CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 26-4-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 09:01 PM
Ibarat la dia baling batu kena 2 pihak. Ruhistepong boleh,kena kat ex pun boleh.

nnti kalo netizen tuduh sheols mengate ruru,bleh lar sheols ckp sheols ngate ex sheols bkn ruru..vice versa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 08:26 PM
Cuba kalau lah ruru dan aliff terus kawin dan jemput bingai.. mesti dia takde maki maki kongkek ma ...

Dia memerlukan sesuatu untuk ditunggang, since dia tiada seseorang untuk ditunggang

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 26-4-2024 09:03 PM
nnti kalo netizen tuduh sheols mengate ruru,bleh lar sheols ckp sheols ngate ex sheols bkn ruru..v ...

Paling twist dia cakap, kenapa nak terasa? Gteww
Last2 Ustazah jadian terus jadi idola Wanita satu level
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rempitnya kau palat!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 26-4-2024 09:03 PM
nnti kalo netizen tuduh sheols mengate ruru,bleh lar sheols ckp sheols ngate ex sheols bkn ruru..v ...

Ada forumer ckp chuols wartawan? Benarkah? Kalau benar, tlg lah buat kerja yg sepatutnya

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 26-4-2024 08:45 PM
Memang failllll pemahaman budak kelas belakang ke ni? Sama naik la dgn idola la dia orang tanya la ...

Entah2 orang yang sama. Bekap diri sendiri tapi acah jadi orang lain. Sebab tahap pemahaman tu sama je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-4-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-4-2024 09:06 PM
Rempitnya kau palat!

Tu dia. Sekali hembus, habis basah muka kena maki
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 09:07 PM
Ada forumer ckp chuols wartawan? Benarkah? Kalau benar, tlg lah buat kerja yg sepatutnya

{:8_646: ...

Adakah beliau Shahrin yg dapat hadiah baju raya dari janda gersang?

Sesungguhnya Shahrin seorang yg bertuah. Disaat beliau hadap baju sponser utk diri sendiri dan anak anak. Tp beliau sanggup menghabiskan duit utk beli baju dan hadiah pada shahrin.

Anda sungguh bertuah shahrin!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaa nah shu


  
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 09:01 PM
Ibarat la dia baling batu kena 2 pihak. Ruhistepong boleh,kena kat ex pun boleh.

haaa betol yg hat yu cakap ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 09:10 PM
Adakah beliau Shahrin yg dapat hadiah baju raya dari janda gersang?

Sesungguhnya Shahrin seorang  ...

Hebat Shahrin
Dapat memikat hati Shu
Tahniah Tau

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 26-4-2024 09:12 PM
Hahahhaa nah shu

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 09:18 PM
Hebat Shahrin
Dapat memikat hati Shu
Tahniah Tau

Pasni syubingai pergi mekah dia tak bawak kakak seluar senteng dah. Mesti dia bawak shahrin.

Bertuah lah shahrin. Bukan takat mekah. Keliling dunia syubingai bawak..

Auwwwwww...  So sawiiittt
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Binodino replied at 26-4-2024 09:05 PM
Dia memerlukan sesuatu untuk ditunggang, since dia tiada seseorang untuk ditunggang

padu ayat lpas comma tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 08:26 PM
Cuba kalau lah ruru dan aliff terus kawin dan jemput bingai.. mesti dia takde maki maki kongkek ma ...

aduhai shu..tgk dri tepi ko mnyeringai pun seram la...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru jengah ig dia pasal hilang kawan tu. Banyak follower komen mintak doakan, sampaikan hajat pegi Mekah whatnot.

Tapi ada satu komen suruh move on tu je dia respond. Memang langsung tak boleh ditegur yah. Ingatkan dah berkali tunai umrah hati makin tenang, lebih lembut, tone down rupanya makin menjadi jadi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 10:27 PM | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2024 08:04 PM
Hari tu forumer ada bgtau shu sebut perkataan kongkek ni.. 2 kali... dlm live berbeza.
Tp masa tu..  ...

K*ngkek is her fav word sekarang kot.. mungkin sebab dia pun dah lama tak merasa...dapat sebut ulang2 pun jadilah...

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon @Kurex masuk maki serangkap dua
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
"Bukan kau beriya potray jaga solat lima waktu, tapi belakang kau kongkek beriya."

Throwback 2019.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2024 10:34 PM
"Bukan kau beriya potray jaga solat lima waktu, tapi belakang kau kongkek beriya."

Throwback 2019.

Dalam tweet ni elok & normal je ayat dia.. tapi kenapa skrg kat ig ayat serupa macam tak reti mengeja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.623159 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list