CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhu br je baca boss ned bekap nowa rasa cam suwett bethol...sekali terbaca yg ni lak...semoga ada penyelesaian yg terbaik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 05:41 PM | Show all posts
kalau lah, kalaulahhhh (kita tak minta jadi eh) jodoh depa dua ni tak panjang, bagaimana kalau tetiba Jejai masuk line balik, pehhhhh mesti mak Jejai sujud syukur
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 29-4-2024 05:31 PM
Nowa baca forum kan

Bau belacan goreng tak mampu ditutup dengan lilin Diptyque

Wartawan ler yg baca porem dan  dorang nunggu jer peluang nak tanya nd tu
Td ada majlis menda laju jaaa depa serbu
Mujur member bg kerjasama jawab soalan tu yela dia pun tau byk spekulasi bertiup sana sini sbb tu dia off comment.
Kalau org sana sini duk tanya jgn nafikan nnt akan ada netizen korek2 sampai takleh nk konar baring nnt
cc : rurururu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sismarkonah replied at 29-4-2024 05:41 PM
kalau lah, kalaulahhhh (kita tak minta jadi eh) jodoh depa dua ni tak panjang, bagaimana kalau tetib ...

Confirm drama tangga rumah PS akan kembaliiii ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkezut..neno neno tgk sekufu dari segi pemikiran akhirnya nak bercerai jua
Boleh la nowa kembali pada jejai
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayangkan dia balik semula jadi dengan jejai hahahahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
betul la dlm rt ada psg surut ada ujian. kalau dah sampai situ je rezeki bersama cerai je la lagipun bkn sbb org ke3.
kot ditahan-tahan konon sbb anak2 mula pelik2 peel lakibini yg keluar
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 05:57 PM | Show all posts
Sedangkan DD ngan FK yg da lafaz talak smpai berdrama msing2 kat court pun bleh rujuk blk. Elok plak tu dedua ni bila da get back. Yg ni nmpk mcm nowa ada rajuk about something. Kalo pndai pujuk cair la blk tu. Tapi kalo mmg da hilang cinta takleh buat apa da. Cuma respect la nowa msih lagi setuju utk pi holiday sama2. Mcm dia pun usaha nk perbaiki. Kalo da total hilang cinta rasanya brjmpe pun tak nk kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Time nd bising pasal rumah tak siap tu xder pulak dia sibuk nk bekap
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 29-4-2024 05:44 PM
Wartawan ler yg baca porem dan  dorang nunggu jer peluang nak tanya nd tu
Td ada majlis menda laju ...

Sopan elok je kaka nowa beri jwpn to reputs
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde spark ke takde duit?
Duit penting weiii
Lagi2 klu dh biasa mewah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 29-4-2024 05:30 PM
Dia kata bukan sbb org ke3... So ni atas masing2 la ni.. ego or take things for granted etc.. dah la ...


Sebab ned dah x berduit..No money no honey gitu..Sejak bapak ned dah xde kuasa, ned pun dah miskin jgk..Renovate rumah pun duit nora..Rumah pun nama nora..Restoran ned pun dah kena katup..Bapak pulak ada bini muda kaki enjoy n pengikis..Ned plak gaduh jgk dgn mak tiri muda.

Elok lingkup je la anak beranak ni..Dulu kemain enjoy semua mkn duit rakyat bercuti oversea siap angkut geng g oversea n langkawi..kakak nora, betty rahmad n sape lagi entah geng depa..Sekarang bapak dah x bleh mkn duit rasuah n duit rakyat sbb bkn menteri dah..No more love lahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 29-4-2024 05:38 PM
Rasanya ni more towards takde spark dah. Plus, ND as a wife, maybe ada kurang. She memang jenis tak  ...

Penah tgk rancangan bicara apa tah nd ada bitau dia bukan jenis yg suka masak tp boleh memasak cuma bukan minat dia kat situ.
Bg aku isu masak ni sah2 la sblm kawen laki dh tau dan tak patut jd isu pun kalau dia ok je bab tu.






Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Better gini daripada acah2 cerai acah2 benci mcm Denardenayl dan Paritmukasagat. Buang masa mahkamah syariah je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tgk program raya lopa interview pasha,nd.last segmen tu soklan setiap satu apa  nk buat masa hadapan..pasha jawab nk serius bisnes.nd jawab nk dok kt bali.si lopa ni kata takkan sorang je.dia kata x kisah la sorang ke berdua.aku rasa dlm pala otak dia x tolak kemungkinan bercerai tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 29-4-2024 05:53 PM
Terkezut..neno neno tgk sekufu dari segi pemikiran akhirnya nak bercerai jua
Boleh la nowa kembali p ...

Jejai pun x hingin kot sbb bkn chenta mati die..Klau fasha cerai maybe jejai terbuka hati sbb chenta hagung die..kah kah

Sekufu pemikiran pun klau dah x berduit si ned tu mne mau bahagia..Dari before kawin dah di ajar nora tu dgn duit semua die payung n belanja g bercuti oversea dgn geng. Tiba2 susah sbb bapak dah xde kuasa..Rasain lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 29-4-2024 06:04 PM
Penah tgk rancangan bicara apa tah nd ada bitau dia bukan jenis yg suka masak tp boleh memasak cum ...

Yes true. N i tak kata yang tak memasak ni punca keretakan rumah tangga diorang. I bagi contoh what are small things yang could contribute, and may add to others. Lelaki ni dapat bini pandai masak or suka masak ke, cantik or buruk ke, it doesn’t matter. Soal hati ni sangat sensitif. Same goes to woman gak. Dah dapat suami baik, nak jugak bad boy
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I have observed kalau dah selesa separated susahlah nak baik apalagi kalau perempuan financially independent.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 05:38 PM
Haritu ned ajak pi cuti kt pulau redang pn sbb nk pujuk nora. Nmpk si ned ni beria pujuk dan syg l ...

Dia ada sebut gak td pasal g bercuti bagai tu kira dorang dlm usaha la nk pulihkan.
Katanya semua keluarga kedua2 belah pihak tau je dan beri ruang la pada dorang.
Wartawan mmg nampak tul acik2 porem ya siap tanya sbb kerjaya ke org ke tiga?
Rumah tu umah nora sendiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sismarkonah replied at 29-4-2024 05:41 PM
kalau lah, kalaulahhhh (kita tak minta jadi eh) jodoh depa dua ni tak panjang, bagaimana kalau tetib ...

Kalaulah....kalaulahhhhh...pasah jugak jodoh tak panjanggggg..u rasa jejai pilih sape...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:03 AM GMT+8 , Processed in 0.096208 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list