CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 12:17 PM
Klu mirza x mati pun nti lama2 imani akan mmberontak sbb dia akan rs dia bini yg x diiktiraf n x d ...

Kan. Yg terpaksa tanggung masalah si pompuan. Lelaki tetap aman2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 12:22 PM
Kan. Yg terpaksa tanggung masalah si pompuan. Lelaki tetap aman2.

Ye btol yg lelaki aman2 je... pmpuan yg brgaduh n brcakaran dsbbkan seorg lelaki je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu lah terhasilnya drama “lelaki itu”
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-4-2024 12:03 PM
aku anggap watak penyondol tak akan suci
ramai yg akan tuntut harta sebanyak yg boleh. Mcm kes ni  ...

Ye sbb tula rmai marah nape tetibe imani memandai stopkan qaidah tuntut harta sepencarian. Dgn alasan yg agak bodoh. Sedangkan harta sepencarian ni bini surirumah pun bleh tuntut asalkan harta2 tu suami cari masa dlm tempoh prkahwinan. Tiber alasan qaidah tak bantu bangunkan company trus mahkamah terima. Sgt tak logik kat situ. Of course bila tuntutan harta sepencarian dibuat mmg masa akan drag lebih lama la nk smpai ke faraid tu sbb tuntutan utk faraid tu last skali. Lngsung tak mmbntu bagi info pada isteri2 kat luar ni tentang tuntutan harta sepencarian. Sbb msih rmai lagi isteri tak tau psl tuntutan ni bleh dibuat sbelum settlekan hal faraid. Ni da jadi mcm apa je ilmu psl tu tak smpai dgn jayanya. Bleh plak tuntutan dipatahkan oleh bini muda yg baru setahun jagung..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh lawo kak faz.... Cntik n cute je anak beranak ni

  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 12:03 PM
I pulak jadi x setuju dgn stetmen bcl tu. Kalau diambil Tuhan, kita blh ajar hati kita semua org a ...

Tula kata, kehilangan ni dlm apa cara pun menyakitkan. Kehilangan Tuhan ambik menyakitkan. Kehilangan sbb org lain ambik mungkin lagi menyakitkan. Mcm bcl dia syg gila dgn arwah pastu tetibe pompuan lain dtg ambik laki dia. Tak ke sakit teramat tu. Mau jugak la dia meroyan. Hakikatnya kalo kita ni ada pasangan, susah sbenarnya nk ajar hati sndiri utk bersedia and redha kalo kehilangan dgn cara apa sekalipun. Bukan sume org Allah kurniakan hati yg kuat. Ada isteri yg kematian suami smpai depression. Kwn iolls sorang camni. Kematian suami dari saiz comel smpai kurus sgt dia. Dia dgn arwah suami mcm belangkas tak penah berpisah. Kawin lama takde ank so mmg brdua je tiba2 Allah ambik suami dia. Dia msih struggle utk terima hakikat. Kesimpulannya kehilangan ni dgn apa cara sekalipun bukan mudah. Diambik Tuhan, diambik org dua2 menyakitkan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 12:35 PM
Perghh lawo kak faz.... Cntik n cute je anak beranak ni

Sume ratib baju dia lawa.. smalam smpai org komen psl baju faz ni kat post fasha. Faz kalo pkai kurung moden fesyen bercutting camni mmg aura melimpah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:44 PM | Show all posts
log in sini sat sbb nak puji cantik dan anggun baju raya kakfaz tahun ni..lace lawanampak high taste








  



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh this couple is on fireee...bamtah cam biasa la herlok x prnh x herlok

  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 12:39 PM
Sume ratib baju dia lawa.. smalam smpai org komen psl baju faz ni kat post fasha. Faz kalo pkai ku ...

Org lawa pkai sarung guni pun lawa tp mmg gojes btol kak faz dgn prsalinan baju kurung tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:53 PM | Show all posts
Ooo ... malam ni eps last dah.

Meols speku sumer bini2 (terang & gelap) dan anak2 akan dapat hak memasing dan mereka sumer akan berdamai. Kalau betul, huntong la kan kongkek skejap pun dpt anak jantan dan dapat gak harta.


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:54 PM | Show all posts
Meols tergelakkkk ending scene.
Benda yg netizen speku Jadi kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:55 PM | Show all posts
kurungpahang replied at 29-4-2024 12:44 PM
log in sini sat sbb nak puji cantik dan anggun baju raya kakfaz tahun ni..lace lawanampak h ...

so elegant
ni antara baju kurung tercantik Faz pakai


kain ni kalau beli kat Jakel mesti lebih RM 1 K semeter

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:57 PM | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 12:45 PM
Perghh this couple is on fireee...bamtah cam biasa la herlok x prnh x herlok

matchy matchy Faz dgn Ruzaini
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:57 PM | Show all posts
Nama Marsa
Mohammad Marsa Bin Syed Mirza
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf la nak cakap...lakonan awak terpelanting jauh dari cp ye .awak nampak kaku sangat..dengan peah dan batrisyia tu pon deols lagi baik skil lakonan  depa....larikkkkkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 12:57 PM
Nama Marsa
Mohammad Marsa Bin Syed Mirza

Xde syed??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 12:59 PM | Show all posts

Xde. Hakim sebut nama setiap penerima faraid
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 12:59 PM
Xde. Hakim sebut nama setiap penerima faraid

Mungkin lah tak diletakkan syed sbb dorg pun kawen senyap2..haha..boleh ke gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 01:02 PM | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 01:00 PM
Mungkin lah tak diletakkan syed sbb dorg pun kawen senyap2..haha..boleh ke gitu??

Bukan wajibun pun kan letak Syed & SharifahBikin Malu keturunan kalau perangai macam Kak Long dorang Si Yana tu

Ahh gittew.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.711789 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list