CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:23 AM
Nasib baik aku ada ss smlm yg kt oh bulan tu

Samala sb dah agak mesti hilang punya. Sama ada Komen kita kena delete or post hilang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:25 AM
Tak lama lg dia jadi retis la. Ayu puteh ambik dia berlakon tau

Mesti jadi rebutan producer lepas ...

Tak kemanapun Shu dlm Industri
Dia zero Bakat, zero aura, zero rupa
Semua dia tumpang HR
Berangan je lah dia nak kekal
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:15 AM
Allah tak pernah suruh hancurkn rumahtga  org tp setiap apa yg terjadi atas izin dr Allah SWT.  Waim ...

Aishhh..dia kan baru balik Umrah. Kena la nampak terpaling agama. Sekali bawah tu kongkek pulak dia tulis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-4-2024 11:40 PM
Da cerai lama apesal masih nk busukkn ex.

Hujung2 diri sndiri nmpak busuk

saje pancing lah tu, nk kepo kepo gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 27-4-2024 06:31 AM
Terlepas iols nk join komen ohmoon. Dah delet ke post tu?

Udah delete goyah terus opppahh. Kita tgk lepasni oppahhh Ldw chelup up lagi tak pasal shuringaiii kesayangan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 08:26 PM
Cuba kalau lah ruru dan aliff terus kawin dan jemput bingai.. mesti dia takde maki maki kongkek ma ...

Laki pumakilla ni ada iras si sharin reporter oh ulan yg ngai bg baju melayu tu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:04 AM
Kt ig oh bulan da kena delete. Mgkin shahrin takut baca komen2 doa2 korang smbil membygkan muka ngai ...

And ai percaya shuringaiii baca smua . Dia kan gigih baca post pasal dia.. kalau tak mana mungkin dia reply Komen yg langsung tak tag nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by red_velvet at 27-4-2024 07:37 AM

Hebat aaa shukongkek boleh influence reporter portal online delete post pasal dia ... Ini baru influencer yang disegani ramai dan berkualiti ....hebat ye gerga hadid perthlis ni.... cantik, lawa, cun , jelita, tinggi....memang betullah janji2 Allah bisik kat telinga yang katanya hidup dia akan clear & smooth je lepas ni.... Artis lain kena kecam kat ig oh moon pun takde sampai oh moon nak delete posting...  Hebatlah shukongkek... Acik porem sembah ratu !
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 07:05 AM
Dah hilang dari radar. Mesti ada yg suruh take down la tu. Shahrin cuak ke shahrin? Alaaa jangan l ...

Ciri2 dah ada tu. Shuringaiii kan nak yg tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 27-4-2024 07:36 AM
Hebat aaa shukongkek boleh influence reporter portal online delete post pasal dia ... Ini baru influ ...

Atau sebaliknya?
Acik forum sebenarnya berjaya turunkan satu artikel pasal Shunenen. Satu ego Shu telah dicabar oleh acik forum
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I sempat screenshot komen2 kat ig xtra.my ... Takut2 kat sini pun diorang delete jugak so lebih baik i save awal2.. .. Suka i sebab bukan acik porem je yg drop comment kqt sini. Ada netizen yang dah muak jugak dgn shukongkek. .







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:23 AM
Nasib baik aku ada ss smlm yg kt oh bulan tu

Share sini sistur
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak layak dok kat bod ni… dia bukan artis… semak dgn story dia… sorry
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 07:27 AM
Aah dah takde.
Gigil kepala lutut oppahhh Ldw chelup ada yg tag media prima kan?

Cuols ada ss kan.. Share sini pls. Iols pakai fon lain arini
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruk2 apis alip nunis semua berdiri atas nama sndiri.

Ngai kena tumpang nama bekas laki utk org kenal
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 08:06 AM
Cuols ada ss kan.. Share sini pls. Iols pakai fon lain arini

Nti ai tutp nama dlu eh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 26-4-2024 11:49 PM
I sempat screenshot komen2 kat ig xtra.my ... Takut2 kat sini pun diorang delete jugak so lebih baik ...

Ni masuk kes peah.. apa pulak dia nak mencapub.. maybe.. YA ALLAH YA MUJIB.. MASA SHU KAT SANA.. SHU SENTIASA DOA UTK KWN2 SHU. SHU DOA UTK KAK BELLA.. (YE KAK BELLA..WALAU DIA LAGI MUDA DARI SHU) SUPAYA ALLAH HULURKAN TANGANNYA. YA ALLAH. ALLAH MAHA BAIK. SEKELIP MATA ALLAH TUNJUKKAN KEBENARAN. BUKAN 2SKANDAL TP 3.... ALLAH DAH BISIK KAT SHU AKU AKAN TLG KAU. DAN KWN2 KAU. ALLAH SANGAT SANGAT BAIK.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-4-2024 08:12 AM
Ni masuk kes peah.. apa pulak dia nak mencapub.. maybe.. YA ALLAH YA MUJIB.. MASA SHU KAT SANA.. S ...

Kes peah aku nk join baca. Sb adik porum.ramai yg bekap peah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 27-4-2024 08:05 AM
Dia ni tak layak dok kat bod ni… dia bukan artis… semak dgn story dia… sorry

Motif chuols kata dia tak layak duduk dekat sini? She ex retis okeh? Soon to be artist too, tunggu Ayu Puteh keluarkan drama je, bila siar tu kita tungguuuuu. Yang penting ngai akan ada berlakon nanti, kan Allah dah janji dekat ngai Allah akan bagi yg best2 je dekat dia. Hehehehehehe. Nantikan lakonan ngai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 27-4-2024 07:49 AM
I sempat screenshot komen2 kat ig xtra.my ... Takut2 kat sini pun diorang delete jugak so lebih baik ...

Semua Komen ni takde satu pun yg hina "kak shu"budak kelas belakang lembap bab pemahaman. Yg tu siap tulis besar2 perkataan kongkek.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 1.042547 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list