CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 06:19 PM | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 06:09 PM
Jejai pun x hingin kot sbb bkn chenta mati die..Klau fasha cerai maybe jejai terbuka hati sbb chen ...

ND stop berlakon or amik apa2 jobmasa dia pregnant dgn ney2 jer you
ND tu tak pernah surut berlakon. mengacara/BA
so tak tepat kalo you rasa ND dgn ned sebab duit berkepuk
dari teksi masih menteri mmg the cash pipe dah dry sejak teksi kawen berbackdrop peti ais kat siam tu
ni more kpd duit jerih perih dia kawan si ned pelahap, tanpa ned take action to recover it back
ned kan sejenis gangster taik kucing nak berbrahh brahhh bagai
can you imagine putting your marriage on the line just so that you can ber brahh brahhhh

nd ni orgnya penyabar tau, jejai main gila pun dia tak pernah mintak cerai dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 29-4-2024 06:03 PM
Takde spark ke takde duit?
Duit penting weiii
Lagi2 klu dh biasa mewah

I pun fikir benda yang sama
Bila kwin berdasarkan nafsu serta wang ringgit mcm tulah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jika dh tk sefahaman..dari asyik gaduh je..
Better berpisah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp matang dan tenang gila nora jwb iv reporter. Smooth je. Xde pusing2..jujur je. Tp nmpk la mcm side nora yg nk pisah sbb ned nmpk mcm msih nk selamatkn rmhtgga. Apa agknya buat nora fedup ek? Xkn sbb ned dh kureng duit??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 29-4-2024 06:01 PM
Sopan elok je kaka nowa beri jwpn to reputs

Dia bukan baru setahun dua jd artis, bab PR ni artis mmh kena pro laa terutama part menjawab soklan wartawan yg byk menjerat ni lelagi isu umahtangga.

Bak kata alip wartawan bodo suka spin cerita

Jawab no comment mengundang spekulasi, buat perangai diva tanak layan wartawan mengundang boikot..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kebetulan pulak dgn bff dia si pz tu. Sama sama nk cerai.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:19 PM
ND stop berlakon or amik apa2 jobmasa dia pregnant dgn ney2 jer you
ND tu tak pernah surut berlako ...

Tp xkn sbb tu semata? Mybe psl duit renovate ni kemuncaknya la kot..sblm2 ni diorg berantakan mgkin sbb sbb lain…sbb aku tgk ned tu syg betul dgn nora. Xkn takleh berkompromi langsung psl kes kwn dia songlap duit rumah. Xkn over naw si ned side kwn dia dr bini sdri..punyalah dia syg bini..ntah mgkin sbb lain2 jgk ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:29 PM | Show all posts
punya lar marah mak ned kat ND, segala yg berkaitan ND pun dia palau
kalau tak, ada jer dia drop comments merata

aunty, kalo your son not man enough
please have some respect to ND yg dah telan mcm2 all these years aunty.
i really thought old money takkan pernah habis 7 keturunan
alih2 rumah and reno semua duit ND yg mmg kita nmpk tak terliur old money
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 06:34 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 06:26 PM
Tp xkn sbb tu semata? Mybe psl duit renovate ni kemuncaknya la kot..sblm2 ni diorg berantakan mgki ...

dulu kan
ingat lagi, masa si ND thank si Ned sebab 'surprise belikan i rumah'
rumah yg mini swimming pool tu
agaknya ND pun tertipu, sebab masa dia kena kemas
sebelum pindah randah dari big luxe hotel ker bilik yg lagi kecik
dia ada mengomel, dia dah bosan dan penat kena pindah randah
sumbat dlm ikea begs tu ada few igs dia about that
tu yg dia nekad beli rumah dkt dgn mak dia kot
so that senang kalo lepas cerai dia nak keluar bekerja nanti
then ned ada janji agaknya also, nak berpuasa di Mekah
now nak habis syawal dah pun, takdanya dorg gi overseas
maybe baru now ND tau si ned tu hutang LHDN keliling
tu yg tak lepas nak gi oversea even sabah sarawak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:29 PM
punya lar marah mak ned kat ND, segala yg berkaitan ND pun dia palau
kalau tak, ada jer dia drop com ...

Betul ke mak ned marah kat ND?..hurmmm..Klau gitu patut lerr die duk bermanja dgn bekas mak mertua aje..Mak jejai jgk yg faham n syg die sampai ke sekarang..

Patut ND boleh fikir masak2 dulu before kawin ned yg anak manja mak ayah..Mkn minum pkai bersuap,  xde hasil titik peluh sendri..Acah gangster je n chef ternama..Last2 bisnes pun katup..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:29 PM
punya lar marah mak ned kat ND, segala yg berkaitan ND pun dia palau
kalau tak, ada jer dia drop com ...

Ada ke marah2 elok je raya aritu nd g beraya umah mertua dia. Anak dia qal pun lepak sama2 ngn kazen2 dre tu.
Dh nd tu off comment cemana nak nk komen lagipun mil dia bkn kaki main socmed sgt.
Tgk interview td nd kata mertua dia semua ok je dorang pun bg ruang je dorang selesaikan pemasalahan dorang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jejai pun masih menduda, adakah klu jadi cerai ada kemungkinann???
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bosan dgn each others kot...  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:34 PM
dulu kan
ingat lagi, masa si ND thank si Ned sebab 'surprise belikan i rumah'
rumah yg mini swimmi ...

Sbnrnya rmh yg ada pool tu rumah sapa? Sbb aku rs mcm skjp je dia dk situ. Knp dia sewa skjp je? Xfhm.. dan rmh view klcc tu rumah kakak ned bg tumpang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 29-4-2024 06:06 PM
Better gini daripada acah2 cerai acah2 benci mcm Denardenayl dan Paritmukasagat. Buang masa mahkamah ...

Tergelak aku baca nama..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kessah replied at 29-4-2024 05:32 PM
sian kat nora, makan hati rumah x siap kot. hhuuhu

ye uolls..bukan skit amaun nya...ratus ribu huiiii....nk cri duit bknnya senang...huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 06:48 PM | Show all posts
Shayang replied at 29-4-2024 06:37 PM
Ada ke marah2 elok je raya aritu nd g beraya umah mertua dia. Anak dia qal pun lepak sama2 ngn kaz ...

ada
mertua dia baik jer dgn Tah etc
sebelum nd off comment mmg dah lama pun dia takda drop any comment
and kan dah pernah tanya, knp nd kena duduk merempat kat hotel
sedangkan rumah mertua dia sprawling kot
nd pergi beraya rumah mertua dia dtg dgn anak2 dia jer
ned mmg kat rumah mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:50 PM | Show all posts
nowa yg nak cerai... drama apa pulek kalini...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:50 PM | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 06:36 PM
Betul ke mak ned marah kat ND?..hurmmm..Klau gitu patut lerr die duk bermanja dgn bekas mak mertua ...

nnityseben ada jer lagi
tapi maybe his share sikit sgt kot skrg
kalo tak, nd suka angkut memacam org mkn free kat sana
kan dah lama takda penampakan tomahawk sbg lambang kekayaan
or mkn kat gordongg ramesey
tu jer ned mampu treat his family
nak ajak terbang oversea tak boleh, ada palang besauu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 06:53 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 06:43 PM
Sbnrnya rmh yg ada pool tu rumah sapa? Sbb aku rs mcm skjp je dia dk situ. Knp dia sewa skjp je? X ...

1.ned sewa dari sesapa entah
2. yes

betty kuda jual sambal dgn laki dia potong rambut org lagi nmpk berjaya dari ned anak menteri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.100144 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list