CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-4-2024 01:56 PM
atau Amin?

boleh jadi
amin bakalan bersatu kembalikah dgn imani
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hrp bolehla tgk pairing kakafaz dgn fadlan utk next projek
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:02 PM | Show all posts
Comel bulat muka Fazura dalam Rendang Untuk Mertua
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:04 PM | Show all posts
Wan Maimunah mmg best kalau jadi watak jahat ..
mcm dlm quran buruk ke pondok buruk
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz mcm nyamma dlm rendang utk mertua ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay dh jumpa spoiler ending LI kat ig...hahaha...jgn ckp ada season 2...nti ku bantai pmbuat skrip
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 02:16 PM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:02 PM
hrp bolehla tgk pairing kakafaz dgn fadlan utk next projek

yes...aku pun suka
fadlan ni hensem sebenarnya


tp fadlan kena potong rambut bagi kemas dan wangi



Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 01:51 PM
tenkiu
happy ending la gamaknya
someone tu saka mirza ke muncul hahha

Kiah klu nk spoiler cri je dkt ig tu dh ada org spoil ending
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:17 PM | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:14 PM
Okay dh jumpa spoiler ending LI kat ig...hahaha...jgn ckp ada season 2...nti ku bantai pmbuat skrip

Erma dah jemput KJ untuk season 2 hahahahah

Tak payah lah sambung. penat meols nak tgk drama tunggang langgang mcm LI.

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 01:05 PM
Iolls msih takleh terima faz pkai topi bawah tudung tu. Alaaaa kalo pkai shawl confirm melantun ca ...

Tula klu kak faz pkai shawl loose mmg lawa btol...klu dia pkai shawl kat event tu msti lg cntik dri style topi bwh tudung tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:19 PM | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 02:17 PM
Erma dah jemput KJ untuk season 2 hahahahah

Tak payah lah sambung. penat meols nak tgk drama tung ...

dah up sket dari yb khaliq mehtab

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 01:03 PM
Yg ni btol. Sarung guni pun lawa gak caner???

Yela untung jd org lawa ni...sarung apa pun blh x pyh pening2 nk fikir
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-4-2024 02:16 PM
yes...aku pun suka
fadlan ni hensem sebenarnya


mmg hensem dia ni
tinggi pun ye..sayang tak berapa nak meletop berlakon bagus

yup tapi bila clean shaved nampak jambu sgt muka tu mcm dlm jack yusof haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 29-4-2024 12:57 PM
matchy matchy Faz dgn Ruzaini

Haah la dua2 pkai warna biru dgn oren..blh plk tu tersama tema warna
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:14 PM
Okay dh jumpa spoiler ending LI kat ig...hahaha...jgn ckp ada season 2...nti ku bantai pmbuat skrip

Ig sapa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:16 PM
Kiah klu nk spoiler cri je dkt ig tu dh ada org spoil ending

haha dah tertengok dah kaka

takyah sambung2 season 1 pun carca marba
nak drag mana lagi plot..
gitu kiah mencerca
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 29-4-2024 02:21 PM
Ig sapa

Post erma yg erma caption kurg 24 jam je lg sblm episode akhir LI
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:24 PM | Show all posts
Incanto replied at 29-4-2024 02:19 PM
dah up sket dari yb khaliq mehtab

Tapi temukan dulu KJ dengan Fattah. Nanti kempunan pakcik tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 02:17 PM
Erma dah jemput KJ untuk season 2 hahahahah

Tak payah lah sambung. penat meols nak tgk drama tung ...

Btol... drama sedia ada ni pun pening nk hadap ni kan plk nk hadap next season x pyh la smbung, buat la cite lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau season 2 erma temukan imani dgn ustaz jazlan nak gak tgk
haha tiber
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 198320 Replies : 3588
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32779 Replies : 89
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27176 Replies : 48
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:07 PM GMT+8 , Processed in 0.203104 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list