CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 02:45 PM
Tapi ustaz jazlan kawin ngan kasih kan. Melainkan dlm another universe tu kasih meninggal or becer ...

atau kasih pi minang imani utk ustaz jazlan
haaaaaa lagi merepek kiah bagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 03:18 PM
eh citer rendang mertua ni ada versi drama eh

Yg tahu telefilem, drama x pernah tengok
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 29-4-2024 03:20 PM
Yg tahu telefilem, drama x pernah tengok

oh okay kaka
ingatkan ada versi drama jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 01:30 PM
Drama baru Peah lagi viral dari Lelaki Itu K..Real sgt lakonan dia.

Tapi dia side character jerl ...

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 29-4-2024 02:48 PM
Kat tonton dah keluar kan? Sape dah tgk ??


dah ada kat tonton. i dh tengok. ok happy ending
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 03:19 PM
atau kasih pi minang imani utk ustaz jazlan
haaaaaa lagi merepek kiah bagi

Tak merepek bukan kita la

Pasni apa lagi projek faz. Dia kata msih rindu nk brlakon tapi tgk dulu camne. Kekadang mengejut je dia ni kang. Tau2 da start shooting..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 29-4-2024 03:20 PM
Yg tahu telefilem, drama x pernah tengok

Mmg tele je takde bersiri
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
semalam pun ada citer bamtah kat tv9
pelita panjut untuk mertua
ni pun tak dan nak tgk lagi rakam dulup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 03:26 PM
Tak merepek bukan kita la

Pasni apa lagi projek faz. Dia kata msih rindu nk brlakon tapi tg ...

yezza merepek la best kaka
baru hidup jadi bermakna hahahhaa

tgh penuh kesabaran menunggu je kut ada sipi2 dia up kat igs atau team dia up hint2 haha...takat ni maybe dlm mood alamak raya lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:29 PM | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 03:01 PM
Outstation.. tu sbb mak mertua berani ajak menantu2 lain pedajal menantu yg innocent ni. Mertua fr ...

meols terlepas scene laki dia pergi outstation kut..
mcm tetiba x balik2 kampung.
pastu kaka ipar tanya kat phone, sejuk ke kat sana?

meols mcm risau terlepas scene apa2

telefilem biasanya 90 minit kan tak termasuk iklan.
yang ni mcm 90minit campur iklan.
itu yg meols rasa dorang pendekkan cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 03:27 PM
semalam pun ada citer bamtah kat tv9
pelita panjut untuk mertua
ni pun tak dan nak tgk lagi rakam du ...

Alaaa da lama cari citer ni jugak. Ni pun rendang utk mertua nsib bukak porum ni. Kalo tak, tak tau ada citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:42 PM
buduh la tb3 kalau suruh sambung
apo nak suruh mirza tu bangkit jadi saka ke apa pulak lps ni
biar ...

Kan, keputusan paling buduh klu ada s2...

iols nk tgk kak faz pairing lg dgn bam wemy dlm drama, tok adi pun okay....tp susah nk jayakan watak yg mncabar klu bertudung bak kata forumer yg ada ckp psl ni

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 03:29 PM
meols terlepas scene laki dia pergi outstation kut..
mcm tetiba x balik2 kampung.
pastu kaka ipa ...

Iolls rasa dia ada potong skit. patutnya ada scene faz tgh relax baca majalah kat pangkin. Dtg mak mertua dia humban baju kotor kat muka dia. Yg tu mmg takde tadi scene tu. Sbb rasa mcm sekejap sgt mak mertua dia da lumpuh.

Cuma ending dia msih tetap jadi misteri pada iolls. Ingtkan dulu je tak paham. Tgk lagi tadi pun tak paham marina tu da mati.ke sebenarnya. Cara laki dia tekejut and pndang dia mcm nmpk hantu. Tu yg tak dpt jawapan tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 03:32 PM
Alaaa da lama cari citer ni jugak. Ni pun rendang utk mertua nsib bukak porum ni. Kalo tak, tak ta ...

kaka pelita panjut ni ada kat fb kaka taip je kat google ada citer ni nnt ada 2 part video
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 03:29 PM
meols terlepas scene laki dia pergi outstation kut..
mcm tetiba x balik2 kampung.
pastu kaka ipa ...

Zaman dulu telefilem pendek aje..faz pun muda bebenor masa ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 03:29 PM
yezza merepek la best kaka
baru hidup jadi bermakna hahahhaa


Kita2 ni bleh combine tulis skrip utk faz pics. Idea bebukan ni lagi syok jadi drama

Tula memandangkan laki bini ni trlampau private tak bg hint sgt mmg kita kene tunggu igs mengejut jela. Haritu meeting ngan along utk project under faz pics. Da la dgn beto haritu mcm punah harapan. Tunggu dan lihat jela
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 03:34 PM
Kan, keputusan paling buduh klu ada s2...

iols nk tgk kak faz pairing lg dgn bam wemy dlm drama,  ...

kan saja je tu erma nak bagi org tgk mlm ni tu yg kata ada s2

kiah pulak mana2 pelakon pun boleh laki ka pompuan...haha letih dah berimaginasi pairing itu pastu kiah yg over excited pikir tiber...janji lepas habis raya dia ada bg hint start shooting ka apa kan yg kata projek indon pn nan hado lama tgu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 03:35 PM
Iolls rasa dia ada potong skit. patutnya ada scene faz tgh relax baca majalah kat pangkin. Dtg mak ...

Ada scence tu..ina baca majalah, mak mertua campak baju, terlepas pandanglah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 03:34 PM
Kan, keputusan paling buduh klu ada s2...

iols nk tgk kak faz pairing lg dgn bam wemy dlm drama,  ...

Tapi nk jugak tgk faz ngan beto. Mcm menarik je. Bila dorang da jmpe meetint haritu mmg mengharap ada citer dorang ni. Nk tgk bleh go tak chemistry. Dgn tok adi nk kata chemistry power pun tak jugak. Msih nmpk awkward jugak skit. Maybe first time kn..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 08:04 AM
Terima Kasih Wartawan Cari.. Tahu je kami perlu thread baru

weh yang lama dah tutup ek..sib baik ada bukak kat sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 196864 Replies : 3535
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27079 Replies : 47
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38561 Replies : 307
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32574 Replies : 88
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20102 Replies : 318
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260547 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.622963 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list