CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 83553|Reply: 535

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pelakon Nora Danish tidak menafikan rumah tangganya bersama usahawan, Nedim Nazri sedang berdepan ujian dan sehingga tidak lagi tinggal sembumbung.

Bagaimanapun menurut Nora, mereka berdua optimis berusaha menangani kemelut yang berlaku di dalam rumah tangga yang dibina tujuh tahun lalu itu.


“Kami semestinya mengharapkan jalan terbaik, perceraian adalah jalan terakhir. Apa juga keputusan, saya mengharap yang baik-baik untuk kami dan anak-anak.

“Kita manusia biasa, tidak lari daripada kesilapan. Tujuh tahun berkahwin, memang ada pergolakan tetapi kami cuba tangani sebaik mungkin.

“Buat masa ini, lebih baik tinggal berasingqn di rumah keluarga masing-masing. Perkahwinan kadang memerlukan ruang, itu lumrah.

“Apa yang berlaku, tiada kena mengena dengan orang ketiga, lebih kepada persefahaman masing-masing. Rumah tangga mana tiada masalahkan,” katanya kepada MH.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 05:17 PM | Show all posts
dah pulak.. harap takde apa2 lah.. diaorg nmpk ok dan serasi jer berdua
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
alamak..mcm xsangka pulak..td baru ned bekap wife dia psl kes apa nth..

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:22 PM | Show all posts
Edited by OsHiN_hOnEy at 29-4-2024 05:26 PM

bunga2 nak menuju penceraian
betul setiap RT tu ada dugaan
setiap RT perlu ruang
dah berapa bulan stay separated tu tak normal
harap yg baik2 tapi kalo berpisah lebih baik
why not
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal pulak masuk.. kes apa sampai tinggal asing? Saje nak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh dah nampak elok dah depa 2 nih..kenapa ni..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
X mustahil terjadi kat sesiapa pun...apa pun redha dgn ketentuan
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik porem dh lama tau ..hebat acik2 porem ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 29-4-2024 05:36 PM

Finally…lepas 2-3 bulan acik forum bergosip psl noned kt benang fasha haritu.. byk kot hint nora kt ig psl ni..yg mana follow nora mesti perasan. Latest psl kes rumah renovate tak siap..rupanya dh lama xsebumbung.
Tp si ned tu nmpk lg nk ambik hati bini..smpai kecoh smlm konon backup bini kes sarah J

Loving romantik lovey dovey pn xmenjamin apa apa. Pdhl aku kira dh sekufu sgt dh 2 prg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada kaitan ngn isu rumah dia la kot.
Kontraktor tu bff dorang yg dianggap adik
Jadi punca laa tu sampai bertekak laki bini.

Tp dorang ni akak perasan lebih matang dpd kapel2 yg nampk cam yislamik tp bila gaduh2 sampai libatkan anak2

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kata bukan sbb org ke3... So ni atas masing2 la ni.. ego or take things for granted etc.. dah lama kawen org kata spark dah kurang. Kena cari cara utk kembalikan spark iteww... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu la kan
hidup ni mmg betul2 umpama roda..sentiasa berpusing
Dulu diatas., kemain membongkak dgn nikmat Allah
Sekarang roda dah dibawah, kuasa si ayah pun dh berkurang
rakan2 pun dah makin menjauh, bila diri bukan siapa2 lagi.
1 demi 1 ujian datang melanda.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 kalau duduk asing boleh selamatkan. Yang tak boleh diselamatkan kalau hari2 jumpa lepas tu hari2 bertekak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nowa baca forum kan

Bau belacan goreng tak mampu ditutup dengan lilin Diptyque

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:32 PM | Show all posts
sian kat nora, makan hati rumah x siap kot. hhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 29-4-2024 05:19 PM
alamak..mcm xsangka pulak..td baru ned bekap wife dia psl kes apa nth..

Maybe cubaan nak memujuk nak tunjuk dia masih care gituhhh padahal isu petik nama tu kecik je nd pun wat bodo jaah
Nd lagi serabut ngn kontraktor yg menipu dia dekat 300k tu.

Akak rasa nd bengang ngn dia berkaitan isu rumah tu, dia pun langsung takda bunyi nak marah2 kontraktor tu taktau la kat belakang ada marah2 ke tak.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ni more towards takde spark dah. Plus, ND as a wife, maybe ada kurang. She memang jenis tak reti masak kan? Could be Ned bosan asyik Ned je kena masak… possible tak?

Tapi Ned pun banyak kekurangan as husband. Kerja menghabiskan duit bapak je. ND pulak macam ketua keluarga.

Jika perceraian yang berlaku, ND got nothing to lose.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 29-4-2024 05:33 PM
Maybe cubaan nak memujuk nak tunjuk dia masih care gituhhh padahal isu petik nama tu kecik je nd p ...

Haritu ned ajak pi cuti kt pulau redang pn sbb nk pujuk nora. Nmpk si ned ni beria pujuk dan syg lg kt nora. Dlm ig pn still ada gmbr nora berdua. Tp nora dh lama palau ned
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape nowa nak serai... Boned dah misekin ke xde duit dah ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 29-4-2024 05:38 PM
Rasanya ni more towards takde spark dah. Plus, ND as a wife, maybe ada kurang. She memang jenis tak  ...

Takde spark? So sblm sblm ni propa jela kt ig dgn segala hastag #cintahatiku bla bla bla..xkn bru 2-3bln ni dh xde spark? Sbb bln 3 anniversary diorg xsambut pn. Dh 7thun kn depa kwin?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 01:34 AM GMT+8 , Processed in 0.095369 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list