CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

‘Allah Tak Pernah Suruh Hancurkan Rumah Tangga Orang, Jangan Tunggang Agama’ – Nurul Shuhada

  [Copy link]
Post time 27-4-2024 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KantoiLagi at 27-4-2024 12:05 PM

[quote]asfaz replied at 27-4-2024 10:49 AM
Meh basuh pemponen ni pulak
#bazshu #shubaz

[/quot

*Edited*
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala..
Takde ke screenshot komen2 kat OhBulan sebelum diorang buang pos tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-4-2024 10:40 AM
Semua posting ke ? Or posting acik forum drop bom aje hilang?

I scrolled sampai bawah juga mcm x nmpk post2 yg ada shu. Tp kot i tersilap pndg pulak.

Btw i baru perasan tadi bio shahrin kat posting2 dia. Cuba tgk kat story at the end of tiap article tu. Tak pasti sebelum2 ni pun. Tp mcm pesanan buat acik2 porem kot. I agak je lah ????
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KantoiLagi at 27-4-2024 12:05 PM
KantoiLagi replied at 27-4-2024 11:24 AM
Gambar ni I decide nak park dalam ni. Senang nak gali balik nnti utk kisah seterusnya. Jeng jeng j ...


*Edited*
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-4-2024 08:38 AM
Dia skrg tgh bersiap2 utk jadi pelakon ok.

Bakalan jadi rebutan producer2 malaysia. Mgkin.A.aida ...

Adoilaàhhh lagiii laa aku tak tgk tv lps ni. Hahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bawaku_terbang at 27-4-2024 11:59 AM
KantoiLagi replied at 27-4-2024 11:24 AM
Gambar ni I decide nak park dalam ni. Senang nak gali balik nnti utk kisah seterusnya. Jeng jeng j ...


ni bila.baru2 ni ke post lama?

edit:dah jumpa.post nov 2023
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-4-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lmfh replied at 27-4-2024 11:33 AM
I scrolled sampai bawah juga mcm x nmpk post2 yg ada shu. Tp kot i tersilap pndg pulak.

Btw i bar ...

Ss la cuols.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow acik pemburu munafik attack dekat ig ngai la, ngai punya reply dekat situ sangat bagus, chuols pi la sebelum kena delete

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 26-4-2024 09:10 PM
Adakah beliau Shahrin yg dapat hadiah baju raya dari janda gersang?

Sesungguhnya Shahrin seorang  ...


Dah baju melayu tu bkn jenama biasa2 tau. Xmain la elrah, jakel or bulanbintang, dia bg khatam terus. Kalau i xkuasa la nk bg ke jantan setakat reporter (consider as kwn kerja gitu je) smpai nk bg baju berjenama. Klau nk bg, i beli je kt tiktok yg mur2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nanadjo at 27-4-2024 12:11 PM

Dua

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiga

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Empat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bawaku_terbang replied at 27-4-2024 11:58 AM
ni bila.baru2 ni ke post lama?

edit:dah jumpa.post nov 2023

Iols hold cerita ni dulu
Nnti iols ulang tayang ok
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 27-4-2024 12:02 PM
Wow acik pemburu munafik attack dekat ig ngai la, ngai punya reply dekat situ sangat bagus, chuols p ...

Wow Shunenen menghina kerjaya lalamove
Hallo kerjaya tu lah bagi nafkah kat anak2 ko juga la bodoh punya betina tak sedar diri
Balik umrah jadi lebih tak tenang
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kitasukasukaje replied at 27-4-2024 10:18 AM
Dia still stalk ex ke tu tau pasal ex keje lala skrg



x baik tau…
jahat mulut…
kerja lalamove khens halal toyyiban..
tak perlu menipu spt penipuan xs-xl…
janji kerja nyahhhh nk cari nafkah anak die yg hang ckp c bg2 tu…
x kerja kata x ushaha.. dah kerja kene hinaaaa..
nasib hang la pizzzz oiiii..
huhuhu..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngekek aku baca komen pemburu munafik. Adik beradik topinasi ke apa ni? Si topi tu munafik hunter kan?

Gasak dia lagi, sang pemburu. Acik porem support u

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lmfh replied at 27-4-2024 11:33 AM
I scrolled sampai bawah juga mcm x nmpk post2 yg ada shu. Tp kot i tersilap pndg pulak.

Btw i bar ...

Aritu ada bamMat letak semua artikel pasal shu yg shahrin ni buat.mmg bnyk pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Post baru ngai konon nak aibkan orang (pemburu munafik) tapi dia sebenarnya aibkan diri dia. Tak pasal2 netizen jenis cerdik nak tau pasal popia celup air dia tu. Gali lebih sikit boleh jumpa gambar dia honeymoon dengan duda yang selama ni dia nafikan
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
peahtahilalat replied at 27-4-2024 12:13 PM
x baik tau…
jahat mulut…
kerja lalamove khens halal toyyiban..



Komen acik forum kenapa dia tak reply.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.653593 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list