CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 26-4-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2024 10:34 PM
"Bukan kau beriya potray jaga solat lima waktu, tapi belakang kau kongkek beriya."

Throwback 2019.

Ini posting laki lofa tu ye?
Time ni lah Shu sibuk suruh gendengkan Sofea..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-4-2024 10:34 PM
"Bukan kau beriya potray jaga solat lima waktu, tapi belakang kau kongkek beriya."

Throwback 2019.

Ini posting laki lofa tu ye?
Time ni lah Shu sibuk suruh gendengkan Sofea..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 03:01 PM
Ini posting laki lofa tu ye?
Time ni lah Shu sibuk suruh gendengkan Sofea..

Ye.

Rujukan
https://www.kashoorga.com/solat-wajib-tak-tinggal-12-rakaat-solat-dhuha-tak-pernah-skip-pu-riz-dedah-kebaikan-hafidz-roshdi-walau-sibuk-cari-rezeki/
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 26-4-2024 01:07 PM
Ada forumer ckp chuols wartawan? Benarkah? Kalau benar, tlg lah buat kerja yg sepatutnya

{:8_646: ...


Eh betul ke @blekkep wartawan
Kalau betul cuba buat artikel tajuk

"Potray solat 5 waktu, kat belakang beriya kongkek"-netizen terkejut dengan bahasa Shu yg baru balik umrah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-4-2024 01:06 PM
Rempitnya kau palat!

Baru perasan kurex dah masuk...

Tq kurex ringkas dah padu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
  


Rajin sebut kongkek macam satu wirid boleh masuk syurga ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-4-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 26-4-2024 08:28 PM
masuk balik. bukan ke dia sindir ex dia, ex dia kan yg solat solat ni, solat dhuha doblas rakaat lah ...

Da cerai lama apesal masih nk busukkn ex.

Hujung2 diri sndiri nmpak busuk
.

Pernah ke dgr ex dia memburukkn dia kt media. Apa je dia tak pernah mgata ex dia dlm live. Siap pekej fmly ex skali dia hamun.

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 08:38 PM
Sah !! Tololwer shuringaiii sejenis shuringaiii pemahaman lemah
Doa berjodohan dikatanya takl ...

Kalau aku ada akaun fake aku tulis je. Buruknya muka kakak ko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2024 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 26-4-2024 08:55 PM
Sebelum ni ada forumer bgtau dia sebut kongkek dlm live cuma takde bukti record.

Dah balik dari u ...

Aku saksi dia sebut kongkek dlm live. Ayat dia dia kongkek belakang aku. Maksud nya apis bersama dgn yoda belakang dia. Diluar pengetahuan dia. Berkali2 dia sebut

Bila tnya kubur uwais auto mata dia buta tak nmpak soalan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Betol ke ti laki jahlop. Biar bethol.

Ke tu zaman bercinta dgn amal. Si amal tlg taip apa dia ckp

Aku cm tak caya
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Not relevant nyah
Setiap issue nk ride baik jadik wartawan je
Nak jadik influencer x pandai nk influence org
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts

Achik forum or netizen yg Komen ni ?
Kalau netizen bagus la,tak sia2 kita drop bom tadi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:25 AM
Achik forum or netizen yg Komen ni ?
Kalau netizen bagus la,tak sia2 kita drop bom tadi

Tak pasti cuols.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts

Dah bodoh tak ngaku pulak
Yg Komen pun takde menghina kak shu kesayangan dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Weyyyy...selok iols gelak baca korang punya komen kat uglynara, oh moon , ektra tu. Sabo je la. Tak sempat nak drop kat benang lama. Dah pindah rumah. Iols xnak komen kat sana, iols nak jd tukang ps
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 01:08 AM
Dah bodoh tak ngaku pulak
Yg Komen pun takde menghina kak shu kesayangan dia

Dah lah artwork henna buruks. Sesuailah geng Shuburuk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 05:08 PM
Dah bodoh tak ngaku pulak
Yg Komen pun takde menghina kak shu kesayangan dia

Mamat ni apahal mcm ada kad lain selain ic je
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriuslah dia tulis kongkek

Mak aiiiii
Serendah itu ke moral dia
Mungkin dia dah biasa sebut perkataan tak elok dalam family
Terbawa sampai ke umum

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Shu boleh tak bawak2 berehat... penat dah aku m, kes Peah lagi...  haissshh..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-4-2024 05:08 PM
Dah bodoh tak ngaku pulak
Yg Komen pun takde menghina kak shu kesayangan dia

Ohhh adik angjat.. cwr tanya kubur uwais kat mana? Hahahaah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:10 PM GMT+8 , Processed in 0.651016 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list