CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 08:50 PM
Tgk cth mawaraf pn sama..lovey dovey jgk dan si raf tu nmpk syg la kt mawar. Tp cerai jgk. Bkn sbb ...

Mawar tu muda sgt masa kawin. Pastu kerap beranak bederet ank.. gap umur ngan suami pun jauh tp supposedly tu tak jadi masalah pun melainkan suami yg lebih tua tu kuat mengongkong.

Kwn aku ckp rmai yg becerai mmg salah satu punca tinggi penyebab cerai adalah masalah kewangan. Tak dinafikan. Byk kn penyebab bleh jadi punca cerai..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:28 PM
Ala ciannya.. elok2 luvly couple. Ned ni nmpk syg nd gila2 kot. Time gaduh dh skrg ni pun dia backup ...

Isma tia ni yg masak2 tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:35 PM
Act ada lg 1 couple yg aku rasa rapuh tau depa punya relation. Abejo dgn bini. Sbb tuhari mmg depa d ...

Haritu ada i baca pasal bini pijo kata dia x kesah dh 4 thn raya kelate..dr kawin xpernah raya swak... kalau terus gini mmg x lama la... selfish giler jantan tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-4-2024 07:38 PM
I pon x sangka acik2 porem yg teka tu betul mengena. Hebat! Adakah bakal bersatu kembali jd cinta  ...

Centa jagong jejai still pasah rasanya..x mungkin balik dgn nowa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap diaorang tak cerai lah. Nedim needs to grow up..fast.. kalau taknak lose Nora.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:32 PM | Show all posts
Wah biawak juga ke ni nd turn off la tu

Yg iols ingat masa apak dia masih menteri, dia siap dpt job dlm kementerian walau entah apa qualification, experience yg dia ada..itupun x kekal..mcm tiada matlamat hidup..now apak hilang kuasa terus hilang punca..dah selama ni hidup being sponsored top bottom


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-4-2024 11:39 AM
Nmpk ned ni mcm kasar, samseng. Entah la klau i takut nk serumah dgn dia

Bukan nampak., tpi mmg betul2 samseng wak
Kalau dah sampai ada kes bunuh tu mmg samseng la tu.
Dulu waktu bapak dia ada kuasa., kemain membongkak menyombong, bodyguard mengekor 24jam mengalahkan anak raja.
Kable bapak kemain besor kan , tu yg mcm kaduk naik junjung.
Siap ada dmeroyan crew ke apa tah
Skrg ni bila dah tua, kuasa n kabel pun dah tak ada.
kifarah Allah sikit2 muncul kan diri.
Bersiap sedia je la.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 29-4-2024 07:44 PM
Tau mana syg? Xda makna nya nk syg gila2 pun. Cuma faz ni jenis lurus bendul. Mudah kena buli je.  ...

Ada dlm podcast i tgk kat tt mmg si faz ni crush dgn abe joe..Siap gilekan abe joe tgk semua drama n filem die berlakon..tiba2 diorg jmpa masa tu abe joe naik flight, faz tgh keje time tu..si faz mntak selfie..die mmg angau kn abe joe n bagi phone no die kat abe joe..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
lyna22 replied at 29-4-2024 08:15 PM
habis la FS akan start drama tamil kalo JJ dgn ND blk

Baru nak ckp cmni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun aku tak kenan dgn ned, tapi kalau nora happy dengan dia, harap they all boleh perbaiki hubungan. Kalau nora nak jalan terus pun, ok je aku percaya dia boleh jadi independent. Tapi jangan la doakan dia back with Jejai. Ke korang saja sebab nak forum meriah dengan drama?

Ned, nak pujuk Nora, cuba rakam video Ney2 tanya why they're not living together..  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 10:34 AM
dulu kan
ingat lagi, masa si ND thank si Ned sebab 'surprise belikan i rumah'
rumah yg mini swimmi ...

betul tekaan iols selama ni.. lama nau dh tak pergi overseas si suaminya. tgh depress agaknya tgk mak tiri menduniaaaaa

nd kalau serai pun ok, takde masalah duit sendiri yg cari bukan laki yg bagi. benda dh lama pendam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 08:06 PM
Wira tu sapa?

