CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-4-2024 03:46 PM
Aku saksi dia sebut kongkek dlm live. Ayat dia dia kongkek belakang aku. Maksud nya apis bersama d ...

Kan? Masa tu nak menghencap x berapa best..walau percaya bajasa dia mxm tu.. now dia sendiri buktikan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh, yang post ngai kat ig ohmoon tu dah takde. Cuba korang check kot mata aku rabun pagi2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-4-2024 05:05 AM
Shu boleh tak bawak2 berehat... penat dah aku m, kes Peah lagi...  haissshh..

Kenapa dengan peah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngai bukan main lagi menyemak pasal isu penyondol. Jangan runtuhkan rumahtangga orang la. Siap sebut pasal kongkek. Dia lupa adik gundu dia pun sama (sumber MKL). Mengata adik gundu sendiri ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Terlepas iols nk join komen ohmoon. Dah delet ke post tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Binodino replied at 26-4-2024 09:20 PM
Kenapa dengan peah?

U baca yg i post je lah.. sebab i ada tempek bukti2 from sarah psl peah... klu baca semua kang penat u.. baca pergaduhan lagi....

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5330643&page=125&authorid=2259522
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt ig oh bulan da kena delete. Mgkin shahrin takut baca komen2 doa2 korang smbil membygkan muka ngai
Ataupun shahrin da kena maki dgn gf dia sb kita semua doakan dia temu jodoh dgn ngai


Atau editor da tau ngai rasuah baju raya mahal. Editor pun da maki shah


Adan uker
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 27-4-2024 06:31 AM
Terlepas iols nk join komen ohmoon. Dah delet ke post tu?

Dah hilang dari radar. Mesti ada yg suruh take down la tu. Shahrin cuak ke shahrin? Alaaa jangan la begitu. Kami semua mendoakan kebahagiaan anda bersama shuringai. Kami dah tak sabar nak makan nasi minyak #shusha hehehehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 07:05 AM
Dah hilang dari radar. Mesti ada yg suruh take down la tu. Shahrin cuak ke shahrin? Alaaa jangan l ...

Hilang da weh.. bru nk tngok komen2 dieorg. Hahaaa knpe tuu..xkn shu suruh delete Oppa lwd terus delete article tuu , pilih kasih betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Allah tak pernah suruh hancurkn rumahtga  org tp setiap apa yg terjadi atas izin dr Allah SWT.  Waima sehelai daun kering jatuh pun atas izin drNya

Benda basic ngai. Tak kn ko tak tau itu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
hari2 ada story minah ni. artis ke minah ni? meluat!
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 sharin malu tak bila member2 dia baca kita2 doakan dia bertemu jodoh dgn ngai. Mesti kena bahan dgn member kan


Agak2 shahrin tu mimpi ngeri tak mlm td bersanding dgn gigi hadid malaysia


Moga cept2 la sister dgn brother dpt berbapakkn shahrin.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat kuasa forumer mampu menghilangkan sebuah artikel penting dlm Industri Hiburan wakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:15 AM
Allah tak pernah suruh hancurkn rumahtga  org tp setiap apa yg terjadi atas izin dr Allah SWT.  Waim ...

Ngai suka olah ikut perasaan dia sesuka hati. Mcmlah perangai dia Tuhan suka sangat. Mulut maki hamun suami tu Allah suka? Bingai oh Bingai
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:17 AM
Agak2 sharin malu tak bila member2 dia baca kita2 doakan dia bertemu jodoh dgn ngai. Mesti kena baha ...

Ko@? tuduh PIL mcm2 ko tinggalkan pampers ada taik dlm kotak letak atas almari, Tuhan suka ke perangai cilaka ko sia@? Bodoh punya Shunenen
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 27-4-2024 07:15 AM
hari2 ada story minah ni. artis ke minah ni? meluat!

Artis wannabe

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik aku ada ss smlm yg kt oh bulan tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 27-4-2024 07:15 AM
hari2 ada story minah ni. artis ke minah ni? meluat!

Tak lama lg dia jadi retis la. Ayu puteh ambik dia berlakon tau

Mesti jadi rebutan producer lepas ni. Jgn memain dgn gigi hadid malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:23 AM
Nasib baik aku ada ss smlm yg kt oh bulan tu

OK nnti tempek dlm museum forum ni. Bagus gak, tkde la reputs sesuka hati je buat keja. Ada watchdog bagus. Tkdelah Bingai menjadi2 dia punya sewel
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Binodino replied at 27-4-2024 05:11 AM
Eh, yang post ngai kat ig ohmoon tu dah takde. Cuba korang check kot mata aku rabun pagi2 ni.

Aah dah takde.
Gigil kepala lutut oppahhh Ldw chelup ada yg tag media prima kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:35 AM GMT+8 , Processed in 0.980719 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list