CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
Post time 14-4-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat sungguhla filter video...kalau kita2 pun buat filter mcm artis2  ni pun jd molek2 mcm depa kannn..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
.
.
.
biasanya kalu hidung makin kembang setaman tu bunting lagi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tabah betul ya Jennie dgn hencapan... Mcm dia ni agaknya seorg wartawan or sewaktu dgnnya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hipokrit tu ye dah...tp tinggal anak semata2 nak beraya tu melampau lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu si bilie tu mmg xleh ckp ke? Dlm dunia sdri ke? Aku tgk ada 1 igs tu yg makcik lopa record si bilie dk terjengket2 dpn tv berpusing pusing sorg…
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-4-2024 04:10 AM
Lagi satu si bilie tu mmg xleh ckp ke? Dlm dunia sdri ke? Aku tgk ada 1 igs tu yg makcik lopa record ...

.
.
kat mana nk tgk?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 14-4-2024 11:01 AM
.
.
.

Dgn bini yg ni ke. Mana pakdol tau. Dasar sskjp kawen cerai je tau

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 14-4-2024 12:11 PM
.
.
kat mana nk tgk?

Ntah lupa dh smlm aku tgk igs makcik makcik lopa yg mana satu aku dh lupa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ye ke ni pic terbaru hjh niqab???

ke pic mak niqab...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:36 PM | Show all posts
Edited by Parit.Hilton at 14-4-2024 03:26 PM

eeee bingitnya family skjp ni. gelak mengilai2 tak padan tutup litup
tak sopan langsung

nanti ada la benak cakap 'NIQAB BUKAN WAJIB PUN. BIARLAH DIA BUKAK DEPAN FAMILY"
LOLLLLL benak tetap benak sampai bila2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2024 12:36 PM | Show all posts
Edited by codenamedream at 14-4-2024 12:41 PM
aint replied at 14-4-2024 12:28 PM
ye ke ni pic terbaru hjh niqab???

ke pic mak niqab...

hjh niqab kesayangan ramai.IGS yg ada muka hjh dh didelete mokcik dia  

Yang tabur duit Ni sapa? Meols X kenal sedara mara paki Ni


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aku stalk smua igs makcik2 lopa tau
Sbb nk tgk lopa sskjp terkinja kinja melompat
Tabur duit mcm bg mknn ayam…hhahaha.

Korg bleh tgk smua igs makcik/sedara lopa kt following ig jebat jayden. Kt situ smua ada ig kaum kerabat neelofa.
@noorintanz
@noorsuryanti
@umairaray
@ctray
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-4-2024 12:41 PM
Gigih aku stalk smua igs makcik2 lopa tau
Sbb nk tgk lopa sskjp terkinja kinja melompat
Tabur d ...

Yg tabur duit tu sara.. aku ada nmpk td dlm igs
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Neelofa ni dia lawa tapi muka dia ada vibe evil mcm tu skrg ni dgn hidung mcm tu lagi menguatkan vibe evil witch mcm gargamel tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:01 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 10:09 AM
Dalam sebuah hadis riwayat Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda:

لَا يَسْتُرُ عَب ...

Kau buka aib Faz dapat like sikit, boleh pulak. Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 14-4-2024 11:51 AM
haha npd munafik berwajah pinocio evil pemalas jaga anak walaupun terpaling parenting
lihatlah dunia ...

Aib sb hidung makin kembang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 14-4-2024 05:30 AM
Diamondmoney replied at 14-4-2024 04:15 AM
Dgn bini yg ni ke. Mana pakdol tau. Dasar sskjp kawen cerai je tau


.
.
.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling bungkus. Stokin pun x pakai
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 14-4-2024 12:11 PM
.
.
kat mana nk tgk?

Kt igs acik pakyu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:08 PM | Show all posts
sora13 replied at 14-4-2024 01:01 PM
Kau buka aib Faz dapat like sikit, boleh pulak. Hahaha...

like sikit tu aib ke bongok ? like sikit tu menunjukkan idolat kau SENDU XDE SAPE KESAH DAH KETINGGALN JAUH NGAN RETIS LAIN
post gbr lofa x beniqab ni MENYEBARKAN AIB BIARPUN TU SAUDARA MARA DIA YG POST TAPI KORANG TEPEK KAT SINI UTK MENAMBAH SEBARKAN AIB DIA

beza fans lofa and fake ?
Fans Fake sebarkan AIB
Fans lofa kemukakan fakta (FAKE FLOP DAN SENDU)

xpe, Allah maha adil untuk lofa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.289385 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list