CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Artis terpaling parenting beraya di Kelantan tinggal bayi di KL

  [Copy link]
 Author| Post time 14-4-2024 01:54 PM | Show all posts
Pencapaian 2021

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:29 PM
still x ubah fakta yg idolat gaza kau ni dulu kaki clubbing

Idolat ko perampas , idolat ko kaki gesel , idolat ko aniaya agent, idolat ko gebang kuat , idolat ko langgor pkp, idolat ko beli karpet kat nilai time pkp , laki idolat ko tiap pagi minum kat kedai , idolat ko tak pandai jaga anak , laki idolat ko selekeh, idolat ko gi maldives ngan tok hans , idolat ko nak ngorat kerabat tp tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:55 PM | Show all posts
cikmouse replied at 14-4-2024 01:51 PM
Oooo no wonder laaa dak jenie stop di thn 2019 jerrrrrr.....mcm2 kejadian lps tuuu arrr....
Ehhh j ...

Kejayaan hajjah pasca 2019 ialah terpaling mengepam susu badan. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
aku genuinely curious kenapa jah laki bini tinggal abas kat KL?  tinggalkan dekat sape? kenapa tinggal? padahal bawak bibik sorang balik pasir mas. bibik + jah + bini jah tak mampu nak handle 2 ketul billie dan abas?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:08 PM
like sikit tu aib ke bongok ? like sikit tu menunjukkan idolat kau SENDU XDE SAPE KESAH DAH KETING ...

Allah juga maha adil kat fattah, fazura dan fatima yang tak abis-abis dicerca dan difitnah dek hanjing-hanjing macam kau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:57 PM | Show all posts

Thank you, thank you.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 14-4-2024 01:24 PM
Hahahahahaa sundel jennie panassss woii! Bukak citer lama je mampu. Sbb idolat pinokio dia kantoi mu ...

Jahnikab tetek dah ada nama baru..pinokiooo..kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:11 PM
PENCAPAIAN NEELOFA

Beliau meraih pelbagai pencapaian sepanjang kariernya sebagai anak seni dan anta ...

Popular ko hadap .. kami nak menang TERBAIK .. bodohla ko jennie ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 01:58 PM | Show all posts

sweet nya Faz


senyuman dia sama je sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 01:59 PM | Show all posts
yuyoi replied at 14-4-2024 01:56 PM
aku genuinely curious kenapa jah laki bini tinggal abas kat KL?  tinggalkan dekat sape? kenapa tingg ...

Bukan Raya yang lepas, depa tinggal bilal tu kat KL masa balik kg ke, kalau Iols tak silap lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 14-4-2024 01:14 PM
Neelofa menang Anugerah Usahawan di Monaco

PENGACARA, pelakon dan usahawan terkenal, Noor Neelofa M ...

Anugerah beli dapat award tahun sebelum tu ..Malu woiii ..dia sorang dapat award tahun sebelum tu ..hahaha .. bodoh la ko jennie..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Naftalena replied at 14-4-2024 01:57 PM
Allah juga maha adil kat fattah, fazura dan fatima yang tak abis-abis dicerca dan difitnah dek han ...

Itulah macam Allah Tu utk hajah je..pencapaian tahun 2023 Dan 2024.. hantar barang percuma kepada kengkawan Artis utk dapat validation org..ahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
yuyoi replied at 14-4-2024 01:56 PM
aku genuinely curious kenapa jah laki bini tinggal abas kat KL?  tinggalkan dekat sape? kenapa tingg ...

Nak sorok muka abbas ...mukaa billie kan dah org tau..nnt bawak abbas dia tau sedara mara dia akan amek gambar dan terleps up..so dia sanggup tglkan anak dia taknak bg sedara mara trngok terlepas up gambauu kat netizen..sampai hati jahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 14-4-2024 05:54 AM
Hidung dia lain dah sejak asyik buat pembedahan disebbkan sinusss

Dedulu ada forumer kata..dia be ...

I see.. aku dh syak dah.. mesti ada something wrong kat muka dia..sbb istiqamah betul pakai niqab sedangkan baju2 dia tidak lah syariah compliant sgt.. ada je baju2 dia yg fabricnya mengikut bentuk badan... tp aku ingatkan dia buat bibir or dagu...

Aku mmg kurang percaya klu mamatini's clan ni berubah/berhijrah.. tgk je LMK tu... dorang ada genetik yg kelent*** dorang masih berdenyut2 mahu terlihat hot.. so amat susah utk mereka bener2 meninggalkan kenikmatan dunia
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:01 PM | Show all posts
yuyoi replied at 14-4-2024 01:56 PM
aku genuinely curious kenapa jah laki bini tinggal abas kat KL?  tinggalkan dekat sape? kenapa tingg ...

tinggal dgn family piyu kot

aku rasa jah pemalas, dia balik kampung nak tidur melingaq mcm ular sawa lepas makan. Bibik boleh lah jaga billie sorang

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-4-2024 01:58 PM
Popular ko hadap .. kami nak menang TERBAIK .. bodohla ko jennie ...

Kan, popular vs terbaik pun tak reti beza, padanlah tak faham satire aku pasal like tu. Hahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 14-4-2024 02:02 PM
Kan, popular vs terbaik pun tak reti beza, padanlah tak faham satire aku pasal like tu. Hahaha...
...

Jennie tu memang BODOH.. bg hadis tp dia korek cerita berpuluh tahun org lain pastu tunggang agama .. lama2 strok haba si jennie ..sendiri cari pasal
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
JENNIE panas weiii ..hahaha...Padan Muke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2024 02:07 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 14-4-2024 02:05 PM
Jennie tu memang BODOH.. bg hadis tp dia korek cerita berpuluh tahun org lain pastu tunggang agama ...

Mohon jiran Jennie tolong jenguk2 bilik sewa dia.
Takut tiba2 dh kejung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-4-2024 02:05 PM
JENNIE panas weiii ..hahaha...Padan Muke

Dkt sini bukan main tepek Hadis suruh Jaga aib..dkt gossip Marissa bukan main spilled more tea . Ahaha..dasar penunggang btl kiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:27 AM GMT+8 , Processed in 0.273449 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list