CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 30-4-2024 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:35 PM
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa d ...

Tgk borak dlm galley raya ade 1 part tu aku select dgn bini abejo ni. Part berckp pasal dia & abejo on attraction. Mcm poyo gila dia that part
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2024 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 29-4-2024 11:58 PM
Yg ni betul
So mukhriz ank ex pm tu katanya dlm 150 company dia ada share..tiap bulan gitu je dpt  ...

Tula kan. Untuk level anak ex menteri sure connection and networking power. Mungkin ada company dah tutup kot. Income still ada tapi tak banyak macam dulu? Mungkin dulu 50k boleh dapat tiap bulan. Now 20k je kira for them miskin la tu kot nak maintain lifestyle
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:29 PM
punya lar marah mak ned kat ND, segala yg berkaitan ND pun dia palau
kalau tak, ada jer dia drop com ...


Part ni perasaan
Sbb kakak ned pi. Rajin drop comment dkt ig bee
Tp tak dekat nd
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 30-4-2024 09:41 AM
Tula kan. Untuk level anak ex menteri sure connection and networking power. Mungkin ada company da ...

aiyooo sis takkan la 20k, 20k skrg utk 1 famili marhaen pun cukup2 je lepas kena bayar loan rumah kereta & belanja anak, lagi la mereka yg anak2 menteri level kayangan, mmg jatuhhh class giler2 la kalau sebulan baru dpt 20k..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 30-4-2024 01:20 AM
Tula mendongak langit sgt kan. Mmg dia benci kan adiknya tu, maybe tu jgk jadi sebab apaknya mls n ...

Dah sblm kawen pi holiday sesama bagai kan
So ms dh kawen, nmpk mcm pengantin basi je
Sbb semua spark dan kemanisan dlm hubungan tu dh habis sblm kawen lg
Apa2 pun, padan muka..dah tua2 ni pegi la keje n belajar cari duit sendiri..smpi bila nk harap kan org lain sponsor hidup kan
Skang baru tau betapa struggle nya life zmn skang bila kene cari duit sendiri
Rumah x siap sbb kene palau dgn kontraktor? Pi la hire new contractor atau buat mcm zahirah aiman.
Depa hire workers sendiri........pi sewakan rumah utk pekerja and monitor diorg keje skali..
Takkan x reti nk buat sume sendiri mcm ni kan...nmpk sgt otak lembab
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih blh je senang kalau laki x sponsor. Just kena lay low lah. Turunkan sikit lavish lifestyle. Lantak la org nak kata apa. Hujung2 beras beli sendiri jgk kan. Harap2 x cerai la sbb korang dua mmg match from heaven gitu. Sesuai lah. Nak balik kat jejai pon terang2 jejai x cintakan nowa. Lainlah kalo dgn pasah. Cinta mati jejai.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-4-2024 10:38 AM | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 05:30 PM
Itu la kan
hidup ni mmg betul2 umpama roda..sentiasa berpusing
Dulu diatas., kemain membongkak dgn n ...

semalam ada mcm terbaca story ig nora pasal duittt ni...tak tahu ada lagi takkk...betulll lah kan...bila kita berduittt semua dtg dekattt
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 10:39 AM | Show all posts
azwanaliori replied at 29-4-2024 05:39 PM
Nape nowa nak serai... Boned dah misekin ke xde duit dah ke

maybe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2024 10:40 AM | Show all posts
amyfaha replied at 30-4-2024 12:27 AM
FS tu obvious sgt tgh menanggung biawakkkkk..  Sbbtu si aidil tu gigih jaga badan nak puaskan FS.  T ...

mana gi bisnes jual mangga asam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
JEJAI " monitoring"
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 10:56 AM | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 05:30 PM
Itu la kan
hidup ni mmg betul2 umpama roda..sentiasa berpusing
Dulu diatas., kemain membongkak dgn n ...

Well said! Bukan nak memadankan muka, what u give, u'll get back, cepat atau lambat aje..
Now segala bau wangi dah makin hilang, sure rasa jelek nak hadap husband byk cekadak @ makin miskin. I bet depa akan serai soon. We'll see..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni takyah cari bad boy lagi lah. Cari org tua mcm intan najwa tu goyang kaki saja.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:13 AM | Show all posts
selagi tak melibatkan third wheel and kecurangan, masih ada harapan. even kalau mutual divorce pon masih ada harapan in future.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:13 AM | Show all posts
mizzy replied at 29-4-2024 07:32 PM
Jejai masuk line, deyols kawin balik. Then kalaulahhh (tak minta jadi eh) jodoh pasah n yedil pula ...

silap-silap bermadu

sekainnnn, happy ending. Yang untung Jejai di atas kesabaran beliauuuu , rileksss ni cuma gurauan berkasih
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:23 AM | Show all posts
Smoga yang baik2 je lah. Meols pun ade soft spot kat ND nih. Nmpk sheols ni a very positive person. Suka tengok sheols happy cara dia (walaupun kekadang menyeksi tapi tak bape nak cringe sgt). Tak penah lekang to involve family slalunya. Ngan seteru pun helok sheols bebaik2.
Sheols da 40+ jadi perlula kot nak pikir stability khen, baik dari segi kewangan dan juga perasaan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:27 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 30-4-2024 08:42 AM
Knapa korang taknak nd jejaii????
Nnt leh kita saksikannn royanan fs lakkk..hahahaha

jejai tu bukan inlove pon dgn ND dolu2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2024 11:27 AM | Show all posts
patutlah sejak 2 menjak nih nowa kemain upgrade diri ... kuruskan badan, cucuk sana cucuk sini ... rupanya tgh buat 'persiapan' nk carik daddy baru!

biasa retis2 nih klu bercerai cara baik nih psl masalah kewangan lah ... yg si pompuan for sure dah ada yg menanti lah tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:30 AM | Show all posts
bg aku, kalau tak happy dlm relationship / marriage, start doubting, tak nampak long term solutions, happiness, in situasion yg mana only u fight alone in this relationship, being with someone who is half there or doesnt wanto to be there. better cerai je lah cari kebahagian sendiri. bertahan demi anak2 ke status, privileges, apa alasan skali pon it is worthless. mungkin skang masa muda boleh bertahan, nnt bila dah tua like 60-70yo kalau masih hidup lagi mmg akan rasa penyesalan yg amat sangat sia-sia kan seumur hidup pada benda yg worthless sedangkan kalau brave enough find a way out, u can fly high, peluang find your own happiness
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:53 AM | Show all posts
walau pun x minat dgn style depa ni tmbh2 dgn si laki yg harap kan reta dan title si bapak,
tapi sedih gak la n terkejutt
igt ok je sbb mmg iols x follow both dkt ig
suka tgk nora jawab rilex calm n matang je jawapan dia

moga yg terbaik la utk anda berdua yeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 30-4-2024 09:52 AM
Part ni perasaan
Sbb kakak ned pi. Rajin drop comment dkt ig bee
Tp tak dekat nd

apa yg berlaku kat pasah.. berlaku kat dia jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.154171 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list