CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8071|Reply: 17

Putera Harry sahkan pemastautin tetap Amerika Syarikat

[Copy link]
Post time 20-4-2024 11:32 AM | Show all posts |Read mode
LONDON (AP) — Prince Harry, the son of King Charles III and fifth in line to the British throne, has formally confirmed he is now a U.S. resident.

Four years after Harry and his American wife, Meghan, the Duchess of Sussex, decamped to a villa in Southern California, a travel company he controls filed paperwork this week informing British authorities that he has moved and is now “usually resident” in the United States.

The formal acknowledgment underscores the prince’s increasing estrangement from Britain, after he and Meghan walked away from royal duties to pursue lucrative media deals in America. Since then, Harry has repeatedly criticized the royal family, including allegations of unconscious racism that were included in a Netflix series and the prince’s autobiography, “Spare.”

The paperwork was filed by Travalyst Ltd, a company at least 75% owned by Harry and which was founded in 2020 to “to promote global awareness of the importance of sustainable tourism.” The documentation was received Monday by Companies House, the government agency that oversees the incorporation of U.K. companies.

While Harry formally remains a counselor of state, the crown informed Parliament in 2022 that “in practice” only working members of the royal family would be called upon to fill in for the monarch.

Although Harry and Meghan, also known as the Duke and Duchess of Sussex, have put down roots in the wealthy enclave of Montecito, where they are raising their young son and daughter, Harry is also facing scrutiny about his U.S. residency.

The Heritage Foundation, a conservative think tank, has questioned the Department of Homeland Security’s decision to grant Harry a U.S. visa following admissions of drug use that were included in “Spare.”

The foundation, which has asked a judge to force the department to release Harry’s immigration file, argues that the prince either lied on his visa application or was given special treatment because a history of drug use would normally disqualify an applicant from being granted a visa.- AP

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2024 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
duduk sana diam2 dgn bini sewel ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Charles kena tarik balik la gelaran prince/ss dia dan anak2 dia tu. Buatlah mcm queen margarethe II denmark tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2024 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 20-4-2024 11:34 AM
duduk sana diam2 dgn bini sewel ko tu

Takde la diam pun, ada contract dengan netflix lagi. Content kena ada, dah announce 2 program baru dengan netflix. Kalau diam, susah la mek mak lampir nak jual jem
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 12:36 AM | Show all posts
delia3003 replied at 20-4-2024 11:47 PM
Takde la diam pun, ada contract dengan netflix lagi. Content kena ada, dah announce 2 program baru ...

dengan kementalan bini ko harry..suruh makan ubat sebelum beraksi tu kesewelan..tak tau lg apo dia announce branding2 tp suam2 kuku ajo hehehe..bertabah la harry n anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tindakan putera Harry sangat tepat. Menjauhkan keluarga dari toxic dan persekitaran yang tidak baik untuk keluarganya. Beliau mengambil pengajaran daripada apa yang berlaku kepada puteri Diana.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-4-2024 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 21-4-2024 01:08 PM
leen_shaza replied at 21-4-2024 05:13 AM
Tindakan putera Harry sangat tepat. Menjauhkan keluarga dari toxic dan persekitaran yang tidak baik  ...


Dia dengan bini dia bekas pelakon sendu pun sama toxic. Dah le gila glamor. Sesuai sangat laki bini toxic ni. Hidup bergelumang dunia glamor, dikelilingi vvip dan yang sama toxic, persekitaran toxic, takde apa yang beza. Beza nye tak terkongkong dengan protokol, dah memang itu yang bini toxic dia nak dari awal lagi. Harry tu stepping stone je untuk climb social status.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2024 03:47 PM | Show all posts
tanak buat keja, tapi expect ada security details lagi and still hadap the title. yang kecoh kejap konon kena kejar ngan paps kat nuyork tu dah hilang eh trauma nye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
leen_shaza replied at 21-4-2024 05:13 AM
Tindakan putera Harry sangat tepat. Menjauhkan keluarga dari toxic dan persekitaran yang tidak baik  ...

. Padahal tengok c Harry skrang miserable jak hidup dia, menyesal la tu tinggalkan BRF
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah.. dulu seronok sangat tengok dorang bertiga Will, Kate & Harry, the "Fab Three". Ketiga-tiga selalu senyum dan ketawa. Tapi lepas Harry dah kahwin semuanya berubah, senyuman dan tawa pun berkurang dan makin hilang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Rin23 replied at 1-5-2024 06:18 PM
Entahlah.. dulu seronok sangat tengok dorang bertiga Will, Kate & Harry, the "Fab Three". Ketiga-tig ...

Meluat tgk tour diorang kt Nigeria...kata xhadap semua...tp sakan bini si heri ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:51 PM | Show all posts
nape ramai sgt benci meghan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 02:21 PM | Show all posts
mzzenma replied at 20-4-2024 11:34 AM
duduk sana diam2 dgn bini sewel ko tu

cara komen kau ni mcm kenal sgt depa kannn.  buatnya depa naik gila hantar lod agak2 kau cukup tanah ke nak lari?  jgn jadi bodoh tak bertempat macit wehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 08:18 AM | Show all posts
sila mereput!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 09:58 AM | Show all posts
prettygood replied at 15-5-2024 01:51 PM
nape ramai sgt benci meghan?

attention seekers...tak habis2 meratib mangsa racism....ulang sampai AJM
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana kate… KC pun dah keluar public
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 07:48 AM | Show all posts
leen_shaza replied at 21-4-2024 05:13 AM
Tindakan putera Harry sangat tepat. Menjauhkan keluarga dari toxic dan persekitaran yang tidak baik  ...

kalau nak jauhkan diri dari keluarga toxic....tak perlu jual cerita keluarga toxic sampai beratus juta. Demi sesuap nasi perlu jual cerita keluarga toxic kan.
Jadi mereka berdua toxic tak? muka trampal tak?



lebih tepat Bodoh!



Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:49 AM | Show all posts
prettygood replied at 15-5-2024 01:51 PM
nape ramai sgt benci meghan?

kerana dia sewel macam pak gad neelofa


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 02:41 AM GMT+8 , Processed in 0.062843 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list