CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 02:26 PM | Show all posts
Setannya Mak Mertua fazura dalam cerita Rendang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:22 PM
haha dah tertengok dah kaka

takyah sambung2 season 1 pun carca marba

Tula klu ada season 2 iols antara org terawal boikot pls la jgn smbung, sakit kepala tgk plot yg x teratur caca marba
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:26 PM
Tula klu ada season 2 iols antara org terawal boikot pls la jgn smbung, sakit kepala tgk plot ...

haha takde nya nak sambung
saja je tu erma nak pancing
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:22 PM
Post erma yg erma caption kurg 24 jam je lg sblm episode akhir LI

Ok tkasih
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 12:35 PM
Perghh lawo kak faz.... Cntik n cute je anak beranak ni

Cantik baju kurung faz
Kain beropol.  Cantik
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:25 PM
kalau season 2 erma temukan imani dgn ustaz jazlan nak gak tgk
haha tiber

Yg ni setuju! Hahahah tiber kan in another universe
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 02:34 PM
Yg ni setuju! Hahahah tiber kan in another universe

barulah gempak ustazah imani ustaz jazlan dgn syeikh marsa eh tiber pulak
bercintun ala2 islamik gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:24 PM
Btol... drama sedia ada ni pun pening nk hadap ni kan plk nk hadap next season x pyh la smbun ...

Sudah cukup sudah. Rasa mcm tersiksa tgk yg ni lagikan nk smbung ke season 2. Tak payah le..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:28 PM
haha takde nya nak sambung
saja je tu erma nak pancing

Risau je dia smbung sbb dia kata tv3 ada suruh buat.... hope dia tipu jela part yg tv3 suruh smbung tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 02:40 PM
Sudah cukup sudah. Rasa mcm tersiksa tgk yg ni lagikan nk smbung ke season 2. Tak payah le..

Dia ada ckp tv3 suruh smbung...hope dia reka je part tu sbb nk bergurau dgn KJ
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 29-4-2024 02:40 PM
Risau je dia smbung sbb dia kata tv3 ada suruh buat.... hope dia tipu jela part yg tv3 suruh smbun ...

buduh la tb3 kalau suruh sambung
apo nak suruh mirza tu bangkit jadi saka ke apa pulak lps ni
biar 3 madu tersakiti dan menyakiti dihantui saka mirza

baik buat drama pairing kakafaz & adi haha lagi herlok eh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 02:36 PM
barulah gempak ustazah imani ustaz jazlan dgn syeikh marsa eh tiber pulak
bercintun ala2 islamik g ...

Tapi ustaz jazlan kawin ngan kasih kan. Melainkan dlm another universe tu kasih meninggal or becerai ngan jazlan. Aiyokkkk mula la merepek
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 02:40 PM
Sudah cukup sudah. Rasa mcm tersiksa tgk yg ni lagikan nk smbung ke season 2. Tak payah le..

Tulah. Buat citer lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp psl KJ...sian dia ekk nk sgt jumpa fattah...tp KJ selamba je salam tgn pmpuan brtudung...mama iols trus lari sbb takut KJ hulur tgn kat dia... iols prhati je KJ dri jauh, x prgi tgk dia dpn2
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat tonton dah keluar kan? Sape dah tgk ??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 02:55 PM | Show all posts
Cerita Rendang Unutk Mertua ni dorang cut pendekkan ke?
Laki Ina pergi mana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Geeayden at 29-4-2024 02:59 PM
codenamedream replied at 29-4-2024 02:55 PM
Cerita Rendang Unutk Mertua ni dorang cut pendekkan ke?
Laki Ina pergi mana?


Out station, telefilem sebab tu pendek
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 02:55 PM
Cerita Rendang Unutk Mertua ni dorang cut pendekkan ke?
Laki Ina pergi mana?

Outstation.. tu sbb mak mertua berani ajak menantu2 lain pedajal menantu yg innocent ni. Mertua from hell kekdahnya. Tuhan da bagi bala skit lagi nak mati pun tak reti nk insaf
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 02:45 PM
Tulah. Buat citer lain pulak

Takde sbb utk ada smbungan. Yg mati pun tetap kene palu kat dlm sinun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 29-4-2024 02:58 PM
Out station, telefilem sebab tu pendek

eh citer rendang mertua ni ada versi drama eh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 198320 Replies : 3588
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32779 Replies : 89
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27176 Replies : 48
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:07 PM GMT+8 , Processed in 0.196137 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list