CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:17 AM
Agak2 sharin malu tak bila member2 dia baca kita2 doakan dia bertemu jodoh dgn ngai. Mesti kena baha ...

#shushahforever
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 08:16 AM
Motif chuols kata dia tak layak duduk dekat sini? She ex retis okeh? Soon to be artist too, tunggu ...

Dia lupa shuringaiii siap masuk melodi pasal ex tak dtg mahkamah walhal tak payah dtg pun. Bangga hokeyyy ada kabel besar katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-4-2024 08:12 AM
Ni masuk kes peah.. apa pulak dia nak mencapub.. maybe.. YA ALLAH YA MUJIB.. MASA SHU KAT SANA.. S ...

Nape org lagi muda dipanggil kakak?
Walau dipanggil kakak tetap bella nampak lagi muda.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 27-4-2024 08:05 AM
Dia ni tak layak dok kat bod ni… dia bukan artis… semak dgn story dia… sorry

Ishhh..dia retissss lah. Dia ada kabel besar MELODIk dia sndiri ckp tau

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 27-4-2024 12:24 AM
Nape org lagi muda dipanggil kakak?
Walau dipanggil kakak tetap bella nampak lagi muda.

Ada org tnya dia.. dia jawab sbb bella bahasakan diri dia kakbella... hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MENYAMPAH LAH AKUU.
DIA NI BUKAN ARTIS. TOLONG LAH SERABUT TGK MUKA MENYERINGAI DIA TU.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 08:28 AM
Ishhh..dia retissss lah. Dia ada kabel besar MELODIk  dia sndiri ckp tau

Tetaplah dlm Melodi dia bising membebel. Tetaplah fakta HR mmg tak payah datang lah Bingai. Ko je rindu dgn HR. Sentap lah tu HR prefer pergi kerja dari jumpa ko kt court. Muka ko pun makin hodoh. Booooo
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 12:15 AM
Kes peah aku nk join baca. Sb adik porum.ramai yg bekap peah

Sila2 baca.. kat thread mega... x ingat start page berapa... tp around 11pm++ i think...
Aku lah tu antara org yg x cerca peah dulu... dan kau tgk la aku berubah nada start mlm tadi.. hahahaha klu kau nak kutuk i..  kutuk dlm hati dah la ye.. i dah kena mlm tadi sorang2.. hahaha.. tapi it's okay.. nama pun porem.. dah ai gatai sgt nak menceceh..hal bella.. haaa terima laaa balasanyya.. rupa2 nya peah tu pun gateii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 27-4-2024 08:35 AM
MENYAMPAH LAH AKUU.
DIA NI BUKAN ARTIS. TOLONG LAH SERABUT TGK MUKA MENYERINGAI DIA TU.

Dia skrg tgh bersiap2 utk jadi pelakon ok.

Bakalan jadi rebutan producer2 malaysia. Mgkin.A.aida pun akan ambik dia walau muka belaw par sb dia bnyk bekap bella

Bakalan  dpt gelaran retis pali g fofuler abpbh

Ko hado
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-4-2024 08:37 AM
Sila2 baca.. kat thread mega... x ingat start page berapa... tp around 11pm++ i think...
Aku lah t ...

Skrg jgk iols nk beglog. Korang tak tido ke mlm td
  Beratus page
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 08:28 AM
Ishhh..dia retissss lah. Dia ada kabel besar MELODIk  dia sndiri ckp tau

I berminat nak tau dgn lebih lanjut komen johan shafiee tu sapa yg dia maksudkan tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 08:17 AM
Semua Komen ni takde satu pun yg hina "kak shu"budak kelas belakang lembap bab pemahaman. Yg tu si ...

Nak tengok siapa seseorang tu tengok la siapa kawan2 dia...  Now dah faham kan.. memang circle suka mencarut & cakap pasal kongkek senantiasa....  Kalau sembang face to face entah apa lagi yang dicarutkan agaknya.. diva AA yg molot capoi tu pun tak pernah directly sebut kongkek dekat socmed dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 27-4-2024 12:35 AM
MENYAMPAH LAH AKUU.
DIA NI BUKAN ARTIS. TOLONG LAH SERABUT TGK MUKA MENYERINGAI DIA TU.

Mcm mana kita nak lenyapkan dia.. sbb portal2 dok up hal dia... sebulan 2-3 cerita psl dia.. padahal artis lain cerai berai ada cerita sekali sekala jer.. paling2 ada pun sbb ada cerita hot... mcm ps... ada pacaran made in indon la .. mentua itu ini lah.. ada je content nya . Si shu.. balik2 cerita hal jantan... jantan yg x wujud  pun.. "shu x nak kawen lagi".. "ciri2 lelaki idaman shu" pun x wujud   
"Shu nak sambung belajr" angan2? Eh byk plak nak senarai..pendek kata semua cerita yg angan2.. tu belum ulang2 cerita sister n brader yg terbijak sgt tu .. nak order abah baru kat shopee la... same, bende x wujud.. aku x dpt bygkan klu betul2 dia dah ada pakwe.. sillap2 hari2 OhBulan create hype n vibes mcm #lofattah (walau x kesampaian) dan mcm #fattzura... sebab portal hari2 psl dia.. maka..acek2 porem yg x menahan nak cerca kat IG.. terpaksa meluah kat sini...tu belum klu ada bende yg dia dikesan berbohong..lagi la byk rungkaian nya di sini... portal2 kena stop up cerita dia.. baik up cerita inanaim...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni duk highlight isu dosa runtuhkan rumah tangga tak sudah2. Dia lantik diri sendiri utk jadi jurucakap isu ni & bentangkan pada netizen ke mcm mana? Duk ulang2 benda sama. Itu dari pandangan ko. Dari pandangan hapiz lain. Benda dah sah cerai pun sudahla tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:04 AM
Kt ig oh bulan da kena delete. Mgkin shahrin takut baca komen2 doa2 korang smbil membygkan muka ngai ...

Haha, dah agak dah..

kita kena main reverse psikologi je kat post2 mcm tu. Tak perlu pun komen kutuk fakta ngai guna words ko***ek tu, nanti kena lawan pulak dengan benak2 yang membekap. bila komen2 doakan berjodohan tu, benak2 pun takde point nak argue.

Sharin tu pun kalau dah ada gf, atau dia tak suka pun kat ngai tu, mesti dia rasa psiko didoakan berjodohan mcm tu. Tak tahu lagi kalau belakang tabir staff2 oh moon gelakkan dia ke kan

Hasilnya, booom!
Hilang terus artikel tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib meols sempat masuk ig ohmoon semalam baca komen para forumer dahsyat nauu kome semua dengan #shushatilljannah hahahahaha tau takut ye dakkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 27-4-2024 07:17 AM
Kuat kuasa forumer mampu menghilangkan sebuah artikel penting dlm Industri Hiburan wakakakakaka

Hahaha, itu lah.. jangan main-main dengan kuasa netizen Malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsunshine replied at 27-4-2024 09:15 AM
Hahaha, itu lah.. jangan main-main dengan kuasa netizen Malaysia ni


Kannnn
Hahhhhhhh tepukkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:19 AM | Show all posts
Dia ni sapa yang asyik naik benang dia kat bod retis ni? Semak betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:20 AM | Show all posts
astagaaa menyesal pulak kak konah semalam saja tanya2 "mana shungai" since semua dok melahar rumah megathread, sekali amikkkk, kongkek terus ditaipnya, aiyooo PR kelaut dalam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.972201 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list