CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Fazura hilang takut nak terima watak penyondol, terima pun alasan ‘penyondol tak sengaja’

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 08:50 AM
rumah qaidah ikut astro tu..
mcm mana la nnt kan

Itu lah harap x boring lah episod akhir ni. Jgn jadi mcm episod sha khai yg berlarutan tu. Harap padat n kita semua blh paham pengajaran dari LI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 08:48 AM
yezza mmg tak menghalalkan cara depa...kalau dah gatai nau nak sgt kat bos tu hang suruh bos hang  ...

Yg paling tersakiti, tetaplah yg no 1, betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 08:52 AM
Yg paling tersakiti, tetaplah yg no 1, betul tak?

yup kiah pun tak kenan qaidah tapi ye mmg dia plg kesian sebenarnya. satu2 benda jadi..dia kena hadap atas perbuatan laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 08:51 AM
Itu lah harap x boring lah episod akhir ni. Jgn jadi mcm episod sha khai yg berlarutan tu. Harap p ...

tu la tak nak jugak meleret bab kat makhamah tu nnt mcm boring pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 08:55 AM
tu la tak nak jugak meleret bab kat makhamah tu nnt mcm boring pulak...

Nampak sarinah dgn khai kan kat mahkamah masa sedutan ep akhir.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 08:54 AM
yup kiah pun tak kenan qaidah tapi ye mmg dia plg kesian sebenarnya. satu2 benda jadi..dia kena ha ...

Dgn anak2 lagi yg mcm2 hal. Paling nk tau psl khalwat tu. Qaidah atau bainah?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 08:56 AM
Nampak sarinah dgn khai kan kat mahkamah masa sedutan ep akhir.

yup hrp keadilan utk sarinah jgk..dia pn berhak & tersakiti jgk...hrp happy ending gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:00 AM | Show all posts
Final episode HSC2 buat meols tersengih2 bahagia.
Inilah vibe HSC yg dirindui
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 08:57 AM
Dgn anak2 lagi yg mcm2 hal. Paling nk tau psl khalwat tu. Qaidah atau bainah?

kiah agak bainah la
aduh bainah ni entahlah tak tau apa function dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 09:00 AM
Final episode HSC2 buat meols tersengih2 bahagia.
Inilah vibe HSC yg dirindui


best kan nak2 yg ending tu
nyamma ckp "i love you three" aduh kiut habis
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 29-4-2024 09:24 AM

Erma erma...mne ada istilah penyondol yg x sengaja/trhormat... Klu dh penyondol tu mmg penyondol x kisah la dlm bentuk mcm mne sklipun, sengaja ke x sengaja ke.. bnda blh elakkan...ni smua pilihan bkn takdir
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
agak2 nnt boleh ke imani qaidah sarinah jadi bff pulak
lepas habis settle faraid tu depa saling jaga antara satu sama lain...maduku bffku jua
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:10 AM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:03 AM
agak2 nnt boleh ke imani qaidah sarinah jadi bff pulak
lepas habis settle faraid tu depa saling jaga ...

Daftar rumah orang tua2 sama-sama sebab anak2 semua busy taknak jaga. Khai busy jaga Datum & 3 wives
Bahiya busy dengan spa & jadi wife no 4

Marsa dah duduk overseas sambung Phd

Bainah dah meninggal overdose
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eely_shana at 29-4-2024 09:13 AM
codenamedream replied at 29-4-2024 09:10 AM
Daftar rumah orang tua2 sama-sama sebab anak2 semua busy taknak jaga. Khai busy jaga Datum & 3 wiv ...


Hahaha..tragiss

Tapi qaidah mana??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2024 09:10 AM
Daftar rumah orang tua2 sama-sama sebab anak2 semua busy taknak jaga. Khai busy jaga Datum & 3 wiv ...

haha dasyat gak ending ni...
kat rumah org2 tua boleh la trio ni berhigh tea sambil2 qaidah mencerca mirza sarinah imani pulak kan terus2 membekap mirza

kerlas khai ada 3 bini pergh jadi sama pael bapak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
agak2 amin akan muncul tak tiberrrrrrrrr ending nnt nak claim sayang kat ex bini balik nak jaga marsa hahahahhah....mau imani hempuk kang kepala amin tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:15 AM
agak2 amin akan muncul tak tiberrrrrrrrr ending nnt nak claim sayang kat ex bini balik nak jaga mars ...

Tu lah. Kenapa x dari awal (macam bermula ep 24 ke kan) amin muncul balik n cari imani dan klaim marsa anak dia ke kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 09:18 AM
Tu lah. Kenapa x dari awal (macam bermula ep 24 ke kan) amin muncul balik n cari imani dan klaim m ...


tu kiah ckp tak berkembang sbnrnya imani tu
lepas debik2 dek amin pastu scene ku pandang matamu kau pandang mataku kawen keluar baby marsa tiber tuntut hak tu jerrrrrr..,tak puas gitu tak dramatik haaaaa gitu kiah tak puas hati...amin bawak lari marsa ke kan biar imani tu jadi huru hara haaa baru best hahaha kata drama



Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 29-4-2024 09:21 AM
tu kiah ckp tak berkembang sbnrnya imani tu
lepas debik2 dek amin pastu scene ku pandang matamu ka ...

Kan. Baru nmpak watak imani berkembang. Setakat ni nmpak masih imani n sarinah ckp mirza tu baik. Tapi xtau lah malam ni plot twist akan ter twist segala2 nya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:29 AM | Show all posts
eely_shana replied at 29-4-2024 09:11 AM
Hahaha..tragiss

Tapi qaidah mana??

Qaidah Imani Sarina lah bersama2 di rumah orang tua.
She kan yang paling tua.
Dah on wheelchair dah sebab pinggang sakit sebab clubbing sokmo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 198320 Replies : 3588
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32779 Replies : 89
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27176 Replies : 48
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:07 PM GMT+8 , Processed in 0.555411 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list