CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:35 PM
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa d ...

hmmm tapi bini serawak dier tue sayang giler kt abejo...mugkin dier akan bertahan sehabis daya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:35 PM
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa d ...

Umur brp bini pijo? Mcm muda je lagi..Aku bru tahu nama dia faz
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
moga baik2 aje buat Nora
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wenpa replied at 29-4-2024 07:40 PM
hmmm tapi bini serawak dier tue sayang giler kt abejo...mugkin dier akan bertahan sehabis daya

Tau mana syg? Xda makna nya nk syg gila2 pun. Cuma faz ni jenis lurus bendul. Mudah kena buli je. Pdhal dia bole indipndant pun. Mak sedara dia ramai gila keja FA juga. Jenis strong women. Pasni xda chance dh tu aku rasa. Bgi ma buat prngai x elok skli lg je...faz bole blahh anytime
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 07:42 PM
Umur brp bini pijo? Mcm muda je lagi..Aku bru tahu nama dia faz

Nth la umor baya2 aku kot. 20 an 30 an. Fullname fazira. Dh cukup helok faz mau anak ma.. xjaga faz leklok lg tatau lah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-4-2024 07:39 PM
Nmpk ned ni mcm kasar, samseng. Entah la klau i takut nk serumah dgn dia

Mmg dia samseng pn tp aku rs kalau dgn nora dia treat lain mcm..tp tulah berantakan jgk. Mmg ssh nk duga rmh tangga ni. Ada yg nmpk lovey dovey mcm noned mcm mawaraf pn cerai, ada yg nmpk biasa biasa mcm irma ps sol pn cerai..retis mana lg yg kita nk harap ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 07:45 PM
Mmg dia samseng pn tp aku rs kalau dgn nora dia treat lain mcm..tp tulah berantakan jgk. Mmg ssh n ...

Ned rajin buat steak jamu nowa tau.... dia pndai masak wstern.. treat dia kt nd mmg lain la... samseng cmana pun ngn bini terus lembut gigi... wahahaha.

Cian nowa..aku btul2 cian ni..x tipu hoho
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bff nowa si bettyrahmad kan? Pstu tuhari indon couple mana, kawen, nd yg kenalkan. Ish sape nth lupa..xkn bcl lak... ada la sorg tu. Ke lcb dgn EE . Ada la. Nd yg kenen kan. Dia ni pure heart je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk interview tu takda pun nampak  dia sebut nak serai pun cum tak menidakkan mmg ada something tp dorang tgh usahalah nak fix


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pn aku doa yg baik je moga noned kembali bersatu aman damai rumah tangga. Sbb aku rs 2 org ni sekufu sgt..mcm aku xnmpk laki lain utk jd psgn nora.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka je nd dgn ned ni. S3moga jodoh pabjang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ada soft spot kat Nora ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 07:45 PM
Mmg dia samseng pn tp aku rs kalau dgn nora dia treat lain mcm..tp tulah berantakan jgk. Mmg ssh n ...

Tok T & tok K la nampaknya despite bermacam2 gosip liar tp masih bersama
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 29-4-2024 07:00 PM
So lepas ceraiiii leh lah kahwin dgn jejaaiii

Exactly my thought
Maaf berfikiran jahat
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:02 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 05:22 PM
bunga2 nak menuju penceraian
betul setiap RT tu ada dugaan
setiap RT perlu ruang

ai tak pasti utk other marriage
lagi2 melibatkan retis
tapi by my own experience
my ex husband yang minta
duk separated sblum divorce
mencari ketenangan katanya
mula2 mmg ai tak setuju
tapi kalau kerap sgt tak balik umah
apatah lagi berhari2
better separated la
dari bergaduh aje kan
so at the end divorced jua
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm dr pemerhatian iols... walopun dorg ni berduit... tp life dorg tk nmpk stabil... ptt nya org berduit cam Ned ni, dr dulu dh ada umah sendiri dan kerjaya yg stabil... cth cam Jejai atau Wira ...

Wira dulu pun, sblm nikah, sosial sana sini, tp bila dh nikah, nmpk la ke arah membina rumahtangga...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak tiri boned xnk spill pape ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 29-4-2024 08:03 PM
hmm dr pemerhatian iols... walopun dorg ni berduit... tp life dorg tk nmpk stabil... ptt nya org ber ...

Wira tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sismarkonah replied at 29-4-2024 05:41 PM
kalau lah, kalaulahhhh (kita tak minta jadi eh) jodoh depa dua ni tak panjang, bagaimana kalau tetib ...

Keh3..iols pun terlaju je pikir nowa-jejai balik.. ampun.. tak bayek.. org tu masih yisteri org.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurkaseh01 replied at 29-4-2024 05:56 PM
Bayangkan dia balik semula jadi dengan jejai hahahahaha

Aamiin..Aamiin..Ya Rabbal aamiin..iols suka jer kalau nowa n jejai berjodohan semula..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.249459 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list