CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 13695|Reply: 57

Tiada Lagi Kata-Kata Islamik, Akaun Instagram Ibu Aliff Aziz Tiba-Tiba Hilang?

  [Copy link]
Post time 22-4-2024 11:03 AM | Show all posts |Read mode







Nama Aliff Aziz kembali menjadi perhatian ramai selepas seorang wanita mendakwa merupakan kekasih gelapnya dan menunjukkan bukti mesej bersama Ruhainies yang mahu menjatuhkan Bella Astillah.


Susulan sebelum ini sering membuat hantaran percaya anak lelaki tidak membuat hal terkutuk, ibu Aliff Aziz iaitu Siti Hafizah kini dicari oleh netizen.








Kata netizen, mereka menanti-nantikan hantaran Instagram Story Hafizah yang akan back-up penyanyi asal Singapura itu.


"Mana IG maknya? Tak nak update story IG ke?"


Namun begitu, hasil tinjauan netizen, mereka mendapati akaun Instagram Hafizah sudah tidak lagi aktif (deactivated).








Sebelum ini, Aliff Aziz dan Ruhainies tampil memohon maaf atas isu ditangkap khalwat tetapi menafikan bahawa melakukan perbuatan buruk bersama-sama di dalam kondominium.


Kredit: Gempak/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2024 11:09 AM | Show all posts
dasyat ko lipp hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:21 AM | Show all posts
ramai betul menantu mak si punai putik ni..hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak Kuat ye mental acik…
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:30 AM | Show all posts
hahahaha, tu jer iolls nak cakap !!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Seketul kena
I tak suka semua orang dalam kes putik & kemek ni
Tapi mak putik ni pun over & nampak sangat jenis mak mak yang asyik menangkan anak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2024 11:31 AM | Show all posts
laa hilang dh acik halijah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik malu sendiri la tu. Makcik, learnt the lesson dah kan? Anak kau tu memang suami dan bapak tak guna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2024 11:43 AM | Show all posts
makcik stress ke tuuuuuuuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
12C Cikaro menantu tak halal Fiza Al Islamic!

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepat acik wat keje yer
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:50 AM | Show all posts
HEHEHE. Koyak ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 22-4-2024 11:31 AM
laa hilang dh acik halijah ni

napa panggil dia acik halijah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:53 AM | Show all posts
aku gelakkan ajer
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik tengah buat mesyuarat sambil makan lontong singapore raya ke.. sambil2 mengata bella? Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 11:59 AM | Show all posts
becir replied at 22-4-2024 11:51 AM
napa panggil dia acik halijah?

watak dlm rindu kasih (1 & 2) lakonan Fazlina Ahmad Daud
penampilan pun dh ala2 serupa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2024 02:19 PM | Show all posts
Mana acik merangkap ibu mertua terkutuk ni mohon munculkan diri.. ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalo semua skandal alip mai beraya tak muat rumah acik halijah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 22-4-2024 02:22 PM
Ni kalo semua skandal alip mai beraya tak muat rumah acik halijah tu.

ni kelakar…

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2024 02:27 PM | Show all posts
sabar.. dia tengah gugel hadis nabi yg sesuai tu.. nanti dia kembali berfatwa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.065999 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list