CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 12:09 PM
Wow Shunenen menghina kerjaya lalamove
Hallo kerjaya tu lah bagi nafkah kat anak2 ko juga la bodoh ...

Kerja halal tu. Dari menganggur. Dia jg yg bising nafkah ank tak bagi nanti.n
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:29 PM
Aritu ada bamMat letak semua artikel pasal shu yg shahrin ni buat.mmg bnyk pun

Dah tak nampak satu pun artikel pasal Shukomgkek
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 27-4-2024 12:30 PM
Kerja halal tu. Dari menganggur. Dia jg yg bising nafkah ank tak bagi nanti.n

Shu tak sedar tu. Kalau semua lalamove punya staff seorang dia baru lah tahu. Ko setakat satu brand sendu sponsor tapi berlagak mcm artis top. Dah la menunpang nama ex utk sumber pendapatan. Jijik tul perangai Shunenen
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:30 PM
Komen acik forum kenapa dia tak reply.

Hehehe
Hidup balik dari umrah tapi tak tenang
Guna trick sama minta tollowers kecam
So cheap
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Shu ada up sesuatu kat ig dia g baca
Semua dalam tu komen si olaf
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts


Baca la komen2

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 27-4-2024 12:35 PM
Baca la komen2

Knp die igt olaf/ex dia yg komen gitu eh? Org tu xde ms nk lyan buat fake acc rs nye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 12:32 PM
Shu tak sedar tu. Kalau semua lalamove punya staff seorang dia baru lah tahu. Ko setakat satu bran ...

Kalau geng lala tau abis kena serang ni. Dia patut bersyukur tau mantan dia dh start mengais cari rezki. Dlm rezeki mantan dia ada rezki anak-anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts

Pemponen dah koyak rabakk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:34 PM

Berani mempertaruhkan masa dpn dia ye buat perangai si@lan gitu. Mmg x lama laa janda busuk & buruk ni mendonia. Lps ni ko merempat laa kat perlis sana!! Semak je dlm dunia hiburan. Buruk perangai!! X sedar diri ko femes pun sbb duda ko. Naik atas dasar KESIAN!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 27-4-2024 12:38 PM

Fuyooo
Budak ni mcm parah ni
Rasanya elok dinikahkan dgn Shu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 04:30 AM
Komen acik forum kenapa dia tak reply.

Adakah dia berhalusinasi mantan dia stalk ig dia?
Dan membuka soalan begitu.. utk mengundang netizen utk memfitnah ex?
Siap tanya, x bahagia ke tu?

Sah AcikRitaRude 2.0 detected. Dulu kan eitarude penah buat stetmen mantan dia uturn.. sekali mantan dia jawab KALAU MATI HIDUP BALIK PUN AKU X KAN KEBULOQ KE KAU..

Dah dpt reply gitu..ingat akan termalu n terdiam..difitnah pulak statement tu..bini mantan dia yg tulis katanya..bukan mantan dia... sah kaki spin n gila.. shu guna MO yg sama la ni.

@KantoiLagi sila suruh apiz standby saman...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 11:50 AM
*Edited*

Mkl..u edited apa tu..ai tak nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:39 PM
Pemponen dah koyak rabakk

Hehehehehe
Nak melawan acik forum la plekk
Ko tu setahun jagung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 12:03 PM
Satu

Shuringaiii and tololwers hanya berani kat IG shuringaiii. Kat xxtra pemponen inai tag nama,tak muncul2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:40 PM
Mkl..u edited apa tu..ai tak nmpk

I ingat nk tempel kan kisah panas Shunenen
Tapi I KENA tegur utk belum masanyer
So I terpaksa lah hold dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 12:04 PM
Empat

Bekerjaya sangat la shu tuh..
Bengap nau la yg puja2 shu ni,lalamove pon kerja halal. Usaha dia nak cari rezeki boleh la bg nafkah kat anak2 ekau jugak shuuu oii
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:30 PM
Komen acik forum kenapa dia tak reply.

Pandai dia dah delete siap2 komen ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.640562 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list