-2024 10:03 AM
Eh boleh ekk tinggal anak baby x sihat semata2 nk berjalan raya. Kalau aku laa rela x pegi mana2 nak ...

Pasah sanda patut tiru jahbungkus..lain kali pegi beraya berdua je..anak2 tinggal je dgn bibik..baru tak menjerit merentan meroyan kena kobid
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah mmg saja nk menganjeng nama lopak berbintikan tok rebonding
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti anak kuat tantrum tu malas nak bawak tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bole tak aku nk panggil jah hidung smurf
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Uchelisa replied at 14-4-2024 02:44 AM
weh kenapa buruk bebenau cetad karpet tanam jambang tu?aku nengok dah macam muka orix pun ado : ...

.
.
ostaz x kan x tau...mana buleh gunting rambut nipis kat tepi mcm tu....ada hadis tau...bkn ckp kosong mcm benak

Daripada Ibn Umar R.anhuma:

أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ نَهَى عَنِ القَزَعِ

Maksudnya: Bahawa Rasulullah SAW melarang melakukan al-qaza’.

Hadis riwayat Imam Bukhari (5921) dalam Sahih-nya dan Imam Imam Muslim (2120) dalam Sahih-nya



Imam al-Nawawi dalam Syarah Sahih Muslim (14/100) menyatakan bahawa qaza’ itu bererti mencukur sebahagian rambut dan membiarkan sebahagian secara mutlak. Sebahagian ulama mengatakan qaza’ itu mencukur bahagian-bahagian kepala secara terpecah-pecah. Yang sahih, ialah pendapat pertama berdasarkan penafsiran rawi. Telah ijmak ulama atas hukum makruh tanzih melakukan qaza’ pada bahagian-bahagian kepala secara terpecah-pecah kecuali bagi tujuan perubatan (berbekam dll). Larangan ini termasuk ke atas lelaki dan wanita dan hikmahnya dikatakan ialah kerana memburukkan ciptaan, melambangkan kebodohan, dan menyerupai fesyen agama Yahudi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Babi la ko. Kalau ko mgata faz siang mlm tu ko tak ingt aib pulak kn babi
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 14-4-2024 10:04 AM
Binti dah bertukar, bukan lagi mat noor ye. Tini bukan saja tak bercampor dengan datin2 semalaysia,  ...

Datin2 kt msia ni mmg ada kasta
Kalo Datin 1st tier/1st class, ialah Datin yg educated dan pernah bekerja formal. Kalo cek nama suami dlm istiadat.gov.my, mmg legit ada nama suami penerima darjah gelaran dr Sultan.

Manakala Datin low class grade 3 ke bwh mcm bini2 tokey timbang kilo, laki main forex, non educated, datin tu sendiri spm dia pangkat 3, tak tau laki dpt dato dr negeri mana (mcm @dira dan dato buRed) ,
Datin2 low class x campur dgn geng2 datin 1st tier sbb diorg x bleh borak the same wavelength dgn datin 1st class..cth mcm tinikentut la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 14-4-2024 10:14 AM
Macam kembar tintini dah jahlop. Eh hidung she between nostrils tu kembung ke bawah ke.. dulu gitu k ...

Cm hidung smurf kn
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 ada tak video jah peluk mak matno cm jah peluk pak tiri pg raya. Syurga katanyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 14-4-2024 02:59 AM
Agak2 ada tak video jah peluk mak matno cm jah peluk pak tiri pg raya. Syurga katanyehhhh

.
.
.
pokcik matno baru serai dgn bini baru dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh gak la jahlop ni bila x berniqab
Tak bleh tinggalkan kecantikan mendenyeeee
Muka lg sikit nk seghupe acik pakyu gemok gedempol tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 05:46 AM GMT+8 , Processed in 0.522333 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list