CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 06:36 PM
Betul ke mak ned marah kat ND?..hurmmm..Klau gitu patut lerr die duk bermanja dgn bekas mak mertua ...

Rasanya raya haritu dia pegi raya rumah mak jejai dulu, baru raya rumah mak ned
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bkn org ke 3
so pasal duit la tu kan
bosan la kalu laki kurang atau
tak menyumbang apa2
agaknya sebab tu la
nora beli rmh lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So lepas ceraiiii leh lah kahwin dgn jejaaiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus lah Nora beli rumah sendiri, tapi di tipu kontrator pula.
At least tak payah pindah rendah. So tired lah. I pon pernah rasa.
btw
Dulu i ingat rumah banglow berjuta tu Ned beli sebagai rumah keluarga. I pikir untungnya Nora. Waktu bapa Ned menteri selalu diorang pi holiday dengan kawan2. Now kawan2 semua dah sebok. Now Ned pun i notice tak bawa nora holiday oversea dah.

Kalau cerai pon, Nora mampu menyara diri dan anak2. Dia rajin kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 06:26 PM
Tp xkn sbb tu semata? Mybe psl duit renovate ni kemuncaknya la kot..sblm2 ni diorg berantakan mgki ...

Maybe duit...renovation jugak...ned mungkin yg introduce kwn dia utk buat reno tu..lps kwn dia songlap, ned pun mungkin lebihkan kawan dia tu...tu yg nora bengang...mula2 mungkin boleh bertahan...tapi dah berbulan-bulan rumah xsiap lagi...dia pun dok merata..mcm nomad...lama2 x tahan kot...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:17 PM | Show all posts
sphinx replied at 29-4-2024 07:11 PM
Maybe duit...renovation jugak...ned mungkin yg introduce kwn dia utk buat reno tu..lps kwn dia son ...

i dont think so pasal renovation, hal kecik je tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 29-4-2024 06:01 PM
Sopan elok je kaka nowa beri jwpn to reputs



Katanya penceraian adalah jln terakhir tp kalau boleh tanak sbb masing2 dah penah bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 29-4-2024 06:06 PM
Better gini daripada acah2 cerai acah2 benci mcm Denardenayl dan Paritmukasagat. Buang masa mahkamah ...

Tak paham apa senarnya masalah dorang tu ye, yg untung lawyer jugak

Tp sejak rujuk dorang mcm makin bahagia plak dah mcm org baru2 bercinta plak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas suami elokla ambil ND semula..family pun syg..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala ciannya.. elok2 luvly couple. Ned ni nmpk syg nd gila2 kot. Time gaduh dh skrg ni pun dia backup nd lg klu sy nk kacau nd. Mmg syg gila2 . Edil syg pasha pun xsmpai mcm ni. Dia protect nd bebetul. Dulu kan heboh ada bodigad ikot nd. Sbb ned yg upah. Laki yg setia gila la kisahnya. Sapa xsyg nd oi lawa cun erlokksssss. Manja pulak tu. Eiii sygnya klo berantakan. Hope sgt msih bole petahan.

Perasan lg 1 couple, datin isma tia dgn abg datonya pun sesuatu... sedih klu cerai jugak sbb couple ni sejuk. Sorg ckp byk, sorg xckp lgsg. Tp lately datin dh sedih2
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 06:03 PM
Sebab ned dah x berduit..No money no honey gitu..Sejak bapak ned dah xde kuasa, ned pun dah miskin ...

Bukan ke anak2 t20 ni jenis banyak invest merata? Jadi shareholder sana sini, bulan2 kutip duit je. Thats why tak nampak bekerja sangat pun. Bulan2 duit masuk. Lagi pulak anak ex menteri konpem banyak je masuk shares kompeni. Unless boned ni memang useless
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sismarkonah replied at 29-4-2024 05:41 PM
kalau lah, kalaulahhhh (kita tak minta jadi eh) jodoh depa dua ni tak panjang, bagaimana kalau tetib ...

Jejai masuk line, deyols kawin balik. Then kalaulahhh (tak minta jadi eh) jodoh pasah n yedil pulak tak panjang, adakah jadi drama macam dulu balik
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
So makin bertambah janda hots letopss...

Mawar

Nowa

Ps

Bella

Versi muslimah--- irma
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 29-4-2024 07:00 PM
So lepas ceraiiii leh lah kahwin dgn jejaaiii

Harapnya takla after what he did to her. Solo sampai ke akhir hayat lagi bagus dari stay with the wrong person.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa dua saling unprend dh. Mesti ada ribut badai tiup masa tu. Nth ma buat apa pulak agenda baru nya. Bkn bole tgok bini pijo lebih hoktu....

Patu skrg dh saling pren balik kt ig. Mcm ribut tu dh berlalu. Tp xmustahil ribut tu dtg balik. Nmpk faz tgh cuba the best je takat dia mmpu nk petahan RT tu... mcm klw ada silap sikit pasni mmg jumpa kt court trus la pakai spek itam...........
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:28 PM
Ala ciannya.. elok2 luvly couple. Ned ni nmpk syg nd gila2 kot. Time gaduh dh skrg ni pun dia backup ...

Kalau syg gila gila buat la ssuatu..ni smpai bini tawar hati dh. Sbb nora yg nmpk mcm menjauh dan dingin dgn ned..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 29-4-2024 05:28 PM
Acik porem dh lama tau ..hebat acik2 porem ni..

I pon x sangka acik2 porem yg teka tu betul mengena. Hebat! Adakah bakal bersatu kembali jd cinta agong 3.0?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:29 PM
punya lar marah mak ned kat ND, segala yg berkaitan ND pun dia palau
kalau tak, ada jer dia drop com ...

ahhh engkoo memandaiii jerr komen...salu perati engko ni komen2 engko semua tak betol
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 07:36 PM
Kalau syg gila gila buat la ssuatu..ni smpai bini tawar hati dh. Sbb nora yg nmpk mcm menjauh dan  ...

Nmpk ned ni mcm kasar, samseng. Entah la klau i takut nk serumah dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:35 PM
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa d ...

Bini dia bertahan je la mmpu sbb mesti malu kn? Teruk kot mawar kena dlu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.068993 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list