CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 12-6-2024 08:13 PM
oh oh ND
mmg dah takda chance lagi ker?
or dah ada org menunggu ker?

Kesian jgk kt ned dk memujuk tp tak jalan..tawar hati gamaknya nora. Dh la dk asing..lama lama makin jauh makin jauh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 12-6-2024 08:31 PM
Itulah..
Nmpk nd mmg move on betul2 ini
Ned masih nampak syg ND

Kan..ned nmpk try hard lagi..tp nora mcm xkisah pn..apa la yg ned buat smpai tawar hati si nora tu. Pdhl romantik kapel kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:49 PM | Show all posts
Ashna21 replied at 12-6-2024 08:31 PM
Itulah..
Nmpk nd mmg move on betul2 ini
Ned masih nampak syg ND

ND kan dia jenis
dia go with the flow
sampai pada tahap dia dah tak boleh lagi
sama mcm dulu dgn jejai, bila jejai kata nak bercerai
ND cuma tanya talak berapa jer
tapi bahaya jugak jenis simpan dlm hati ni
lepas lahirkan qal, nd dok menyendiri dlm bilik berbulan2 katanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:52 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-6-2024 08:31 PM
Kesian jgk kt ned dk memujuk tp tak jalan..tawar hati gamaknya nora. Dh la dk asing..lama lama mak ...

tapi tu lar
teruk sgt ker kewangan si ned tu
bini dah sound aritu kan, about tinggal berasingan
takkan dia tak faham2 bahasa lagi and tak sewakan rumah lain
dok lar ND ber OOTD dgn background kotak2 and rumah separa siap tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:53 PM | Show all posts
Rindoo replied at 12-6-2024 08:21 PM
Takde yg tumpah teh ke?

cuma ada teh melodi jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 12-6-2024 08:52 PM
tapi tu lar
teruk sgt ker kewangan si ned tu
bini dah sound aritu kan, about tinggal berasingan

Kan..takkan la teruk cmtu skali si ned. Tp kalau nd tawar hati pun ssh jgk..pujuk la cmne skali pn..tp syg lah sbb 2-2 sekufu elok, sama sama cinta gitu kan. Tp endup nya begini
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 09:16 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-6-2024 09:07 PM
Kan..takkan la teruk cmtu skali si ned. Tp kalau nd tawar hati pun ssh jgk..pujuk la cmne skali pn ...

cuma interesting bila ND ckp how it unfold
bukan org ketiga yadayada
si ned tu gi joli duit nd ker camna?
mcm dgn family sujak pun dah tak rapat
dulu setiap minggu kot kena blk rumah agam mak dia

weird cuma nmpk nd tekad betul
celebrate birthday popua pun ned tak ikut
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ned ni kaki perempuan ke atau malas kerja ke yg ND x tahan tu?

Tp kalau suami rajin kerja tp tgh jatuh x baikla mengeluh hidup dgn laki waktu laki jatuh hakikatnya dia rajin.

Tp.kalau malas kerja , biawak hidup elokla tinggalkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tgh seronok scroll fyp kat tik tok, tetiba kluar video FS dgn ND tgh bergosip sesama sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh dulu bukan ke Ned ni ada perempuan lain/kaki perempuan yang sampai ND mengamuk ke insecure tu? Ingat2 lupa pulak khabar angin dedulu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 12-6-2024 08:49 PM
ND kan dia jenis
dia go with the flow
sampai pada tahap dia dah tak boleh lagi

Sian ya dia

Nasib baik tak depression

Tp still hati baik blh baik dgn jejai kn

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ashna21 at 15-6-2024 05:18 PM

????????????????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 13-6-2024 05:23 PM
Ke sbb hutang ned  yg menyebabkan dia ssh nk travel ke apa semua

Speku atau fakta ni? Sorry tak mengikut sangat diaorg sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:19 PM | Show all posts
Ashna21 replied at 13-6-2024 05:23 PM
Ke sbb hutang ned  yg menyebabkan dia ssh nk travel ke apa semua

yg menghalang utk kita travel out is tax jer you
jarang kan nd tulis panjang2 kat igs dia
kesian dia moga dia tabah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 14-6-2024 08:19 PM
yg menghalang utk kita travel out is tax jer you
jarang kan nd tulis panjang2 kat igs dia
kesian d ...

Sorry terport nk reply

Sian nd

Semoga tabah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kemain dulu tayang bath tub bagai...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:04 PM GMT+8 , Processed in 0.069936 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list