CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
KAKA2 PUKUL 2 NNT ADA ULANG DRAMA KAKAFAZ RENDANG UTK MERTUA KAT TV9

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:30 AM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:12 AM
haha dasyat gak ending ni...
kat rumah org2 tua boleh la trio ni berhigh tea sambil2 qaidah mencer ...

Dia tanpa sedar mengikut perangai bapak bangsat dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:31 AM | Show all posts
Edited by codenamedream at 29-4-2024 09:43 AM
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:29 AM
KAKA2 PUKUL 2 NNT ADA ULANG DRAMA KAKAFAZ RENDANG UTK MERTUA KAT TV9

Wahhhhhhhhhhhhhhhh

Kena tengok
Drama yang dah bertahun meols cari


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 09:24 AM
Kan. Baru nmpak watak imani berkembang. Setakat ni nmpak masih imani n sarinah ckp mirza tu baik.  ...

itulah celah mana baik mirza tak tau la...nak tergelak je tgk depa still bekap mirza adoiiii..
sempat ke plot twist dlm sejam tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 09:31 AM
Wahhhhhhhhhhhhhhhh

Kena tengok

ye samalah kiah pun tak pernah tgk
dekat mana2 tak dpt cari citer ni

ULANGAN YG TAK SEMPAT TGK PUKUL 2 PAGI NNT TV9 ULANG BALIK
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:33 AM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:32 AM
ye samalah kiah pun tak pernah tgk
dekat mana2 tak dpt cari citer ni

Pukul 2pm & 2am la ye..
Baikkkkkk

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 09:30 AM
Dia tanpa sedar mengikut perangai bapak bangsat dia

haha yelah turun kat sapa pulak kan
kang jgn si marsa pun ikut jejak si bapak & abg khai pulak
jenuh imani nak hadap.menantu2 nnt
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 09:33 AM
Pukul 2pm & 2am la ye..
Baikkkkkk

yezzzzzzzaaaaaaaaaaaa

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahai kaum wanita, biarlah dlm diri kt ada sedikit tanggungjawab utk memikul kesalahan dlm suatu hubungan yg gagal, dah kl suami kawin lain atau mati ke, muhasabah diri tengok semula kesilapan yg kt pernah buat dan kl suami mati dgn tinggalkan seribu masalah, bangkitlah pelan2 tak payah lah merosakkan lg kehidupan yg ada, ni senang2 je bg alasan salah suami..perempuan memang suka minta dikasihani seolah2 mereka sorang yg tersakiti.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 08:51 AM
Itu lah harap x boring lah episod akhir ni. Jgn jadi mcm episod sha khai yg berlarutan tu. Harap p ...

Episod sya jadi org gila terkebil2 terjegil2 biji mata tu menyampah betul. Berapa episod habis mcm tu je dok tgk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 29-4-2024 09:35 AM
Wahai kaum wanita, biarlah dlm diri kt ada sedikit tanggungjawab utk memikul kesalahan dlm suatu hub ...

setuju sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:43 AM | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 09:18 AM
Tu lah. Kenapa x dari awal (macam bermula ep 24 ke kan) amin muncul balik n cari imani dan klaim m ...

Ooo nama anknya marsa ke? Meols tak blh nak pick up apa ke namanya anak imani ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:00 AM
yup hrp keadilan utk sarinah jgk..dia pn berhak & tersakiti jgk...hrp happy ending gitu

Dia sendiri yg redho nk kawin jgk even dh tau org tu ada anak bini. Sendiri cari penyakit.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:29 AM
KAKA2 PUKUL 2 NNT ADA ULANG DRAMA KAKAFAZ RENDANG UTK MERTUA KAT TV9

Tkasih infonya..boleh rekod ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:45 AM | Show all posts
HelgaPataki replied at 29-4-2024 09:43 AM
Ooo nama anknya marsa ke? Meols tak blh nak pick up apa ke namanya anak imani ni hahaha

Marsa or maybe Marza.
Tiada nama dalam ending credit

Gabungan Mirza & Irsa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 29-4-2024 09:44 AM
Tkasih infonya..boleh rekod ke

maksud kaka rekod kat astro ke?
kalau astro go mmg takde kan eh ke ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:12 AM
haha dasyat gak ending ni...
kat rumah org2 tua boleh la trio ni berhigh tea sambil2 qaidah mencer ...

Bukan rumah org2 tua kat malysia ni penuh dgn aktiviti islamik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 29-4-2024 09:44 AM
Dia sendiri yg redho nk kawin jgk even dh tau org tu ada anak bini. Sendiri cari penyakit.

haha betul tu ditinggal terkontang kanting pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 29-4-2024 09:46 AM
Bukan rumah org2 tua kat malysia ni penuh dgn aktiviti islamik ke?

depa buat plan depa sendiri
tiber qaidah kang dibuatnya dlm rumah tu mcm persatuan dia..hilang habis kelas2 agama dlm tu nnt haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jantan mcm mirza tu lah lagi ko kena awas. kekonon mcm slow diam aje pdhal dia la yg paling pantassss..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 196864 Replies : 3535
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27079 Replies : 47
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38561 Replies : 307
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32574 Replies : 88
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20102 Replies : 318
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260547 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 05:27 PM GMT+8 , Processed in 0.238399 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list