CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 26-4-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_Sally replied at 26-4-2024 08:13 PM
Gambar baju hijau tu awat nampak tak balance

Gbr tu kat IG dia org puji cantik tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
masuk balik. bukan ke dia sindir ex dia, ex dia kan yg solat solat ni, solat dhuha doblas rakaat lah ape tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:29 PM | Show all posts
Rempit betul ayat ngai ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 26-4-2024 08:28 PM
masuk balik. bukan ke dia sindir ex dia, ex dia kan yg solat solat ni, solat dhuha doblas rakaat lah ...

Masa lepas Kes basah Aa dgn Ruru dia ada buat live. Dia ada sebut kongkek jugak. Ada forumers yg join live bgtau.
Kalau dia tuju ke ex nampak sgt la tak move. Tersakiti Walaupun kata dah buang beban dlm hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 08:27 PM
Gbr tu kat IG dia org puji cantik tau

Tidak menghairankan sebab dh sedia maklum iq tololwers dia dok level mana.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
'Shushah-shushah' je shelups ni bagi kenyataan dalam kes semua orang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-4-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 26-4-2024 08:28 PM
masuk balik. bukan ke dia sindir ex dia, ex dia kan yg solat solat ni, solat dhuha doblas rakaat lah ...

Camana dia boleh tahu...Dia ada kat situ ke time ex dia buat kerja?

Macam soalan dia kat netizen la kan..."u duduk serumah dengan i ke, leh tahu semua benda?"
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts

Sah !! Tololwer shuringaiii sejenis shuringaiii pemahaman lemah
Doa berjodohan dikatanya takleh sondol

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_Sally replied at 26-4-2024 08:37 PM
Camana dia boleh tahu...Dia ada kat situ ke time ex dia buat kerja?

Macam soalan dia kat netizen  ...

ni lah aku mnyesal terjebak trit dia ni, ai nk jwb ape pon ai taktau sbb zzzzzzzZZZZzzzz gitu. ai paham je u nak sindir dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by red_velvet at 26-4-2024 08:46 PM

Dia ni membayangkan semua orang yang main kayu tiga ni mengongkek ke .. i tak sokong pun penyondol rumahtangga org sampai bercerai berai tapi tuduhan mengongkek tu melampau ye.. kena ada 4 saksi yang tak fasik untuk tuduh org berzina ni . Ingat benda mudah ke.   fav word dia memang kongkek la kan.. tak segan silu langsung sebut perkataan tu depan semua orang.. mak bpaak, adik beradik dia baca ayat tu tak rasa pape ke? Sepupu sepapat, pakcik makcik yg follow ig dia tak malu ke ada sedara mencarut terang2an camni? Dah beranak pinak pun mulut masih mencarut cakap benda2 kotor .. esok kalau sister n brother sebut ayat tu taulah ajaran dari siapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 08:38 PM
Sah !! Tololwer shuringaiii sejenis shuringaiii pemahaman lemah
Doa berjodohan dikatanya takl ...

Memang failllll pemahaman budak kelas belakang ke ni? Sama naik la dgn idola la dia orang tanya lain menceceh ke lain.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu kami nak buat mcmana ni Ustazah Shu? Ada apa2 latest Tuhan bisikan pd Shu? Lain mcm naik hantu lepas touch down dari umrah. Ye lah. Tak tenang nnti, pg lah lagi ye dak? Bila last awak dpt? Tanya jeww
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 08:46 PM
Lepas tu kami nak buat mcmana ni Ustazah Shu? Ada apa2 latest Tuhan bisikan pd Shu? Lain mcm naik ha ...

Maybe dia rasa dia akan menang besar. Dia kan terpilih
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 08:31 PM
Masa lepas Kes basah Aa dgn Ruru dia ada buat live. Dia ada sebut kongkek jugak. Ada forumers yg j ...

aiol taktau nk reply ape uols. kalau trit dia mmg jd jem
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 26-4-2024 08:45 PM
Dia ni membayangkan semua orang yang main kayu tiga ni mengongkek ke .. i tak sokong pun penyondol r ...

Sebelum ni ada forumer bgtau dia sebut kongkek dlm live cuma takde bukti record.

Dah balik dari umrah ni, mungkin penat pun belum hilang lagi terang2 dia tulis dlm igs tanpa segan silu. Tuduhan zina tu berat tau Shu, tak kisah lah kau nak tuju pada sesiapa pun.

I harap ada yg boleh tegur ajar dia. Jgn perasan follower ramai tu tanda menyokong kau. Itu dunia tipu2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2024 08:06 PM
Ada gak pembekap... jantan pulak tu.

mamat yg bekap tu nmpak mcm x btul jah mcm mental
huduh lak tu henna yg heols buat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 26-4-2024 08:57 PM
mamat yg bekap tu nmpak mcm x btul jah mcm mental
huduh lak tu henna yg heols buat...

Suruh dia henna kan hidung bersila akak Shu kesayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 26-4-2024 08:52 PM
aiol taktau nk reply ape uols. kalau trit dia mmg jd jem

Ibarat la dia baling batu kena 2 pihak. Ruhistepong boleh,kena kat ex pun boleh.

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 09:00 PM
Suruh dia henna kan hidung bersila akak Shu kesayangan.

henna kat nenen lg sesuwaiii..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 26-4-2024 09:01 PM
henna kat nenen lg sesuwaiii..

Hahahahahahaha
Hennakan biar puting sebesar tapak Tangan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.640244 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list