CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 12:17 AM
Semua Komen ni takde satu pun yg hina "kak shu"budak kelas belakang lembap bab pemahaman. Yg tu si ...

Bazri tu jual inai... nampak mcm kelepuk...
Sejenis lelaki yg ko cerita apa2..terus dia percaya..x selidik2 dah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 27-4-2024 08:46 AM
Dia ni duk highlight isu dosa runtuhkan rumah tangga tak sudah2. Dia lantik diri sendiri utk jadi ju ...

Dia bijak pandai memang orang tunggu pandangan dari terpaling the chosen one, terpaling kuat ni.

Dengan perhatian dia dapat sebab kes debik tu patutnya dia guna utk mewangikan, upgrade diri. Fokus utk menjenamakan diri atas nama sendiri.

Ini jual ubat kurus makin gemuk, jual skincare kulit makin kusam. Dekat ig ada menegur perangai dia tetiba disuruhnya netizen yg menegur tu bayar hutang. Takde sangkut paut pun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:46 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 07:04 AM
Kt ig oh bulan da kena delete. Mgkin shahrin takut baca komen2 doa2 korang smbil membygkan muka ngai ...

i try scroll down mcm dah xde posting2 pasal shu dlm oh moon tu. semua dah kena delete ke atau i silap pandang. power betul acik2 porem. tu lah i cakap klu komen kat IG shu mmg kena serang dgn tolol2 dia dgn shu sekali sumpah seranah korang. apa lagi acik2 porem lepas ni boleh lah serang melodi pulak dan lain2 portal.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 08:22 PM
Ni namanya bagai melepaskan anjing tersepit....
Bila dia dah bebas. Dia hilang ingatan gigit jer w ...

I stuju dgn twit tu. Dari awal kantoi lg patut diam je. Pi lantak kemut tu la. Just bg support pd bella, tanpa perlu petik kemut pon. Mmg smua buruk dia ni , rupa n perangai
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 07:05 AM
Dah hilang dari radar. Mesti ada yg suruh take down la tu. Shahrin cuak ke shahrin? Alaaa jangan l ...

Bagus la kalo dia notis pun hahhaha makna misi acik porem berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kita tgk kn takde retis lain mencapub pun kes alip bella nunis ni. Kalau ema dgn chaca pun sb nama kena petik. Yg lain2 semua senyap. Tp gigi hadid malaysia gigih smpai tudung org tu kongkek

Dia melebih2 pulak cm dia retis

Org yg rapat dgn bella pun takde nk ckp apa2.

Dasar tak sedar diri. Ko tu bkn sapa2 pun la dlm industri
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 10:18 AM | Show all posts
momopoko replied at 27-4-2024 09:27 AM
Dia bijak pandai memang orang tunggu pandangan dari terpaling the chosen one, terpaling kuat ni.
...

ada jer acik2 kepam, pprt yang follow dia dan beli produk tu..tu yang dia super confident tu...

produk sendu uoollsss... timbang kilo pulak tu..
dapat cover overhead sikit.. dapat jalan2 cukup la...
hahahahhaa...

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia still stalk ex ke tu tau pasal ex keje lala skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat bertemu jodoh Shu.
Sbb kau dah sama peel mcm AcikRit.
Tulis perkataan2 gitu tanpa segan silu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 07:51 PM
Dia ni patut di cancelkan.

Mahkamah pun belum putuskan kes khalwat aliff dan ruru. Bella astilah ...

Iolls rasa dia x maksudkan nunis dan AlepNajis
Tp ex lakinya dan yohada.
Kan ke ex nya kekonon warak alim.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 27-4-2024 08:41 AM
I berminat nak tau dgn lebih lanjut komen johan shafiee tu  sapa yg dia maksudkan tu

Opkos si shuringaiii
Kepanasan tololwers shuringaiii dok reply Komen org tu. Suruh si Johan ckp Hr dgn dtg mahkamah .
Sejenis malas membaca mmg cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-4-2024 08:46 AM
Mcm mana kita nak lenyapkan dia.. sbb portal2 dok up hal dia... sebulan 2-3 cerita psl dia.. padah ...

Lepasni kita kena bom kat oh moon # baru
#shushah semoga jadi kenyataan
.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 27-4-2024 10:21 AM
Iolls rasa dia x maksudkan nunis dan AlepNajis
Tp ex lakinya dan yohada.
Kan ke ex nya kekonon war ...

Maybe. Dah ada yg komen tegur. Lagipun bab hr dgn odah tu dia aje bising kata ada bukti tpi takde buat tindakan macam PSL yg siap htr bukti kat JAWI kan?.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsunshine replied at 27-4-2024 08:56 AM
Haha, dah agak dah..

kita kena main reverse psikologi je kat post2 mcm tu. Tak perlu pun komen k ...

Sekor aje benak masuk semalam. Dia Komen "kan shu"

Yg xtrazz. Ada sekor benak sebesar alam dia tulis kongkek tu pastu tuduh yg "Hina akak shu" join swinger main laki org bini org.
Dasar pemponen

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lmfh replied at 27-4-2024 09:46 AM
i try scroll down mcm dah xde posting2 pasal shu dlm oh moon tu. semua dah kena delete ke atau i s ...

Semua posting ke ? Or posting acik forum drop bom aje hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts

Meh basuh pemponen ni pulak
#bazshu #shubaz

Uishhh tu belum lagi Syed iskandar masuk bekap kesayangan. Nak letak # apa pulak yg tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 27-4-2024 09:57 AM
Bagus la kalo dia notis pun hahhaha makna misi acik porem berjaya.

Tapi kat portal lain ada je penyembah bekap ngai. Yang ohmoon ni dorang take down sebab kantoi reputz terima rasuah baju raya, siap tag media prima
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kitasukasukaje replied at 27-4-2024 10:18 AM
Dia still stalk ex ke tu tau pasal ex keje lala skrg

Dia ada post kat mana2 ke pasal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Binodino replied at 27-4-2024 10:52 AM
Dia ada post kat mana2 ke pasal ni?

Dia reply kt komen yg kata dia blom move on tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 10:49 AM
Meh basuh pemponen ni pulak
#bazshu #shubaz


Syed hanafi tu pun nak kena sekolah kan juga tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.671141 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list