Wira tu anak betty rahmad..Mungkin die nk ckp ayah wira tu la husband betty..Nama Ardy Damis..tapi x tau nama kot sbb susah sgt namanye..

Tapi i pun nk puji betty n husband..depa after kawin berubah ke arah lebih baik n kehidupan nmpk stabil n  senang..xde sibuk nk seksi bersosial lagi..anak pun bijak n behave..Betty beruntung sgt dpt husband die yg boleh membimbing n sama2 berubah after kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 29-4-2024 09:48 PM
Walaupun aku tak kenan dgn ned, tapi kalau nora happy dengan dia, harap they all boleh perbaiki hubu ...

Takyah la suh rujuk ke apa
Lama sgt dh serai pun dgn yg 1st sblm anak sulong lahir lg.
Dia pun dh lama move on, mcm takda lelaki lain plak nak dipilih.

Btw kenapa plak memasing harapkan depa berserai?
Mungkin umah dh siap nnt sebumbung ler balik dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 09:52 PM
Wira tu anak betty rahmad..Mungkin die nk ckp ayah wira tu la husband betty..Nama Ardy Damis..tapi ...

Ada baca komen netizen kata kena berubah camni baru umahtangga ok blabla
Tp kan semua ni pun tak menjamin juga cth irma ngn suami dia tu, mizz nina, setazah farah chie
Ramai lagi laa
Malah kes paling sohor sol- ps dorang pun nampak berubah kearah kapel yg islamik sejak sblm kawen lg.
Susah nak jangka bila bab umahtangga ni,ustaz dan ustazah pun diuji dgn penceraian juga.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 09:39 PM
Bukan nampak., tpi mmg betul2 samseng wak
Kalau dah sampai ada kes bunuh tu mmg samseng la ...

Kelaka crew tu. Mcm high school sgt
Padehal dah kertu 40an belaka
Nak group2
Ceh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 29-4-2024 10:01 PM
Ada baca komen netizen kata kena berubah camni baru umahtangga ok blabla
Tp kan semua ni pun tak m ...

Iya bab jodoh ni tak dapat diagak masa depan kan.
Lagi satu contoh couple yg semua org terkejut bercerai si Vanida dengan Rashidi tu.. now masing2 dah bahagia pun dengan pasangan baru huhu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 29-4-2024 08:02 PM
ai tak pasti utk other marriage
lagi2 melibatkan retis
tapi by my own experience

Sebab ada org ke3 ke? Semoga sis dlm kerahmatan Allah sentiasa...Aamiiiiiin
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 29-4-2024 05:31 PM
Nowa baca forum kan

Bau belacan goreng tak mampu ditutup dengan lilin Diptyque

macikkkkk

lupa nak cakap selamat hari raya
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 09:39 PM
Bukan nampak., tpi mmg betul2 samseng wak
Kalau dah sampai ada kes bunuh tu mmg samseng la ...

Tula. I padankan je muka nedim ni. Time pak dia menteri tu dia punya berlagak mcm malaysia ni bapak dia punya.

Ade 1 comment yg melekat kat kepala i, punya la sombong jwpn nedim tu. Ade sorg ni comment ape tah i lupa. Tapi ned jwb mcmni yah: i am with a woman that u can only dream of. pastu bragging psl hidup dia, psl dia keje kuat tu dia kaya raya. Cisss sgt padahal ko untung lahir dlm keluarga kaya tambahan apak ko kaki songlap. Lagi 1 waktu dgn dmeroyan crew tu, dia lalu kawasan ppr kot boleh2 dia tulis tgh lawat ghetto in KL. Skrg patut dipadankan muka jah c nedim. Nora move on jela dari kena tanggung bewok hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni dh buasa hidup senang di sponsor, tgk la ex laki bekas anak MB. Current laki anak menteri masa kawin, bila dh x je menteri(jd duta ke us je, anak x dpt benefit, bini muda je mendunia skrg), anak bekas menteri dh takde privilege takde source of income…maka apakah yg tinggal. Punya teruk nora kena cari duit sendiri…dulu jaman senang lakinya jd pegawai khas menteri pelancongan(bapak sendiri) dia siap spt travel bizz class,  now kena la cari duit sendiri nk travel. Lama2 bitter la baik dia cari anak orka lain pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:54 AM GMT+8 , Processed in 0.076327 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list